Kierownik wycieczki czyli moja przyjaciółka wylądowała w szpitalu i stamtąd kieruje akcją
Moderator: Estraven
Jednej, jedynej rzeczy związanej z urlopem nie lubię - pakowania, szczególnie w zakresie wybierania ciuchów. A spada to zawsze na mnie. Największą torbę ma zawsze moja pociecha, bo przecież na urlopie prać nie będę a to wiek kiedy się wszystkim i wszedzie brudzi jak stworzenie nieboskie
Ja mam gęsty fryz z naturalnym lekkim skrętem. Podkreślam go pianką ale spróbuję pasty. Who knows AYO pisze:Zaintrygowałyście mnie tą pastą - można więcej szczegółów
SecretFire pisze: (...) pasta n. p. od Schwarzkopf "surfer look" Matt-Paste albo od L`oreal tez maja. Troche drogie ale oplaca sie, bo super malo potrzebujesz a efekt jest fenomenalny. W Rossmann tez powinni miec od tej ich wlasnej marki.
SecretFire pisze:Efekt tego "drugiego" to jest po prostu zazdrosc. Ja jestem ta druga urodzona i zawsze myslalam, ze moja siostra ma cos lepszego. Tak juz dziala swiat.
Emil i Lilly podczas jedzenia sie zamieniaja miskami mmk pisze:Proszę mi tu nie narzekać na urlopowe pakowanie!Spakowałabym się w ciągu 10 minut (żelazko zabrałabym ze sobą, żeby nie tracić czasu na prasowanie
), ale nie mam możliwości wyjechać
![]()

psiama pisze:Zabieram Cię ze sobą ! Warunek - prasujeszA będzie tego trochę ....
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Hana, MB&Ofelia i 24 gości