Moderator: Estraven
ewkaa pisze:Ja naprawdę nie wiem co Wy z Gosią dzisiaj w domach robicie- przecież jest podwójna okazja do świętowanie GIC Desny i PR Czinusia
![]()
ewkaa pisze:Nie on pierwszy nie ostatni - tytuł nie został oficjalnie jeszcze zatwierdzonya uczczony był - przez Fenrisia puchą i dotarciem do domu
przez nas spacerkiem w środku nocy po zamarzniętym Kownie
MariaD pisze:No dobra, zrobimy wspólne oblewanie rodzinnych sukcesów - u mnie, składkowe. Zaoszczędzę na taxi. ewkaa stawia flachę szampana za każdego BIS-a w Kownie.Może być sowietskoje igristoje
Gosiak104 pisze:ewkaa pisze:Ja naprawdę nie wiem co Wy z Gosią dzisiaj w domach robicie- przecież jest podwójna okazja do świętowanie GIC Desny i PR Czinusia
![]()
Co ja robię to tylko i wyłącznie moja, prywatna sprawaa że chciałabym jutro jako tako wyglądać, przynajmniej stwarzać takie pozory, że wyglądam, to głośno nie powiem co robię
![]()
żartuję, nie wstałabym z łóżka chyba![]()
Niemniej jednak pierwszego IP w rodzinie i podwójnego BISa trzeba oblać, nie wymigasz się
Atka pisze:A już się cieszyłam, że mnie nie ma na zdjęciach ... to filmik mi się dostał![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 97 gości