skaskaNH pisze:
Nie, no, ayrakcyjne one są, wizualnie ofkors![]()
I rymujesz niczym wieszcz jakowyś:
Kotecek śliczny

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skaskaNH pisze:
Marcelibu pisze:Lemoniada pisze:Marcelibu pisze:Najpiękniejsza. MARCELIBU!
Fotę dokumentującą poproszę. I świadków
Fota była na KŁ, świadków to mam takich, że nie potwierdzą: Femka, Skaska...![]()
![]()
Lemoniada pisze:Marcelibu pisze:Lemoniada pisze:Marcelibu pisze:Najpiękniejsza. MARCELIBU!
Fotę dokumentującą poproszę. I świadków
Fota była na KŁ, świadków to mam takich, że nie potwierdzą: Femka, Skaska...![]()
![]()
Cóż. Ponieważ zazwyczaj to, co mówią Femka i skaska odczytuję zupełnie na odwrót... Chyba faktycznie coś w tym jest i to Marcelibu jest najpiękniejsza
skaskaNH pisze:Wielbłądzio pisze:
Tak, wiem doskonale, że moje burasy nie są szczególnie atrakcyjną ofertąAle może chociaż na uroczą pingwinkę ktoś by się skusił
?
A skoro już przy transakcjach jesteśmy - to może bym tę pingwinkę wzięła pod uwagę, w zamian za np. takiego kotecka o bardzo inteligentnym wyrazie twarzyTa mina bardzo mi kogoś przypomina
Wielbłądzio pisze:
Marcelibu, w obie stronyMasz czas jakoś po południu w najbliższym tygodniu?
skaskaNH pisze:Nie wiem, co bierzesz, ale poproszę o telefon do dilera
Marcelibu pisze:Kasia, może już więcej nie tego:, bo:
skaskaNH pisze:
Marcelibu pisze:Lemoniada pisze:Cóż. Ponieważ zazwyczaj to, co mówią Femka i skaska odczytuję zupełnie na odwrót... Chyba faktycznie coś w tym jest i to Marcelibu jest najpiękniejsza
Lemoniadko, ja żartowałam.
Lemoniada pisze:skaskaNH pisze:Nie wiem, co bierzesz, ale poproszę o telefon do dilera
To ten wegetarianizm![]()
A'propos, słyszałaś utwór Hurta "Zmień dilera"?
skaskaNH pisze:Wegetarianizm, powiadasz? muszę to rozważyc w takim razie![]()
P.s. Właśnie tego utworu nie słyszałam, ściągałam płytę, a tego utworu nie byłoWłączę sobie na "wrzucie"
skaskaNH pisze:A piwko mi się skończyło, buuu
Rozważam wysłanie jakiegoś Szkodnika z plecaczkiem do sklepu, przynajmniej jakiś pozytek będzie
Wielbłądzio pisze:Ale z tym plecaczkiem to pamiętaj, żeby wysłać któreś pełnoletnie, bo inaczej może wrócić z kwitkiem, albo i bez kwitka, jeśli zakupów nie zrobi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Marmotka, Paula05 i 70 gości