Serniczek pisze:no to co? Maria Skłodowska też była....Kiciuni zdrowia życzy całe Puchatkowo
A mówią że Kopernik też

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Serniczek pisze:no to co? Maria Skłodowska też była....Kiciuni zdrowia życzy całe Puchatkowo
Gem pisze:A co właściciela... jeśli kotka go miała, to wróci do niego po moim trupie! Oto do czego prowadzi wypuszczanie kota
Tweety pisze:Minik pisze:Gem pisze:Tweety pisze:właśnie dzwoniłam do lecznicy. Niusia ładnie je i pije, jest grzeczna chociaż troszkę pofukujeNa razie nie ma zmian w żadnym kierunku ale to jeszcze za wcześnie, najważniejsze, że nie jest gorzej.
Rozmawiałam też z właścicielem kliniki, Niusia dostanie zniżkę na pobyt
Mnie powiedziano to samoDodatkowo jeszcze dowiedziałem się, że zmiana opatrunku będzie dziś w południe i że założone zostaną opatrunki AQUA-GEL
no to mnie bardzo ucieszyłaś takimi wiadomościamione przyśpieszają gojenie
tej kotce , o której pisałam wdał się stan zapalny -temp. 41C, ropa, zgniła skóra etc. czyli total stan zapalny dzięki właśnie AQuA-GeL`owi udało się powrócić do zdrowia, aczkolwiek nikt nie dawał jej szans...więc trzymam kciuki - wierząc ,że u Was też będzie OK!
no i Gem znowu został kobietą![]()
tillibulek pisze:Gem pisze:A co właściciela... jeśli kotka go miała, to wróci do niego po moim trupie! Oto do czego prowadzi wypuszczanie kota
Slusznie, Gem, chociaz niektore koty bardzo garna sie do wychodzenia i co wtedy..
Druga rzecz jaka przyszla mi do glowy, to czy z Niusią nie stalo sie to samo co z Nelą:(:(
W ogole nie moge uwierzyc w bestialstwo, jakie sie szerzy... To koszmar...
Ale odzew i wsparcie dla koteczki sa duze - wszyscy trzymamy za Nia i za Was kciuki. Jestescie WIELCY!!! Macie za soba cale Miau:):)
HOP![]()
Tweety pisze:właśnie dzwoniłam do lecznicy. Niusia ładnie je i pije, jest grzeczna chociaż troszkę pofukujeNa razie nie ma zmian w żadnym kierunku ale to jeszcze za wcześnie, najważniejsze, że nie jest gorzej.
Rozmawiałam też z właścicielem kliniki, Niusia dostanie zniżkę na pobyt
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], ulola, Zilvana i 90 gości