Kciuki za Mrusię! Mocne!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
EwKo pisze:Czasem chciałabym być kotem, a jak patrzę na te pozycje dziewczynek, to już w ogóle nic, tylko padać na cztery łapy i miauczeć![]()
Kciuki za Mrusię! Mocne!
mb pisze:A jak się czuje Łapcia
anna09 pisze: Kciuki za Mrusię![]()
![]()
![]()
anna 09 pisze: Tylko jedno zdjęcie budzi moje wątpliwości... czy Ty aby nie głodzisz kotów, bo na jedym zdjęciu wygląda, jakby Kasia wyjadała żwirek z kuwety
mb pisze:anna 09 pisze: Tylko jedno zdjęcie budzi moje wątpliwości... czy Ty aby nie głodzisz kotów, bo na jedym zdjęciu wygląda, jakby Kasia wyjadała żwirek z kuwety
![]()
Na tym zdjęciu uwieczniłam moment wybierania kuwety przez Kasię. Kasia najczęściej zastanawia się bardzo wnikliwie nad tym, która kuweta będzie w danym przypadku najodpowiedniejsza.
Czasem włazi po dwa, trzy razy do każdej z trzech, zanim się ostatecznie zdecyduje
mb pisze:Na tym zdjęciu uwieczniłam moment wybierania kuwety przez Kasię. Kasia najczęściej zastanawia się bardzo wnikliwie nad tym, która kuweta będzie w danym przypadku najodpowiedniejsza.
EwKo pisze:mb pisze:Na tym zdjęciu uwieczniłam moment wybierania kuwety przez Kasię. Kasia najczęściej zastanawia się bardzo wnikliwie nad tym, która kuweta będzie w danym przypadku najodpowiedniejsza.
O, przepraszam, a kiedy Wy, szanowne panie, zmuszone jesteście zajrzeć do miejsca użyteczności publicznej typu szalety miejskie, nie szukacie najlepszej kabiny? Hę?![]()
mb pisze:Powyżej opisane czynności Mrusia powtarza kilka razy każdej nocy
kasia86 pisze:mb pisze:Powyżej opisane czynności Mrusia powtarza kilka razy każdej nocy
![]()
To masz fajne spanko w nocy!
anna09 pisze:Jak Wam mijają krótkie jesiennie dni? Dziewczynki bardzo narzekają na życie przy sztucznym świetle?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości