Cypisek i Rysio - moje urwisy

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 06, 2008 11:06

I jo!
Gdzie foty, że tak zapytam... 8)

kwiatkowa

Od: Śro gru 07, 2005 0:12

Post » Sob wrz 06, 2008 11:07

a na właśnie - prosimy o duuużo nowych foteczek :D

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Sob wrz 06, 2008 15:58

hehe, fotki powrzucam jutro, dziś nie dam rady 8)
chłopaki także pozdrawiają sobotnio :)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto wrz 09, 2008 8:49

magdaradku, jak to pozdrawiasz sobotnio :wink: dzisiaj już wtorek
śliczne kociaki, sliczne dzieciaki
bardzo im razem dobrze.
Oby i mój Bączek trafił tak jak Soksik
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Wto wrz 09, 2008 11:57

No i gdzie te obiecane fotki :?: :twisted:

Albo chociaż jakaś relacja opisowa. (Ta w mailu się nie liczy :twisted: )
Salsa Nexus*PL & Calisi Salicat*PL
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=158088
Stefan [*]
Henia [*]

oleska222

Od: Pon cze 09, 2008 14:20

Post » Wto wrz 09, 2008 12:21

hehehe.......no nie zdążyłam z fotami. Jestem w trakcie zbierania materiału ;) coby ciągle nie były takie same te foty :) proszę o troszkę cierpliwości.

Co do opisu, no to można rzec, że sielanka. chłopaki się kochają, myją, gryzą, duszą......no - normalka nie? ;)
Nas też kochają, choć najczęściej nie mają czasu by to okazać. Rano obydwa odklejają się od mojej córci i lecą na dół do sypialni, wskakują mi na łóżko mrucząć, poocierają się buziaka strzelą i dawaj!! gonitwa!! od 4, 5 nad ranem ;)
a później cwaniaki odsypiają w dzień, mając za nic nasze niewyspanie ;) no, ale przecież to dzieciaki :) niech hasają. Żadnych poważnych szkód na razie nie zaliczyli, więc źle nie jest.
Rysio pomału kończy kropelki, wydaje się, że oczko jeszcze troszkę się wyklarowało, widać troszeczkę tęczówkę i źrenicę. Mam zamiar skonsultować go u dobrej, łódzkiej wetki Ewy Pacałowskiej. A później - zobaczymy. Jemu w każdym razie to nie przeszkadza i szaleje jak normalny kociak.
Kociaki mają już 4 miesiące :) Obserwuję troszkę Rysia, bo wydaje mi się, że pod ogonkiem zaczynają mu się ładnie kształtować "klejnoty rodzinne" hihihihi.... na razie jednak zapaszek z kuwetki taki sam, więc sobie tylko obserwuję.
Apetyt im dopisuje, jedzą coraz więcej i generalnie jest wszystko super hiper i oby tak zostało!!
A fotorelacja będzie za czas jakiś, gdy mi się sensowny materiał uzbiera.
Buziaki
Obrazek

magdaradek

Post » Wto wrz 09, 2008 13:01

magdaradek pisze:hehehe.......no nie zdążyłam z fotami. Jestem w trakcie zbierania materiału ;) coby ciągle nie były takie same te foty :) proszę o troszkę cierpliwości.

Co do opisu, no to można rzec, że sielanka. chłopaki się kochają, myją, gryzą, duszą......no - normalka nie? ;)
Nas też kochają, choć najczęściej nie mają czasu by to okazać. Rano obydwa odklejają się od mojej córci i lecą na dół do sypialni, wskakują mi na łóżko mrucząć, poocierają się buziaka strzelą i dawaj!! gonitwa!! od 4, 5 nad ranem ;)
a później cwaniaki odsypiają w dzień, mając za nic nasze niewyspanie ;) no, ale przecież to dzieciaki :) niech hasają. Żadnych poważnych szkód na razie nie zaliczyli, więc źle nie jest.
Rysio pomału kończy kropelki, wydaje się, że oczko jeszcze troszkę się wyklarowało, widać troszeczkę tęczówkę i źrenicę. Mam zamiar skonsultować go u dobrej, łódzkiej wetki Ewy Pacałowskiej. A później - zobaczymy. Jemu w każdym razie to nie przeszkadza i szaleje jak normalny kociak.
Kociaki mają już 4 miesiące :) Obserwuję troszkę Rysia, bo wydaje mi się, że pod ogonkiem zaczynają mu się ładnie kształtować "klejnoty rodzinne" hihihihi.... na razie jednak zapaszek z kuwetki taki sam, więc sobie tylko obserwuję.
Apetyt im dopisuje, jedzą coraz więcej i generalnie jest wszystko super hiper i oby tak zostało!!
A fotorelacja będzie za czas jakiś, gdy mi się sensowny materiał uzbiera.
Buziaki

Nom... Te klejnoty to już dawno ukształtowane były. Być może, że jego trzeba będzie szybciej ciachnąć, także dobrze robisz Magda, że obserwujesz. Bo Jagódkę to on już chciał raz tenteges jak razem byli u Kwiatkowej... :oops: Zdrowy chłop po prostu :wink:
Stefan [*]
Henia [*]

oleska222

Post » Wto wrz 09, 2008 13:27

Całe szczęście, że mi Cypiska Rysio nie "tenteges" hihihi....chłopak jest hetero najwyraźniej ;)
Obrazek

magdaradek

Post » Wto wrz 09, 2008 14:57

No,nie!!!Dopiero odkryłam ten wątek. :evil:
I co widzę 8O 8O DWÓCH przystojniaków :love: :love:
Jestem pod wrażeniem :wink: Kot uzależnia.U mnie niemal jak w powiedzeniu,że co rok,to prorok :mrgreen: A rok właśnie minął... 8)

MaybeXX

Od: Pon sie 13, 2007 17:18

Post » Wto wrz 09, 2008 15:01

MaybeXX - ja miałam nawet pisać Ci PW, ze racje miałaś!!!! ;) dwa koty super sprawa.....nie posłuchałam od razu,ehheheheh...ale widac to Rysio był mi przeznaczony :)
pozdrowionka ;)
Obrazek

magdaradek

Post » Wto wrz 09, 2008 15:04

magdaradek pisze:MaybeXX - ja miałam nawet pisać Ci PW, ze racje miałaś!!!! ;) dwa koty super sprawa.....nie posłuchałam od razu,ehheheheh...ale widac to Rysio był mi przeznaczony :)
pozdrowionka ;)

Każdy musi do tego SAM dojść.U mnie trwało to jednak dłużej :wink: Działasz jak błyskawica :lol:

MaybeXX

Od: Pon sie 13, 2007 17:18

Post » Wto wrz 09, 2008 15:47

gdyby była szybsza miałaby teraz rodzeństwo ,niebieską Fryge i rudego Cypka :wink:
a rysio by szukał :roll:
Maybexx co rok prorok...hmm nie szukasz przypadkiem kociaczka 8)
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto wrz 09, 2008 16:41

Madzia zbieraj ten materiał na fotki szybciej co|? :twisted: Bo ja tu z nadzieją zagladam i ciągle nic :evil:

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Wto wrz 09, 2008 18:58

oleska222 pisze:Bo Jagódkę to on już chciał raz tenteges jak razem byli u Kwiatkowej... :oops: Zdrowy chłop po prostu :wink:

A moim trzem pokazywał co ma :twisted:
Obrazek

abi73

Od: Nie wrz 30, 2007 16:35

Post » Czw wrz 11, 2008 18:23

Magda nie zdążyłam na pocztę... :oops: Przelew od Ciebie przyszedł, dzięki :!:
Stefan [*]
Henia [*]

oleska222