aamms pisze:Czy ktoś jeszcze pamięta tego pana?![]()
Jakbym mogła zapomnieć

Te donośne śpiewy przy przekraczaniu prędkości 40 km/h... czy ten khem, khem qoopal przed Mszczonowem!
Szkoda, że Dasia zniknęła z forum

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aamms pisze:Czy ktoś jeszcze pamięta tego pana?![]()
Serniczek pisze:też chce posłuchać...nie pluję, nie drapię nie załatwiam sie obok kuwety,zjadam co mi dadzą......acha nie syczę i nie włażę za kanapę....![]()
Mogę przyyyyyyjść?????
Serniczek pisze:też chce posłuchać...nie pluję, nie drapię nie załatwiam sie obok kuwety,zjadam co mi dadzą......acha nie syczę i nie włażę za kanapę....![]()
Mogę przyyyyyyjść?????
aamms pisze:Ale kocie głupoty są tylko dla kocich uszu..
Chyba bym się spaliła ze wstydu, jakby ktoś tego posłuchał..![]()
Agn pisze:aamms pisze:Ale kocie głupoty są tylko dla kocich uszu..
Chyba bym się spaliła ze wstydu, jakby ktoś tego posłuchał..![]()
Coś przebije listę tego, co wkładam do pralki przy wtórze antycznego chóru?
Chyba nie. Bo jak widzę te zasłuchane trzy pary uszu i zagapione na mnie trzy pary oczu [w tym jedno kompletnie niewidzące], to wydaje mi sie, że większych głupot te kociaki nie słyszały.
aamms pisze:Od wczoraj Maszka wychodzi do polowy zza kanapy.. Siada sobie, słucha moich głupot, oblizuje niepewnie pyszczek i od czasu do czasu fuczy okropnie groźnie..
Wczoraj rano zaliczyłam lanie opazurzoną łapą i mam dwa krwawe ślady..
Ale nic to, wyłażenie zza kanapy mi się podoba, fuczenie mniej, ale uważam, że znowu Maszce się udało zrobić malutki kroczek w stronę oswajania..
Agn pisze:aamms pisze:Od wczoraj Maszka wychodzi do polowy zza kanapy.. Siada sobie, słucha moich głupot, oblizuje niepewnie pyszczek i od czasu do czasu fuczy okropnie groźnie..
Wczoraj rano zaliczyłam lanie opazurzoną łapą i mam dwa krwawe ślady..
Ale nic to, wyłażenie zza kanapy mi się podoba, fuczenie mniej, ale uważam, że znowu Maszce się udało zrobić malutki kroczek w stronę oswajania..
W kontekście tego, co pogrubione, Twój optymizm jest ogromnie budujący.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Alyaa, Lifter i 9 gości