Baks ['], Gin i Mundek

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 29, 2008 20:12

Obrazek Kolacyjkę podano... niekoniecznie do stołu :wink:

hihihih-no niemożliwe :D :lol: -juz wiadomo skad on ma brzusio i sadełko :lol:

piekne sa te chłopaki
a filmiki suuuper-jak fajnie poogladac ,koty ruszajace sie :D

ciocie nie zapomniały-ciocie w ciagłym młynie :wink:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Sob mar 29, 2008 20:16

Śliczne filmy, aktorzy przepiękni, a fabuła wzruszająca :love:

Dobrze, że chłopaki robią sobie przerwy w spaniu, na jedzenie, bo mogliby zasłabnąć, gdyby nie dbali o siebie wystarczająco :lol:

Aktywni czy bierni :wink: , zawsze są cudni :D

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Sob mar 29, 2008 20:56

mb pisze:Śliczne filmy, aktorzy przepiękni, a fabuła wzruszająca :love:

Dobrze, że chłopaki robią sobie przerwy w spaniu, na jedzenie, bo mogliby zasłabnąć, gdyby nie dbali o siebie wystarczająco :lol:

Aktywni czy bierni :wink: , zawsze są cudni :D

Ciocia Mb jak zawsze nie szczędzi chłopakom komplementów :D Ja dziękuję w ich imieniu, jednak nie przekazuję im, co by nie popadli w narcyzm :wink:
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Sob mar 29, 2008 21:08

Obrazek Obrazek Popołudniowa drzemka :D
Obrazek Rozmiary M i XL :lol:
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Post » Nie mar 30, 2008 8:09

Ale z nich profesjonalni aktorzy! Zero tremy i kamera ich kocha :D
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Nie mar 30, 2008 9:24

anna09 pisze:Obrazek Obrazek Popołudniowa drzemka :D

Tym razem muszę już zaprotestować :lol:
To stanowczo przesada :ryk:

mb

Post » Nie mar 30, 2008 10:19

:lol:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Nie mar 30, 2008 10:42

mjs pisze:Ale z nich profesjonalni aktorzy! Zero tremy i kamera ich kocha

Chłopaki dziękują za komplementy :wink: Jeszcze jakieś filmiki są tylko czekają, żebym wrzuciła je na youtube.

mb pisze:

Tym razem muszę już zaprotestować :lol:
To stanowczo przesada :ryk:

Protestować wolno - żyjemy w wolnym kraju :D Przesada? I kto to mówi? :wink: Czyżby zdjęcia Bisi zakopanej w kocyku były produktem mojej wyobraźni? :P

Pozdrawiamy wszystkie cioteczki w to piękne niedzielne przedpołudnie :D

anna09

Post » Nie mar 30, 2008 15:53

Obrazek Rozmiary M i XL :lol:

no nie,,cudne...one śpią kop kołderką, jak dzieci.... :D :D :D :D

no rrozmiiaryy.......no, no....upasły się u cioci :D
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Nie mar 30, 2008 22:40

iwona_35 pisze:no nie,,cudne...one śpią kop kołderką, jak dzieci.... :D :D :D :D

no rrozmiiaryy.......no, no....upasły się u cioci :D

Tak, one lubia tak spać, a ja uwielbiam kiedy tak spią, bo wygladają słodko :oops:

One do cioci przyjechały już upasione :P Ja tylko dbam o to, żeby nie zbiedniały (chociaż jednemu by się przydało i to temu, który je mniej) :D

Dzisiaj mielismy gościa. Odwiedziła nas ciocia MB, która chłopakami zachwycała się bez końca :D Żałowałam, że wcześniej nie zawiązałam każdemu z nich czerwonej wstążeczki na szyi :wink:
Chłopaki zachowywali się wzrocowo. Dali się cioci wygłaskać, choć nie spoufalali się :wink: Byli bardzo grzeczni, nawet nie domagali sie przy gościu jedzonka... poczekali aż drzwi się za ciocią zamknęły i wtedy był bieg do kuchni z krzykiem, żeby już... szybko napełnić miseczki :lol: A jak pojedli, zaczęli biegać i brykać zmieniając położenie dywaników i chodników w mieszkaniu :lol: Prowodyrem był Baks :D Ale Gina specjalnie nie trzeba było namawiać :wink: Teraz chłopaki padli i już śpią, a ja mam zamiar niedługo do nich dołączyć :D

Dziękujemy cioci MB za odwiedziny i pozdrawiamy serdecznie wszystkie cioteczki :D

http://www.youtube.com/v/hCEvIhSLO0Q

anna09

Post » Nie mar 30, 2008 23:16

Jak już wiadomo, odwiedziłam dzisiaj Baksa, Gina i ich fantastyczną Pańcię :D
Chłopcy są piękni nieziemsko :love: Zdjęcia dają tylko przedsmak ich urody :lol: Mają cudne, zielone oczy - Baks trochę jaśniejsze, słodkie noski i futerka w intensywnych kolorach. Baks nie jest wcale rudy - on jest intensywnie pomarańczowy, z delikatnymi, marmurkowymi wzorami. Gin ma ubranko nakrapiane prawie jak ocelot, a biała część ich futerek wręcz świeci :D I do tego wszystkiego są naprawdę dużymi chłopakami, o męskich rysach twarzyczek :lol:
Wobec mnie byli bardzo mili - dawali się głaskać, choć zachowywali pewną rezerwę, co zrozumiałe. Baks nawet raz upomniał mnie, że posuwam się za daleko :lol:
Muszę jednak wyznać ze wstydem, że nie wygłaskałam ich tyle, ile planowałam przed wizytą. A stało się tak dlatego, że anna09 jest wspaniałą osobą, która nie tylko sama ciekawie opowiada o sprawach kocich i innych, ale także jest pełna wyrozumiałości dla cudzego gadulstwa :oops: Tak więc spędziłam w tej miłej gościnie naprawdę dużo czasu (nieprzyzwoicie dużo :lol: ), który minął szybko, jak jedna chwila.
Jednym słowem - to było cudowne popołudnie :D

mb

Post » Pon mar 31, 2008 22:50

mb pisze:Jak już wiadomo, odwiedziłam dzisiaj Baksa, Gina i ich fantastyczną Pańcię :D
Chłopcy są piękni nieziemsko :love: Zdjęcia dają tylko przedsmak ich urody :lol: Mają cudne, zielone oczy - Baks trochę jaśniejsze, słodkie noski i futerka w intensywnych kolorach. Baks nie jest wcale rudy - on jest intensywnie pomarańczowy, z delikatnymi, marmurkowymi wzorami. Gin ma ubranko nakrapiane prawie jak ocelot, a biała część ich futerek wręcz świeci :D I do tego wszystkiego są naprawdę dużymi chłopakami, o męskich rysach twarzyczek :lol:
Wobec mnie byli bardzo mili - dawali się głaskać, choć zachowywali pewną rezerwę, co zrozumiałe. Baks nawet raz upomniał mnie, że posuwam się za daleko :lol:
Muszę jednak wyznać ze wstydem, że nie wygłaskałam ich tyle, ile planowałam przed wizytą. A stało się tak dlatego, że anna09 jest wspaniałą osobą, która nie tylko sama ciekawie opowiada o sprawach kocich i innych, ale także jest pełna wyrozumiałości dla cudzego gadulstwa :oops: Tak więc spędziłam w tej miłej gościnie naprawdę dużo czasu (nieprzyzwoicie dużo :lol: ), który minął szybko, jak jedna chwila.
Jednym słowem - to było cudowne popołudnie :D

Cała nasza trójka dziękuje za wszystkie miłe słowa :oops: Nam było niezwykle miło gościć cioteczkę i mamy nadzięję, że w niedługim czasie będzie powtórka :D Muszę niestety przyznać, że przez większość czasu rozmawiałyśmy i chłopcy byli nieco zaniedbani :oops: Tak to jest, jak się spotkają dwie gaduły :wink: Ale ten czas minął tak szybko...

U nas zupełny spokój. Chłopaki są bardzo grzeczni i prowadzą bardzo uporządkowany tryb życia: śpią, jedzą, bawią lub bawimy się, śpią, jedzą, bawią lub bawimy się... :lol: Kiedy zostają sami, po powrocie nie mam zdemolowanego mieszkania, czasem tylko mam problem z otwarciem wejściowych drzwi, bo chodnik w przedpokoju jest przesunięty :twisted:

Pozdrawiamy ciocię MB, która niestrudzenie nas odwiedza również w wątku, oraz pozostałe ciocie, które są zbyt zajete by tutaj zajrzeć :(

Dla tych, co jednak zajrzą, trochę zdjęć kawalerów :D :
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

I filmik:
http://pl.youtube.com/watch?v=_t9eUOz76RQ

anna09

Post » Wto kwi 01, 2008 12:18

Nikt do chłopaków nie zagląda, czyżby wszystkie ciocie zapomniały o nich :roll:
Pozdrawiamy serdecznie :D

http://pl.youtube.com/watch?v=0LLSSMmh7dA

anna09

Post » Wto kwi 01, 2008 12:24

Mam zamiar jutro wycałować te futrzaste pyszczyska 8) Powiem więcej, dzisiaj przygotuję zabawkę dla chłopaków, normalnie ludowe rękodzieło! :lol: Poszalejemy, aż będą chodniki latać :wink: Słodcy są niezmiernie.... :1luvu:
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Wto kwi 01, 2008 12:29

mjs pisze:Mam zamiar jutro wycałować te futrzaste pyszczyska 8) Powiem więcej, dzisiaj przygotuję zabawkę dla chłopaków, normalnie ludowe rękodzieło! :lol: Poszalejemy, aż będą chodniki latać :wink: Słodcy są niezmiernie.... :1luvu:

Chłopaki juz się nie mogą doczekać odwiedzin cioci, a jeszcze jak im powiem o zabawce i planach... :D

anna09

[poprzednia][następna]