hihihih-no niemożliwe

piekne sa te chłopaki
a filmiki suuuper-jak fajnie poogladac ,koty ruszajace sie

ciocie nie zapomniały-ciocie w ciagłym młynie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mb pisze:Śliczne filmy, aktorzy przepiękni, a fabuła wzruszająca
Dobrze, że chłopaki robią sobie przerwy w spaniu, na jedzenie, bo mogliby zasłabnąć, gdyby nie dbali o siebie wystarczająco![]()
Aktywni czy bierni, zawsze są cudni
mjs pisze:Ale z nich profesjonalni aktorzy! Zero tremy i kamera ich kocha
iwona_35 pisze:no nie,,cudne...one śpią kop kołderką, jak dzieci....![]()
![]()
![]()
![]()
no rrozmiiaryy.......no, no....upasły się u cioci
mb pisze:Jak już wiadomo, odwiedziłam dzisiaj Baksa, Gina i ich fantastyczną Pańcię![]()
Chłopcy są piękni nieziemskoZdjęcia dają tylko przedsmak ich urody
Mają cudne, zielone oczy - Baks trochę jaśniejsze, słodkie noski i futerka w intensywnych kolorach. Baks nie jest wcale rudy - on jest intensywnie pomarańczowy, z delikatnymi, marmurkowymi wzorami. Gin ma ubranko nakrapiane prawie jak ocelot, a biała część ich futerek wręcz świeci
I do tego wszystkiego są naprawdę dużymi chłopakami, o męskich rysach twarzyczek
![]()
Wobec mnie byli bardzo mili - dawali się głaskać, choć zachowywali pewną rezerwę, co zrozumiałe. Baks nawet raz upomniał mnie, że posuwam się za daleko
Muszę jednak wyznać ze wstydem, że nie wygłaskałam ich tyle, ile planowałam przed wizytą. A stało się tak dlatego, że anna09 jest wspaniałą osobą, która nie tylko sama ciekawie opowiada o sprawach kocich i innych, ale także jest pełna wyrozumiałości dla cudzego gadulstwaTak więc spędziłam w tej miłej gościnie naprawdę dużo czasu (nieprzyzwoicie dużo
), który minął szybko, jak jedna chwila.
Jednym słowem - to było cudowne popołudnie
mjs pisze:Mam zamiar jutro wycałować te futrzaste pyszczyskaPowiem więcej, dzisiaj przygotuję zabawkę dla chłopaków, normalnie ludowe rękodzieło!
Poszalejemy, aż będą chodniki latać
Słodcy są niezmiernie....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], pibon i 73 gości