varia pisze:Marcelibu pisze:Przez Zakopane?varia pisze:Bry.![]()
Wróciłam ze Świnoujścia.![]()
. Matko jedyna - wreszcie się znalazłaś!!!
Nie, nie.
Przez Rzeszów i Suwałki.
na piechotę chyba wracałaś. I to tyłem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nie, nie.
Przez Rzeszów i Suwałki.
Marcelibu pisze::ryk:![]()
![]()
![]()
.Wytarłam, wycierałam długo...
Dziewczyny, no normalnie mi życie ratujecie. Wiedzialam, że powiadomienie od BK, trzeba zostawić na koniec, bo tu się zakotwicza.
Jakoś tak mi się wydaje, że chyba już się dobrze znamy. Fajnie, bo jak czytałam posty Femka - Dorota, znając obydwie Dziewczyny, to można już przewidywać, w jakim kierunku pójdzie rozmowa (domyślałam się, że będzie kwestia porannych SMSów). Kurcze, prawie jak w rodzinie
.
Bungo - jak zwykle taka wspaniała pociecha. Od razu mi lepiej!!!!!!!!!
.
Sorry, jakoś tak mi się wynurzyło...
Nie, nie.
Przez Rzeszów i Suwałki.
Femka pisze:varia pisze:Marcelibu pisze:Przez Zakopane?varia pisze:Bry.![]()
Nie, nie.
Przez Rzeszów i Suwałki.
varia, to Ty żyjesz??????![]()
![]()
Femka pisze:varia pisze:Marcelibu pisze:Przez Zakopane?varia pisze:Bry.![]()
Nie, nie.
Przez Rzeszów i Suwałki.
![]()
Femka pisze: nabyłam farbe do włosów, którą własnie mam na głowie.
Femka pisze:
dzisiaj nabyłam drogą kupna obuwie typu szpilki, udałam sie do fryzjera i - również drogą kupna - nabyłam farbe do włosów, którą własnie mam na głowie.
Po kilku długich tygodniach ganiania jak głupia postanowiłam się zatrzymać. Przypomniałam sobie, że mam 40 lat i trza o siebie dbać. Od jutra w kąt idą dżinsy, trzewiki, bluzy i swetry. Będą kostiumy, eleganckie spódniczki i staranny makijaż. Będę damą. W związku z powyższym szukam kogoś, kto będzie sprzątał kupy z kuwet, bo przecież damie nie przystoi
Femka pisze:
dzisiaj nabyłam drogą kupna obuwie typu szpilki, udałam sie do fryzjera i - również drogą kupna - nabyłam farbe do włosów, którą własnie mam na głowie.
Po kilku długich tygodniach ganiania jak głupia postanowiłam się zatrzymać. Przypomniałam sobie, że mam 40 lat i trza o siebie dbać. Od jutra w kąt idą dżinsy, trzewiki, bluzy i swetry. Będą kostiumy, eleganckie spódniczki i staranny makijaż. Będę damą. W związku z powyższym szukam kogoś, kto będzie sprzątał kupy z kuwet, bo przecież damie nie przystoi
varia pisze:Femka pisze:varia pisze:Marcelibu pisze:Przez Zakopane?varia pisze:Bry.![]()
Nie, nie.
Przez Rzeszów i Suwałki.
![]()
A co? Wyprasowałaś już czarne wdzianko?
ania_ pisze:przejdzie ci mam nadzieję
Marcelibu pisze:Femka pisze: nabyłam farbe do włosów, którą własnie mam na głowie.
Przepraszam, jaki kolor będzie zapodany? Czy będę musiała zmienić wyobrażenie o Tobie?![]()
Bardzo sie cieszę, że podjęłaś decyzję o zmianie swojego image! Właśnie takie rzeczy trzeba robić na wiosnę i szczególniejesienią, co by sobie humor polepszyć. Życzę, oczywiście, zmiany na lepsze
ania_ pisze:Femka pisze:
femka<szok> jakiś kryzys czy coś?
hjak będziesz tak biegać w szpilkachm ufryzowana, wyfiokowana to bedziesz sie od reszty odcinać (przynajmniej ode mnie)
przejdzie ci mam nadzieję
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości