EwKo pisze:Doroto, nie dziękuję

A mnie sie komputer w domu zepsul!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
EwKo pisze:Doroto, nie dziękuję
-Dorota pisze:EwKo pisze:Doroto, nie dziękuję
![]()
- paskud...Dorota pisze: A mnie sie komputer w domu zepsul!
EwKo pisze:[size=9]Nie, nie będe mnożyć bytówJutro do weta - jakoś dotrwam, przeżywam jak mrówka okres i tyle...
![]()
EwKo pisze:Bo kompy są dziwne
EwKo pisze:Znasz dowcip czy raczej prawdę życiową, która tłumaczy podbieństwo między komputerem a mężczyzną (nie jestem feministką, nie mam też nic do rodu męskiego)?
Otóż podobieństwo wspomniane polega na tym, że im wiecej komend wydasz jednocześnie, tym szybciej się zawieszą![]()
EwKo pisze:Przyznaj się, co kazałaś borokowi robić wczoraj, że padł?![]()
EwKo pisze:Karolaka - nie doczytałam, zostawię sobie na ferie
EwKo pisze:Bo kompy są dziwne
Znasz dowcip czy raczej prawdę życiową, która tłumaczy podbieństwo między komputerem a mężczyzną (nie jestem feministką, nie mam też nic do rodu męskiego)?
Otóż podobieństwo wspomniane polega na tym, że im wiecej komend wydasz jednocześnie, tym szybciej się zawieszą![]()
- eee tam... te komendy są jak najbardziej spójne, po prostu męska logika nie może dorównać kobiecejProblem w tym, że najgorzej to jest z wydawaniem niesprzecznych komend. Zazwyczaj.
EwKo pisze:- eee tam... te komendy są jak najbardziej spójne, po prostu męska logika nie może dorównać kobiecejProblem w tym, że najgorzej to jest z wydawaniem niesprzecznych komend. Zazwyczaj.
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 228 gości