Sonia i Otis - zamykamy wątek - pamiątkowe wpisy str. 100!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 15, 2006 12:49

Razem z Dwukotem tez zyczymy wesolych Swiat :)
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Sob kwi 15, 2006 19:11

Dziękuję za życzenia i również życzę zdrowych spokojnych Świąt dla całej rodziny i futerek.
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Nie kwi 16, 2006 21:09

Od kiedy zakochałam się w kotach fascynowało mnie, jak ludzko śpią...

Oto obiecane fotki śpiącej Sonieczki...

ObrazekObrazekObrazekObrazek

A teraz jako modelka, ale jeszcze niewprawiona, zajęła się futerkiem zamiast pozowaniem :D

Obrazek

Pańcia chciała wspólne zdjęcia na ładnym tle, ale my jesteśmy koty i mamy swoje zdanie :D

Obrazek

A wszystko się zaczęło od tego, że jutro będzie przyjęcie i fotele wylądowały w kuchni i Pańcia je czymś poprzykrywała, żeby nam głupoty nie przychodziły do głowy. Ale nam przysżło do głowy wspólne - ale nie do końca :wink: spanie :D

Obrazek

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Pon kwi 17, 2006 8:41

Sonia spi jak księżniczka :D :1luvu:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pon kwi 17, 2006 16:45

No tak właśnie miało być - imię miało być jak dla księżniczki, bo ona od początku zdradzała ślady błękitnej krwi i prezentowała całe mnóstwo błękitnego futerka 8)

izaA

Post » Pon kwi 17, 2006 17:10

Sonieczka się zapowiada - jeszcze trochę pracy nad sobą - i modelka będzie super :D .
A Otis - no cóż, facet, nikt nie będzie podglądał jego prywatnego życia z damą :wink:

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Pon kwi 17, 2006 18:57

Anka pisze:A Otis - no cóż, facet, nikt nie będzie podglądał jego prywatnego życia z damą :wink:

Taaa, chyba coś w tym jest 8) on w ogóle taki jakiś skryty jest i raczej mało wylewny :D Chociaż, chociaż, ostatnio daje się Księżniczce adorować - on śpi na moich kolanach, wpada Sońka i na powitanie kilka liźnięć po czółku...kiedyś dostawała za to po głowie łapą albo zębami, teraz hrabia pozwala na tę odrobinę poufałości, ale nie za długo, bo złowrogo uchyla jedno oko... :wink: więc Sonia niewiele myśląc sadowi się na mnie również, a z braku kolanek - nie są aż tak obfite :lol: udeptuje mi wątrobę na przykład i też zasypia. I taka kolejność jest OK, tzn. teraz Otisowi już to nie przeszkadza. Ale scenka w drugą stronę - tzn. najpierw Księżniczka Sonia układa się na kolanach, a potem nadchodzi Otis...no wtedy, to Sonia wali łapą bez ostrzeżenia i dzielnie broni swojego okopu na pańci kolankach. Otis albo odpuszcza albo próbuje coś ugrać, wtedy na ogół oboje lądują na podłodze, a pańcia duma, co tu z kolankami zrobić, co by nie kusiły. Dodam, że tuż obok są wygodne, szerokie kolanka TŻ-ta, jakoś nie ma na nie chętnego, nad czym TŻ bardzo kiedyś ubolewał, teraz trochę przywykł, ale nie wspomina o trzecim kocie, który może by go polubił :oops:

izaA

Post » Pon kwi 17, 2006 21:41

Sonia jest ... ach.. brak słów.. taka jest :love: :love: :1luvu: :1luvu: :balony: :1luvu: :love:
Agata & Kreska & Jeż
Obrazek Obrazek

agacior_ek

Od: Pon wrz 05, 2005 9:23

Post » Wto kwi 18, 2006 14:02

:oops: w imieniu Soni - oczywiście :wink:

izaA

Post » Wto kwi 18, 2006 15:24

To nie Sonia niewprawiona, tylko fotograf niecierpliwy i nie dał czasu na przygotowanie się do sesji :twisted: :wink:
Piękne te futra :love: :love:
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Wto kwi 18, 2006 18:23

Fajne fotencje. :) Ale Twój chlopczyk miny wali, jakby się obrazil. :lol: Książę pan. :lol:

kropka75

Od: Śro lut 09, 2005 11:15

Post » Wto kwi 18, 2006 21:02

kropka75 pisze:Fajne fotencje. :) Ale Twój chlopczyk miny wali, jakby się obrazil. :lol: Książę pan. :lol:

Bo on się tak kreuje na pana, tylko smarkata za bardzo na poważnie tego nie bierze. Jak on wnerwiony macha ogonem, to ona zaczyna się tym ogonem bawić...no nic głupia ruska baba nie rozumie :D

izaA

Post » Śro kwi 19, 2006 8:12

Ja jestem ciekawa czy w końcu doczekam się tego obiecanego zdjęcia Otisa z pieknym stritem :D Jak narazie to Sonia króluje :wink: a Otis po macoszemu traktowany :wink:
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Śro kwi 19, 2006 8:55

Otis ma zeza? To ja też chcę zobaczyć! :D
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Śro kwi 19, 2006 9:41

Dziewczyny - litości....faktem jest, że słoneczko nas rozpieszcza i można wyłączyć lampę, ale Otis świadom swojej ułomności ciągle przymyka oczy...no ja nie wiem, co muszę zrobić, żeby on tak spojrzał "prosto" w obiektyw. TŻ twierdzi, że on nie ma zeza, tylko tak głęboko osadzone te swoje pikne oczyska....ale ja swoje wiem...w końcu też noszę okulary, no i właśnie m.in. z powodu zeza (już dawno po operacji :wink: ) Wracając do rzeczonego, otóż jak wyciągam aparat, to Otis spuszcza ślipia w dół i uporczywie gapi się w podłogę, a jak chcę ręką modela ustawić, to on zaczyna mruczeć i już nie ze wstydu al z lubości oczy przymyka...cyrk po prostu...jedyne zdjęcie z oczami jakie mam od razu umieściłam w podpisie 8) ale na nim właśnie widać jak się maskuje. Cóż widocznie Otis to król kamuflażu :wink: Obiecuję tu na wszystkie kłaki kocie, że jak tylko będzie widać cokolwiek - to wklajam...
I jeszcze coś na temat rzekomego faworyzowania Soni...dużo przyjemniej robi się zdjęcia jak się model gapi w aparat i normalnie pozuje, a nie ciągle zamyka oczyska, jakby coś przed światem ukrywał...no dobra, jak wrócę do domu to powklejam trochę księciunia 8)

izaA

[poprzednia][następna]