Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
nefri pisze:Aliku, Kitku, matko chrzestna mojego Roodusia,
bardzo prosimy z Lexikiem o trzymanie kciuków za pomyślne ciachu, ciachu jajek młodego. Denerwujemy się jak cholera
Sigrid Pon Paź 13, 2003 12:06 pisze:Obudziłam się dzisiaj w nocy, otwarłam oczy i zobaczyłam Kitka siedzącego nad moją głową i wpatrującego się we mnie jak matka w niemowlęRozpłynęłam się z rozczulenia, bo zwykle bywa odwrotnie, ale dziś chyba się Kiciowi coś z tęsknoty z główką porobiło (3 dni mnie nie było)
Pół nocy rozwalał się na mnie i traktorzył, a kiedy tylko przestawałam miziać przez sen, budziło mnie głośne i pełne pretensji "miauuuu!". Chyba mi ktoś kota podmienił, ale nie będę występować o zwrot starego, bo ten przytulasty mi się podoba
![]()
W normalnych okolicznościach śpi rozwalony w poprzek łóżka na poduszkach, choć przez jakiś czas lokował się w nogach. Nad ranem bywa, że grzeje brzuszek TŻtowi. Obrażony ostentacyjnie lokuje się na krześle. Pańcia czuje się wtedy baaardzo ukarana
Sigrid Pią Paź 17, 2003 1:25 pisze:A Kitek wzdycha przez sen ciężko: "aaach"!
Jak ktoś, kto jest bardzo zapracowany i zmęczony, albo życie dało mu w kość![]()
Czasem mlaszcze łakomczuszek. I często wierzga nóżkami.
Sigrid Nie Paź 19, 2003 17:20 pisze:Nasz Kitek jest takim pół-vanem. Żadna kąpiel nie może się obejść bez jego udziału. Kit moczy łapy i chlapie wodą na kąpiącego się, tudzież uskutecznia wędrówki przez niezanurzone jeszcze ciało.
Dwa razy zdarzyło mu się stracić równowagę i wpaść do wanny. Podejrzewam, że jeden z tych wypadków odbył się przy skromnym udziale TŻtaKituch w wodzie po prostu został sobie
i dał się wykąpać kocim szamponem nie robiąc żadnych ceregieli. Nie był obrażony, ani przestraszony. Dał się wysuszyć ręcznikiem i spokojnie wylizał sobie futerko.
No ale pływać to nie pływa
Bengala pisze:Sigrid, tak przelatując przez twoje posty dotarło do mnie, że Alienik, to koteczka neva masquerade![]()
![]()
Sigrid pisze:Ale czemu, u licha, koteczka?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości