Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Silverblue pisze:Ale byłoby fajnie! Cieszę się razem z Wami
Silverblue pisze:Ale byłoby fajnie! Cieszę się razem z Wami
Anna2016 pisze:Silverblue pisze:Ale byłoby fajnie! Cieszę się razem z Wami
![]()
Dobrego wolnego i spokojnego dnia Jolu i Kotki
jolabuk5 pisze:Silverblue pisze:Ale byłoby fajnie! Cieszę się razem z Wami
![]()
Dziękujemy!![]()
A mnie się udało skomasować 3 wizyty w 2 dni i teraz mam chyba wolne aż do soboty![]()
Może się trochę wyśpię, bo przez 2 dni spałam za mało.Koty wygłaskiwałam, ale na czytanie już mi czasu zabrakło. Do słuchania też było dużo. A jeszcze powinnam przesłuchać Kąciki Muzyczne Kasi i Anetki, żeby je skomentować (staram się to zawsze robić). Może jutro znajdę godzinkę.
![]()
Dobranoc![]()
jolabuk5 pisze:Silverblue pisze:Ale byłoby fajnie! Cieszę się razem z Wami
![]()
Dziękujemy!![]()
A mnie się udało skomasować 3 wizyty w 2 dni i teraz mam chyba wolne aż do soboty![]()
Może się trochę wyśpię, bo przez 2 dni spałam za mało.Koty wygłaskiwałam, ale na czytanie już mi czasu zabrakło. Do słuchania też było dużo. A jeszcze powinnam przesłuchać Kąciki Muzyczne Kasi i Anetki, żeby je skomentować (staram się to zawsze robić). Może jutro znajdę godzinkę.
![]()
Dobranoc![]()
MaryLux pisze:Puk puk
Anna2016 pisze:.MaryLux pisze:Puk puk
Doberek![]()
![]()
![]()
Meteorolog1 pisze:Meteorolog1 melduje się na wątku. Też nie mamy własnego. Koty domowe Maciek (Ur. 2013), Rudzik (Ur. 2017), Puszek vel Puszek (Ur. 2022). Koty na kociarni: Gabija (Ur. 2014), Juta (Ur. 2016), Chmurka (Ur. 2021) Elegant ( Ur. 2023), Burza (Ur. 2023), Klocek (Ur. 2024) i Jagna (Ur. 2024). Pozdrawiamy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości