Ewa L. pisze:Suwaczki się zacięły i nie można ich ponownie zrobić więc zdecydowałam się na nowy banerek. Mam nadzieję , że nie wyszedł mi najgorzej.Dawno nie robiłam banerków.
fajny

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Suwaczki się zacięły i nie można ich ponownie zrobić więc zdecydowałam się na nowy banerek. Mam nadzieję , że nie wyszedł mi najgorzej.Dawno nie robiłam banerków.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Suwaczki się zacięły i nie można ich ponownie zrobić więc zdecydowałam się na nowy banerek. Mam nadzieję , że nie wyszedł mi najgorzej.Dawno nie robiłam banerków.
fajny
MB&Ofelia pisze:Banerek jak najbardziej ok![]()
Tak sobie myślę że utrafiłaś Ewciu z charakterem Arielki. Widocznie akurat taki kociak odpowiada Poli.
Ciekawe kiedy będzie pierwsze lizu lizu po uszach? Wiem że trzeba na to poczekać
jolabuk5 pisze:Ewa L. pisze:Suwaczki się zacięły i nie można ich ponownie zrobić więc zdecydowałam się na nowy banerek. Mam nadzieję , że nie wyszedł mi najgorzej.Dawno nie robiłam banerków.
Śliczny banerek i aktualny!
MB&Ofelia pisze:I jak wam mija sobota?
jolabuk5 pisze:Ona jest już całkiem spora!
MB&Ofelia pisze:No to Arielka ma budowę taką jak Ofelia, "jamnikowatą"Carmensita też jest wysoka i długołapa.
A bawi się Arielcia jak mały kociak. Widać że jest wesoła.
Użytkownicy przeglądający ten dział: misiulka i 32 gości