Wierzę!

A mój nos chyba też już się będzie wysypiał. Wykąpałam malucha tak bardzo szybko. Ino jeszcze na główce śmierdoli, ale do wytrzymania

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bastet pisze:
Wierzę!Bardzo Ci jeszcze raz dziękuję za opiekę nad maluchem. Bardzo fachową opiekę, trzeba dodać
![]()
A mój nos chyba też już się będzie wysypiał. Wykąpałam malucha tak bardzo szybko. Ino jeszcze na główce śmierdoli, ale do wytrzymania
ewkkrem pisze:Bastet pisze:
Wierzę!Bardzo Ci jeszcze raz dziękuję za opiekę nad maluchem. Bardzo fachową opiekę, trzeba dodać
![]()
Nie ma za co dziękować. Ja mu dałam tylko dach nad główką, i twarz do spania. Żarełko zasponsorowała, prawie w całości, ciocia Noel1.
Bastet pisze:MB&Ofelia pisze:Nie, nie wyspaliśmy się. O dziwo nie przez koty.
(Chyba się zsolidaryzowałam z czitką - napisała że codziennie ma budzik na 7.30 przez Pasiową insulinę, no to już drugi dzień pod rząd budzę się o 7.30)
Jak Havrankowe kupalki?
Havrankowa kupićka bardzo dobrzeAle to dlatego, że jest wyłącznie na gastro. Jak mu choć ociupinkę zmienić na co innego, to znowu sraka...
MB&Ofelia pisze:Bastet pisze:MB&Ofelia pisze:Nie, nie wyspaliśmy się. O dziwo nie przez koty.
(Chyba się zsolidaryzowałam z czitką - napisała że codziennie ma budzik na 7.30 przez Pasiową insulinę, no to już drugi dzień pod rząd budzę się o 7.30)
Jak Havrankowe kupalki?
Havrankowa kupićka bardzo dobrzeAle to dlatego, że jest wyłącznie na gastro. Jak mu choć ociupinkę zmienić na co innego, to znowu sraka...
Pewnie to wiesz bo masz większe doświadczenie niż ja ale napiszę. Jak ja kiedyś jednej kotce nieco rozregulowałam jelitka zbytnim namieszaniem to podawałam jej przez dłuższy czas tylko jedno papu żeby się pimpuś uspokoił. Później dopiero zaczęłam stopniowo urozmaicać.
Tydzień-dwa na jednym tylko żarełku i Havrankowe flaczki dojdą do ładu![]()
jolabuk5 pisze:W jakim wieku jest Havranek?
MB&Ofelia pisze:Może źle widzę ale na tym zdjęciu brzuchol większy niż cała reszta kota
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 101 gości