Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
enig pisze:Tata Drops to wróci, zawsze wraca. Ojca szanować trzeba Amirku, cóż że kocur latawiec z tego Dropsa. A przykład bierz z Mamy i ze mnie, bo widzisz jak ja sobie dobrze radzę w życiu, Duża śmiga z tymi kolacjami bo się oka mojego boi. Też będziesz miał takie oko ja widzę w tobie potencjał. Twoja Duża jest na tej samej równi pochyłej co moja Duża w kwestii żywienia kotków, moja też stęka że nie przekarmiać nie przekarmiać, ale 4 kolacje są. Tylko bąków za bardzo nie puszczaj bo to nieestetyczne.
KociaMama44 pisze:MaryLux pisze:KociaMama44 pisze:
No pewnie! Jak tak pospałem, to teraz pora na jedzonko! Choć była dziś pyyyyyszna wołowinka, a także animondkaNo i czekam z niecierpliwością na kolację
![]()
A Ty Mamusiu, jadłaś już kolację?
Amir
Nie, ale jadłam podwieczorek i dostanę 3 kolacje
O! 3 kolacje! Łał! Ja mam nadzieję znowu na mięsko! Kooooocham mięęęsko! Zobaczymy, co ciocia zaserwuje![]()
mir.ka pisze:KociaMama44 pisze:MaryLux pisze:KociaMama44 pisze:
No pewnie! Jak tak pospałem, to teraz pora na jedzonko! Choć była dziś pyyyyyszna wołowinka, a także animondkaNo i czekam z niecierpliwością na kolację
![]()
Amir
O! 3 kolacje! Łał! Ja mam nadzieję znowu na mięsko! Kooooocham mięęęsko! Zobaczymy, co ciocia zaserwuje![]()
i były 3 kolacje albo mięsko?
KociaMama44 pisze:mir.ka pisze:KociaMama44 pisze:MaryLux pisze:KociaMama44 pisze:
![]()
Amir
i były 3 kolacje albo mięsko?
Ach, ach, u mnie było mięsko! A jakie pyszne - krowina!
enig pisze:Ja mam 4 kolacje Duża wie i bez gadania szykuje 4 kolacje bo mam na nią oko. Jaki ty jesteś słodziak Amirku to po Mamie i po mnie oczywiście A po Tacie Dropsie to nie wiem w ogóle niepodobny jesteś do Tatusia
saaga pisze:Cześć Amirku, czym prędzej przybiegliśmy się przywitać![]()
Ja dziś upolowałam dwie śliczne, tłuściutkie muchy, a głupia duża nie pozwoliła mi ich zjeść!
Kitka
saaga pisze:Za karę wykopałam matce ziemię z doniczki (...)
ewar pisze:Jak z jedzonkiem? Uważnie obejrzałam zdjęcia i wydaje mi się, że kotek jest szczuplutki. Nie zaszkodzi go trochę podtuczyć.
KociaMama44 pisze:saaga pisze:Za karę wykopałam matce ziemię z doniczki (...)
Moja szkoła!![]()
![]()
![]()
Amir
KociaMama44 pisze:ewar pisze:Jak z jedzonkiem? Uważnie obejrzałam zdjęcia i wydaje mi się, że kotek jest szczuplutki. Nie zaszkodzi go trochę podtuczyć.
Może tak na zdjęciach wychodzi, ale teraz jest w sam raz. Na początku to było chucherko. Zagłodzony prawie. Teraz (zwłaszcza po jedzeniu) to już waży tak konkretnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, Hana i 35 gości