DT u Bastet. Amirek i Tycia w DS

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 03, 2018 21:30 Re: Opowieści tymczasika Amirka - AMIREK WŚRÓD KOTKÓW

Tata Drops to wróci, zawsze wraca. Ojca szanować trzeba Amirku, cóż że kocur latawiec z tego Dropsa. A przykład bierz z Mamy i ze mnie, bo widzisz jak ja sobie dobrze radzę w życiu, Duża śmiga z tymi kolacjami bo się oka mojego boi. Też będziesz miał takie oko ja widzę w tobie potencjał. Twoja Duża jest na tej samej równi pochyłej co moja Duża w kwestii żywienia kotków, moja też stęka że nie przekarmiać nie przekarmiać, ale 4 kolacje są. Tylko bąków za bardzo nie puszczaj bo to nieestetyczne.
KOCI IDEAŁ zagnieździł się w moim domku.
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=184194

enig

Od: Pon lut 12, 2018 19:58

Post » Czw maja 03, 2018 21:31 Re: Opowieści tymczasika Amirka - AMIREK WŚRÓD KOTKÓW

enig pisze:Tata Drops to wróci, zawsze wraca. Ojca szanować trzeba Amirku, cóż że kocur latawiec z tego Dropsa. A przykład bierz z Mamy i ze mnie, bo widzisz jak ja sobie dobrze radzę w życiu, Duża śmiga z tymi kolacjami bo się oka mojego boi. Też będziesz miał takie oko ja widzę w tobie potencjał. Twoja Duża jest na tej samej równi pochyłej co moja Duża w kwestii żywienia kotków, moja też stęka że nie przekarmiać nie przekarmiać, ale 4 kolacje są. Tylko bąków za bardzo nie puszczaj bo to nieestetyczne.

:ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Do zobaczenia Matrisiu. ♥ ♥ ♥ Kocham Cię.

Bastet

Od: Pon paź 12, 2015 19:20

Post » Pt maja 04, 2018 11:01 Re: Opowieści tymczasika Amirka - TROCHĘ SŁODKOŚCI

KociaMama44 pisze:
MaryLux pisze:
KociaMama44 pisze:
No pewnie! Jak tak pospałem, to teraz pora na jedzonko! Choć była dziś pyyyyyszna wołowinka, a także animondka ;) No i czekam z niecierpliwością na kolację :D
A Ty Mamusiu, jadłaś już kolację?
Amir

Nie, ale jadłam podwieczorek i dostanę 3 kolacje

O! 3 kolacje! Łał! Ja mam nadzieję znowu na mięsko! Kooooocham mięęęsko! Zobaczymy, co ciocia zaserwuje :D

i były 3 kolacje albo mięsko? :wink:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt maja 04, 2018 11:07 Re: Opowieści tymczasika Amirka - TROCHĘ SŁODKOŚCI

mir.ka pisze:
KociaMama44 pisze:
MaryLux pisze:
KociaMama44 pisze:
No pewnie! Jak tak pospałem, to teraz pora na jedzonko! Choć była dziś pyyyyyszna wołowinka, a także animondka ;) No i czekam z niecierpliwością na kolację :D
Amir

O! 3 kolacje! Łał! Ja mam nadzieję znowu na mięsko! Kooooocham mięęęsko! Zobaczymy, co ciocia zaserwuje :D

Ach, ach, u mnie było mięsko! A jakie pyszne - krowina! :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Pt maja 04, 2018 11:12 Re: Opowieści tymczasika Amirka - TROCHĘ SŁODKOŚCI

KociaMama44 pisze:
mir.ka pisze:
KociaMama44 pisze:
MaryLux pisze:
KociaMama44 pisze:
Amir

Ach, ach, u mnie było mięsko! A jakie pyszne - krowina! :1luvu:

to dzisiaj moze dla odmiany drobina :wink:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Pt maja 04, 2018 12:24 Re: Opowieści tymczasika Amirka - AMIREK WŚRÓD KOTKÓW

A ja dostałem serek biały! Taki prosto ze wsi, powiedziała ciocia. Ale był smakowity!!! :love: :love: :love:
Amir
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Pt maja 04, 2018 12:51 Re: Opowieści tymczasika Amirka - AMIREK WŚRÓD KOTKÓW

Jak z jedzonkiem? Uważnie obejrzałam zdjęcia i wydaje mi się, że kotek jest szczuplutki. Nie zaszkodzi go trochę podtuczyć.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pt maja 04, 2018 13:03 Re: Opowieści tymczasika Amirka - AMIREK WŚRÓD KOTKÓW

enig pisze:Ja mam 4 kolacje Duża wie i bez gadania szykuje 4 kolacje bo mam na nią oko. Jaki ty jesteś słodziak Amirku to po Mamie i po mnie oczywiście A po Tacie Dropsie to nie wiem w ogóle niepodobny jesteś do Tatusia

Ja mam co prawda tylko trzy kolacje, ale za to potem jeszcze ze dwa-trzy podnocki
Lusia

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt maja 04, 2018 13:33 Re: Opowieści tymczasika Amirka - AMIREK WŚRÓD KOTKÓW

Cześć Amirku, czym prędzej przybiegliśmy się przywitać :201461
Ja dziś upolowałam dwie śliczne, tłuściutkie muchy, a głupia duża nie pozwoliła mi ich zjeść!
Kitka

saaga

Od: Śro cze 10, 2015 18:15

Post » Pt maja 04, 2018 13:37 Re: Opowieści tymczasika Amirka - AMIREK WŚRÓD KOTKÓW

saaga pisze:Cześć Amirku, czym prędzej przybiegliśmy się przywitać :201461
Ja dziś upolowałam dwie śliczne, tłuściutkie muchy, a głupia duża nie pozwoliła mi ich zjeść!
Kitka

O! Dzień dobry Ciociu Kitko! Ty już u mnie! Superrr!
Mmmm, tłuściutkie muchy! Pyszności! Ale jak to, nie mogłaś ich zjeść?? To straszne!
My wczoraj z ciocią Tosią upolowaliśmy wielką komarzycę! Była ogromna!! Ale ciocia Tosia sama ją zjadła! Nie podzieliła się! :placz:
Amir
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Pt maja 04, 2018 13:41 Re: Opowieści tymczasika Amirka - AMIREK WŚRÓD KOTKÓW

Nam matka nie pozwala zjadać much, bo Ignaś kiedyś od much zaraził się tasiemcem. Za karę wykopałam matce ziemię z doniczki, w końcu z miasta z kopalnią węgla pochodzę!
Komary łapałam wczoraj wieczorem!
Kitka

saaga

Od: Śro cze 10, 2015 18:15

Post » Pt maja 04, 2018 13:43 Re: Opowieści tymczasika Amirka - AMIREK WŚRÓD KOTKÓW

saaga pisze:Za karę wykopałam matce ziemię z doniczki (...)

Moja szkoła! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Amir
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Pt maja 04, 2018 13:49 Re: Opowieści tymczasika Amirka - AMIREK WŚRÓD KOTKÓW

ewar pisze:Jak z jedzonkiem? Uważnie obejrzałam zdjęcia i wydaje mi się, że kotek jest szczuplutki. Nie zaszkodzi go trochę podtuczyć.

Może tak na zdjęciach wychodzi, ale teraz jest w sam raz. Na początku to było chucherko. Zagłodzony prawie. Teraz (zwłaszcza po jedzeniu) to już waży tak konkretnie :D .
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Pt maja 04, 2018 14:12 Re: Opowieści tymczasika Amirka - AMIREK WŚRÓD KOTKÓW

KociaMama44 pisze:
saaga pisze:Za karę wykopałam matce ziemię z doniczki (...)

Moja szkoła! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Amir

To raczej Ty się nauczyłeś od Kitki :ryk:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt maja 04, 2018 15:07 Re: Opowieści tymczasika Amirka - AMIREK WŚRÓD KOTKÓW

KociaMama44 pisze:
ewar pisze:Jak z jedzonkiem? Uważnie obejrzałam zdjęcia i wydaje mi się, że kotek jest szczuplutki. Nie zaszkodzi go trochę podtuczyć.

Może tak na zdjęciach wychodzi, ale teraz jest w sam raz. Na początku to było chucherko. Zagłodzony prawie. Teraz (zwłaszcza po jedzeniu) to już waży tak konkretnie :D .

konkretnie to ile? :(
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]