Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK 88!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 10, 2016 23:23 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Ewa L. pisze:Witam czwartkowo ! :)

Nie wyspałam się wczoraj ani trochę i cały dzień miałam taki do du*y. Poszłam spać po 8 mimo ,że wróciłam po 6 do domu. Mizianko ,śniadanko, kuwety i dopiero czas spać. Po 9 pobudka na siusiu bo ktoś przebiegł mi po pęcherzu :evil: Poszłam, wróciłam, położyłam się i usnęłam. Koło 11 obudził mnie domofon bo ktoś intensywnie - pewnie jakiś roznosiciel ulotek :evil: O 12 obudziły mnie dzwony w kościele który mam przed oknami. Po 14 zadzwoniła moja mama czy przyjdę na obiad :evil: Normalnie koszmar jakiś wiecznie ktoś i coś. W końcu wstałam bo to nie miało dalej sensu właściwie udawać ,że śpię . Poszłam do sklepu, do rodziców na ten obiad, weszłam do sąsiadki rodziców i po dniu.

Jutro sie wyspij i swietuj z koteczkami pod kocykiem, :piwa: :201461

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Czw lis 10, 2016 23:26 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Gosiagosia pisze:
Ewa L. pisze:Witam czwartkowo ! :)

Nie wyspałam się wczoraj ani trochę i cały dzień miałam taki do du*y. Poszłam spać po 8 mimo ,że wróciłam po 6 do domu. Mizianko ,śniadanko, kuwety i dopiero czas spać. Po 9 pobudka na siusiu bo ktoś przebiegł mi po pęcherzu :evil: Poszłam, wróciłam, położyłam się i usnęłam. Koło 11 obudził mnie domofon bo ktoś intensywnie - pewnie jakiś roznosiciel ulotek :evil: O 12 obudziły mnie dzwony w kościele który mam przed oknami. Po 14 zadzwoniła moja mama czy przyjdę na obiad :evil: Normalnie koszmar jakiś wiecznie ktoś i coś. W końcu wstałam bo to nie miało dalej sensu właściwie udawać ,że śpię . Poszłam do sklepu, do rodziców na ten obiad, weszłam do sąsiadki rodziców i po dniu.

Jutro sie wyspij i swietuj z koteczkami pod kocykiem, :piwa: :201461

Właśnie u ciebie napisałam ,że jutro nie bardzo sobie odpocznę bo na 10 jestem umówiona na randkę z pijawkami - drugi zabieg z tej serii a ogólnie to 4 od kiedy zaczęłam.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw lis 10, 2016 23:28 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

To po pijaweczkach odpocznij.

Gosiagosia

Post » Czw lis 10, 2016 23:58 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Dzisiaj naprawdę ludzie pogłupieli . Kupowali wszystko i w każdej ilości jakby sklepy z tydzień miały być zamknięte.
Gdy pytano mi się czy jutro będzie odpowiadałam z uśmiechem na ustach : oczywiście ...........że NIE !!! i uśmiechałam się przy tym szeroko. :mrgreen: Sorry ale dla mnie to beznadziejne pytanie bo nie po raz pierwszy sklepy są zamknięte w święta czerwono zaznaczone w kalendarzu.
Ja dziś miałam - jak to mówi moja koleżanka - wyrąbane na wszystko i niczym się nie przejmowałam. Na stoisku miałam zastępcę Łukasza i jak miał dużo ludzi to pomagała mu Boguśka która pracowała do 20 . Łukasz świetnie daje sobie radę więc spokojnie można go samego zostawiać na stoisku.
Dziś dziewczyny się trochę spieszyły bo szły na imprezę integracyjną . Mnie nie bawią takie spotkania bo co poniektórych mam dość na co dzień a poza tym czasami lepiej nie widzieć niektórych ludzi pod wpływem alkoholu by do końca nie stracić do nich szacunku. Ja nie piję alkoholu w ogóle więc towarzystwo osób podpitych nie bywa przyjemne. Znając życie motywem przewodnim będzie praca i co się w niej dzieje, co kto komu powiedział itd. itp.
Ja się na to nie piszę. Poza tym jeszcze jedna sprawa mnie zirytowała : nikt do końca nie wiedział kiedy ta impreza ma być - przynajmniej tak mówiły. Na dzisiaj nastąpiły jakieś zmiany w grafiku i wolne lub ranki dostały te co wybierały się na imprezę.
My pracowałyśmy do 22,30 a impreza miała rozpocząć się o 21. Miały zamówić pizze, ktoś miał przynieść ciasto, ciastka , chipsy. Jak pojechałybyśmy to byłoby po 23 więc albo zostały by nam resztki zimnej pizzy albo wcale byśmy się nie załapały. W ubiegłym tygodniu kazały mi zapisać się na imprezę. Powiedziałam ,że nie idę a one do mnie że nie szkodzi ale mam się zapisać to one dostaną więcej kasy z firmy. To mnie jakoś tym bardziej odrzuciło od tej całej imprezy. Ja mam się zapisywać po to ,żeby one miały więcej kasy by się pobawić to ja dziękuję i nie wpisałam się na żadną listę.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw lis 10, 2016 23:59 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Gosiagosia pisze:To po pijaweczkach odpocznij.

O to to tak. :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lis 11, 2016 0:03 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Nic idziemy spać bo rano muszę wcześnie wstać i przygotować się do pijawek.
Dodam tylko ,że jak wracałam z pracy to padał u nas taki drobny i mokry śnieg. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lis 11, 2016 0:03 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Dobranoc ! :)
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lis 11, 2016 0:37 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Dobranoc Ewus. :201461
Poszlam sie wykapac i troszeczke posiedzialam w wannie z maszeczka na buzke a pozniej ns paznokcie. :lol:

Gosiagosia

Post » Pt lis 11, 2016 1:08 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Gosiagosia pisze:Dobranoc Ewus. :201461
Poszlam sie wykapac i troszeczke posiedzialam w wannie z maszeczka na buzke a pozniej ns paznokcie. :lol:

Ja obejrzałam jeszcze film na Pleyerze bo śledzę Singielkę i też idę spać bo rano chcę wstać by wziąć prysznic i tak na świeżo iść na te pijawki. Ponieważ u nas pada śnieg muszę mieć czas by wysuszyć dobrze włosy .
Dobranoc ! :)
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lis 11, 2016 7:33 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Ewa przyjemnego dnia :!:

Integracje... tiaaaaa ludziom tylko na jednym zależy. By sie napic, najeść nie za swoje... a np a kręgle to nie można pójść i posiedzieć sobie przy dobrej zabawie?
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt lis 11, 2016 7:37 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Nigdy nie chodzę na integracyjne imprezy. I skrzętnie omijam opłatek firmowy.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt lis 11, 2016 8:04 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Moli25 pisze:Ewa przyjemnego dnia :!:

Integracje... tiaaaaa ludziom tylko na jednym zależy. By sie napic, najeść nie za swoje... a np a kręgle to nie można pójść i posiedzieć sobie przy dobrej zabawie?

Też ci życzę miłego dnia :)
Integracja ....... w pracy jesteś po to by dobrze pracować a nie zawierać przyjaźnie. Jeśli ktoś akceptuje mnie w pracy za to jaką jestem osobą i jak się ze mną pracuje to chyba wystarczy. Oglądanie kogoś pod wpływem alkoholu bo przeważnie to podstawowy powód by tam iść , słuchanie wzajemnych żali wcale nie oczyszcza atmosfery. Nie jestem specjalnie rozrywkową osobą więc takie spotkania nie dla mnie.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lis 11, 2016 8:05 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

MalgWroclaw pisze:Nigdy nie chodzę na integracyjne imprezy. I skrzętnie omijam opłatek firmowy.

Czyli mamy takie samo podejście do tematu.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lis 11, 2016 8:13 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Witam piątkowo ! :)

W Łodzi zagościła zima. Gdy obudziłam się rano na dworze było biało. Szadź osiadła na łysych gałązkach drzew - wygląda pięknie. :D
Wstałam o 7, wzięłam prysznic, dałam śniadanko dziewczynkom - Zuzi na parapecie w kuchni a Poli na parapecie w pokoju. Też zjadłam śniadanko i zaraz idę pozmywać. Po 9 zacznę się szykować do wyjścia bo na 10 idę na pijawki. Dziś drugi zabieg z tej serii. Ciekawe ile tym razem i gdzie mi postawi. :roll: Jak wrócę to wstawię pranie bo przyniosłam ciuchy do prania z pracy i resztę dnia odpoczywam.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lis 11, 2016 9:01 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Hejka :)
Mam nadzieję, że te pijawki Ci pomogą...
Miłego dnia :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

[poprzednia][następna]