Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KatS pisze:Spi w nim dalej czy to był jednorazowy wyskok?
KatS pisze:Ostatecznie jednak zmianę nastawienia spowodowała sama Stella, kiedy zaczęła się do nas osmielać, włazić na kolana, mruczeć - tak go podbiła, że sama usłyszałam jak do niej mówi cos w stylu "jestes takim dobrym kotkiem że chyba naprawdę zasługujesz na drapak i przydałoby ci się takie miejsce..."
KatS pisze:a siatka na balkonie mogłaby i was chronić przed bombami gołębi na przykład... tak tylko podrzucam argumenty
KatS pisze:ostatnio kupiłam narożną. Jest duża, ale jak się wpasuje w kąt łazienki to nie zajmuje więcej miejsca niż zwykła.
KatS pisze:Ale się musiała dziewczyna przerazić. Mam nadzieję, że nie było ofiar w ludziach (i kotach)
Aia pisze:O widzę, że doniczka zeskoczyła z parapetu. Zdarza im się to. Takie niespokojne duchy z nich
Emee pisze:Aia pisze:O widzę, że doniczka zeskoczyła z parapetu. Zdarza im się to. Takie niespokojne duchy z nich
Nie wiem, te były w miarę nowe - może kupiłam jakieś dzikie donice?
Emee pisze:Czyli Stella też taka pedantyczna jak Tosia
Emee pisze:Wiesz, spała całą noc w legowisku, więc chyba mission completed
KatS pisze:Ta kuweta w sumie podobna w stylu do naszej - ma tę nakładaną dodatkowo krawędź, która u nas pomaga. Nie w 100%, ale jednak znacznie zmniejszyła ilosć żwirku na podłodze.
KatS pisze:Generalnie kuweta to taki super plac zabaw, nieprawdaż
Moli25 pisze:trzeba było zrobic zdjecia jak tylko wyciągnęłas kuwetę z kartonu
Moli25 pisze:Oni czasami bezmyślnie ładują do kartonów rzeczy, mi kiedys żwirek przyjechał wysypany w całym kartonie...
Moli25 pisze: a ona zaczyna sie czuć super swobodnie skoro tak juz bryka jak Wy nie patrzycie
MaryLux pisze::piwa:![]()
![]()
MaryLux pisze:Fajnie się czyta o Antoninie
KatS pisze:Ja też robiłam reklamację w z+ jak mi się drapak zepsuł po miesiącu. Bez problemu przysłali zepsutą częsć
MaryLux pisze:Zapraszamy też do nas: viewtopic.php?f=46&t=173416
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 439 gości