Stella i Ciri, dziewczyny z Dublina cz. 2 - do zamknięcia

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 18, 2016 15:30 Re: Stella i Ciri, dziewczyny z Dublina - cz. 2

Jaki słodki bratanek :) Takie chłopczyki są przeurocze :)

To będę grać :D Hihi takie lubię gry najbardziej :)

Ja mam to samo z Marysią i miałam z Maciusiem - boli mnie to, że Marysia czasem się zachowuje jakbyśmy były sobie obce, czasem właśnie na mnie nasyczy jak na intruza, też nie jest taka całkiem radosna zawsze, a czasem przychodzi i tuli się jakgdyby nigdy nic i czasem jest radosna tak że nadrabia za wszystkie trzy koty które mam w domu - ta huśtawka nastrojów jest dla mnie też dołująca, bo nie wiem co myśleć, trudno mi odgadnąć co myśli Marysia. U Maciusia zajęło mi to 2 lata żeby zapomniał i żył tu i teraz, więc myślę że u Marysi nawet dłużej, bo jeszcze przyszła Tosia, która zburzyła nasz ledwie ułożony świat. Ale to minie, jak u Maciusia minęło to u każdego kota minie - choć w sumie nie wiadomo jak u szylkretek :mrgreen:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw lut 18, 2016 15:48 Re: Stella i Ciri, dziewczyny z Dublina - cz. 2

KatS :201481 Masz tak, że pogoda wpływa na nastrój? Może to już przesilenie wiosenne. Co koleżanka, to słyszę, że nastrój taki, że lepiej nie mówić i że pogody im trzeba.. Oby z pojawieniem się słońca i niebieskiego nieba humory powróciły.

Koty jak ludzie, jedne są ekstrawertykami, inne flegmatykami albo neurotykami i wszystkim się bardzo przejmują. Stella jest u Ciebie stosunkowo krótko, na pewno jeszcze nie poznała wszystkich Waszych zwyczajów i zachowań, musi to sobie poukładać. A człowiek, jak to człowiek bierze do siebie i przeżywa razem z ukochanym zwierzęciem...

Tak opowiadacie o tych grach, że i ja nabrałam chęci 8O

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Czw lut 18, 2016 16:08 Re: Stella i Ciri, dziewczyny z Dublina - cz. 2

Kasiu, trzymam kciuki za poprawę nastroju :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw lut 18, 2016 17:02 Re: Stella i Ciri, dziewczyny z Dublina - cz. 2

Dzięki dziewczyny :)

Własciwie zawsze miałam zwierzaki odratowane, znajdki - i wszystkie miały, delikatnie mówiąć, na swój sposób zryte berety. Ale Stella w tych złych fazach jest najbardziej zdołowana. Ona próbuje zniknąć. To jest trudne do zniesienia, cięzko się tym nie przejmować. Mam nadzieję, że z czasem faktycznie sama sobie w głowie poukłada to i owo i zrozumie, że jest bezpieczna i może sie wyluzować.

Aia, grę polecam naprawdę, tak jak mówię to bardziej taka opowiesć niż typowa gra, mnie to akurat pasuje. Ale jak się zagra po ciemku, ze słuchawkami na uszach, to jest potem ciut nieswojo ;)
Ostatnio edytowano Sob mar 12, 2016 22:19 przez KatS, łącznie edytowano 1 raz

KatS

Od: Pt wrz 25, 2015 14:59

Post » Czw lut 18, 2016 17:25 Re: Stella i Ciri, dziewczyny z Dublina - cz. 2

Stellunię dopieszczaj :P A w Polsce terazz też niekoniecnie pogoda na dobry nastrój. Przynajmniej u nas. Jest tak właśnie...jesiennie. Buro, ponuro, mimo że ciepło.
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw lut 18, 2016 20:11 Re: Stella i Ciri, dziewczyny z Dublina - cz. 2

Może Wam podesłać trochę słońca? Bo tu się zrobiło bardzo ładnie, wiosennie :) Kurierem wychodzi taniej ;)

KatS

Post » Czw lut 18, 2016 20:28 Re: Stella i Ciri, dziewczyny z Dublina - cz. 2

O tak, ja chcę słoneczka! Duuużo! :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw lut 18, 2016 20:42 Re: Stella i Ciri, dziewczyny z Dublina - cz. 2

Już nadane, leci w Beskidy :mrgreen:

KatS

Post » Czw lut 18, 2016 21:06 Re: Stella i Ciri, dziewczyny z Dublina - cz. 2

No to zobaczymy jutro, czy doleci! Jak nie, składam reklamację, uprzedzam.. :mrgreen: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw lut 18, 2016 21:09 Re: Stella i Ciri, dziewczyny z Dublina - cz. 2

:aniolek: <- o tak leci! żadnych reklamacji nie przyjmuję! :smokin:

KatS

Post » Czw lut 18, 2016 21:11 Re: Stella i Ciri, dziewczyny z Dublina - cz. 2

Ja tez, ja tez potrzebuje na jutro pogody, a raczej sie nie zapowiada takowa :|
Mam jutro do przejechania troche km a w deszcz nie lubie jezdzic :|
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw lut 18, 2016 21:17 Re: Stella i Ciri, dziewczyny z Dublina - cz. 2

No niech będzie moja strata, też Ci wyslę... ale to ostatnia paczka, bo nic dla mnie nie zostanie :P

Gratis dodam trochę jodu i piasku znad morza, o!

KatS

Post » Czw lut 18, 2016 21:19 Re: Stella i Ciri, dziewczyny z Dublina - cz. 2

KatS pisze:No niech będzie moja strata, też Ci wyslę... ale to ostatnia paczka, bo nic dla mnie nie zostanie :P

Gratis dodam trochę jodu i piasku znad morza, o!

Nawet nie wiesz jak bym chciała choc poczuć nosem troche morza :mrgreen:

zrobiłaś byś koleżankom kilka zdjeć morza, oko byśmy nacieszyly chociaż w ten deszczowy czas :kotek:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw lut 18, 2016 21:37 Re: Stella i Ciri, dziewczyny z Dublina - cz. 2

Ja bym chciała dom nad morzem :) W jakimś smętnym miejscu, żeby to nie była oblężona plaża :)

Szukam tej gry ;) Problem z grami jest taki, że potem nie idzie się oderwać :D I dlatego wolę nie mieć i nie grać, bo pamiętam jak lata temu wkręciłam się w Simsy ;) Dzień i noc - to było straszne.

Ale uwielbiam zanurzyć się w grę z gatunku horror - to jak film tyle, że sami bierzemy w tym udział :D Czasem sobie ściągałam taki horror dla dzieci - fabularny, z szukaniem przedmiotów z onetu :oops: Zero wymagań sprzętowych więc chodził :)
Zmuszam się, żeby pracować ale ciągle myślę o tej grze ;) A masz jeszcze jakieś tytuły do polecenia Kasiu? Ja mam piwo hihi :piwa: :mrgreen:

edit. no i guzik - na moim kompie ta gra nie pójdzie :/ Ale niedługo będę mieć nowy komp., bo już mi photoshop muli strasznie odkąd jest nowy windows, który pożarł mi pamięć :/
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw lut 18, 2016 22:38 Re: Stella i Ciri, dziewczyny z Dublina - cz. 2

Moli - musze się kiedys wybrać nad morze robić foty, jak się uda to wrzucę na forum :ok:

Klaudia - oj to szkoda, że nie pójdzie :( Ale dobrze, że będzie nowy komp niedługo ;) Ta gra nie jest długa, na kilka godzin, a zagrożenia Simsów znam - można się wkręcić na amen. A tutaj to się wszystko kończy zanim nas na dobre pochłonie i wciągnie ;)
Z gier takich horrorowych to nie bardzo znam, mnie mało co tak wciąga w tym gatunku, a już nie znosze zupełnie jakichs gier o zombie itp. A Dragon Age znasz? To nie horror, ale mają bardzo ciekawe historie i można romansować - ale to jesli lubisz RPG ;) pierwsza częsć chyba nie ma jakichs strasznych wymagań sprzętowych, skoro nawet na moim badziewnym laptopie działała. Bo Wiedźminy gry są super, ale tam już trzeba porządnego kompa, mnie jeden padł od przeciążenia :oops:
O, jeszcze mogę polecić Zaginięcie Ethana Cartera, historia detektywa, który nawiązuje kontakt z duchami i rozwiązuje zagadkę kryminalną. Znaczy historia i klimat super, ale mnie denerwowało sterowanie i w końcu sobie odpusciłam, a w sumie ze względu na samą historię żałuję.
Ostatnio edytowano Sob mar 12, 2016 22:19 przez KatS, łącznie edytowano 1 raz

KatS

[poprzednia][następna]