Sihaja pisze:Dzień dobry w owym wątku
Witaj Dorotko !

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Witajcie !![]()
U nas w nocy popadało trochę ale i tak mamy bardzo ciepło. Wieczorem otworzyłam okno by się na noc trochę przewietrzyło. Było tak ciepło że całą noc przespałam przy otwartym i nawet tego nie poczułam.
MB&Ofelia pisze:Ewa L. pisze:Witajcie !![]()
U nas w nocy popadało trochę ale i tak mamy bardzo ciepło. Wieczorem otworzyłam okno by się na noc trochę przewietrzyło. Było tak ciepło że całą noc przespałam przy otwartym i nawet tego nie poczułam.
![]()
![]()
Ty morsie! Mnie by doopsko odmroziło!
Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Ewa L. pisze:Witajcie !![]()
![]()
![]()
Nie odmroziło bo przy otwartym nadal mam 21*C
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Ewa L. pisze:Witajcie !![]()
![]()
![]()
tak zimno?![]()
u mnie jest 26![]()
ale ta noc była dość ciepła, około północy jak wybierałam się do spania to na termometrze na zewnątrz było 12 stopni![]()
a podobno środek zimy
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Ewa L. pisze:Witajcie !![]()
![]()
![]()
tak zimno?![]()
u mnie jest 26![]()
ale ta noc była dość ciepła, około północy jak wybierałam się do spania to na termometrze na zewnątrz było 12 stopni![]()
a podobno środek zimy
Teraz ciepło jest ale na wielkanoc śniegu się spodziewać możemy.
Ewa L. pisze:Ja nie myślę ale tak mówią.
Co się odwlecze to nie uciecze. To tylko przesunięcie w czasie.
Ewa L. pisze:U nas dzieciaki od 15 maja ferie to by się troszkę śniegu przydało.
MB&Ofelia pisze:Ewa L. pisze:U nas dzieciaki od 15 maja ferie to by się troszkę śniegu przydało.
W maju???
Ewa L. pisze:Ja nie myślę ale tak mówią.
Co się odwlecze to nie uciecze. To tylko przesunięcie w czasie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Silverblue i 49 gości