Mysz [*] i jej służba.Nadeszło nowe

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 06, 2016 16:30 Re: Mysz i jej służba,część...bo ja wiem która? :P

Hej Sylwuś i Myszuń :) Kochana muszę się zabrać za to cośmy ustaliły, bo wstyd się przyznać, ale jeszcze się nie zabrałam ;) Czy nadal to chcesz czy coś się zmieniło? :mrgreen:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Nie lut 07, 2016 16:44 Re: Mysz i jej służba,część...bo ja wiem która? :P

Elo Myszki! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon lut 08, 2016 18:37 Re: Mysz i jej służba,część...bo ja wiem która? :P

Witajcie Wszyscy razem :1luvu: i Każdy :1luvu: z osobna :1luvu:

isabell36 pisze:witam na 5 - dopiero :oops: jak przewidziałam zresztą ;)

Witamy Izuś z koteckami
nawet na 20 jakbys była tez się zacieszamy

:piwa: :1luvu: :mrgreen:
MonikaMroz pisze:Hej Mycha. Ale damska jesteś :1luvu:
Hej Sylwuniu. Noga dojdzie do siebie. Trzeba czasu...

Bo to je Damesa jest jest :mrgreen:
Ano wiem Moniś wiem,dzisiaj sobie na spokojnie odpaliłam płyte z ostatnim rtg i powiem,że ładnie się zrasta,ładnie to wygląda ,zresztą zaraz Wam pokażę,teraz Wam pokażę hehe,tylko z płyty ściągnę
Od 15 tego wracam do pracy,pan orto powiedział,ze boleć mnie będzie boleć i to długo jeszcze
Za pół roku mam przyjść i sprawdzimy jak się kość przebudowuje,(cokolwiek to znaczy 8O )
A to moja nóżka,z lewej zdjęcia z wtedy z 5 listopada,z prawej z piątku,3 miesiące później równiusieńkie prawie,prawie,bo tu rano a wtedy wieczorem :mrgreen:

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Hannah12 pisze:Myszeczko, moja najdroższa. Buziaczki przesyłam :1luvu:
Jak Ty się czujesz i co porabiasz.
Haker

Haksiu Haksiu,mój Całusku
Teraz leżem w szafie,Duża zrobiła mi nowe legowiska,mam prawe i lewe
Lewe jej trochę kijowo wyjszło i obiecała poprawić,prawe jest gites :mrgreen:

asia2 pisze:dotarłam do Was . Całuski od moich i ode mnie najmocniejsze.

cieszę się Asiu z tego niezmiernie ,ze dotarłaś do nas
bulba pisze:Dzieńdoberek najukochańsze Mysieńko-Sylwinki :1luvu: Całuję Mysiaczkowe łapunie i brzusio :1luvu:

Hej Nasze Najukochańśze Skarby :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A właśnie,Słońca Warszawianki,kto wie,może Bozia da,to w locie się spotkamy
Planujemy w którąś niedzielę się wybrać na tę wystawę klocków lego na narodowy,to moze .... :mrgreen: :ok: :ok: :ok:
ewa_mrau pisze:Kryta Trójkątna stanęła
---
:smokin:

:ryk:
Witamy Ewcię łodziankę drogą
nawet niech i dwie te kryte trójkątne stanąć mogą

:1luvu: :piwa: :mrgreen:
klaudiafj pisze:Hej Sylwuś i Myszuń :) Kochana muszę się zabrać za to cośmy ustaliły, bo wstyd się przyznać, ale jeszcze się nie zabrałam ;) Czy nadal to chcesz czy coś się zmieniło? :mrgreen:

:ryk: zabierz się ,zabierz za to :mrgreen: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon lut 08, 2016 19:04 Re: Mysz i jej służba,część...bo ja wiem która? :P

Jaki ładny rentgen stopy :D
Boleć to będzie niestety. Ja miałam nogę złamaną 26 lat temu i czasem jak mi zmarźnie to mnie masakrycznie boli. Właśnie na mroźne pogody tak dziwnie reaguje na nic innego nie. Pozdrawiam :)
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Pon lut 08, 2016 19:14 Re: Mysz i jej służba,część...bo ja wiem która? :P

mi tak na razie na zmiany pogody nie dzieje się nic,tylko jak pochodzę trochę ,to odczuwam takie "rwanie",ale nie w miejscu złamania,tylko ogólnie tego śródstopia,jak był gips założony
pewnie te ścięgna całe dostają większego ruchu i się rozruszają,bo wczesniej tak bałam się trochę więcej łazić i tak trochę oszczędzałam bardziej tę nogę,ale teraz po tej wizycie u orto,jak już sam osobiście mi powiedział,ze jest zadowolony z postępu i nie ma sensu ciągnąć leczenia,to staram się trochę bardziej ją rozruszać,tym bardziej,ze za tydzień do pracy,a tam kocioł,zamówień w .... i ciut ciut,ale i tak nei mam zamiaru całego pałera z siebie dawać jak wcześniej,ze za siebie i nieraz za kogoś pracowałam,teraz będę tylko za siebie
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon lut 08, 2016 19:31 Re: Mysz i jej służba,część...bo ja wiem która? :P

Myszolandia pisze:mi tak na razie na zmiany pogody nie dzieje się nic,tylko jak pochodzę trochę ,to odczuwam takie "rwanie",ale nie w miejscu złamania,tylko ogólnie tego śródstopia,jak był gips założony
pewnie te ścięgna całe dostają większego ruchu i się rozruszają,bo wczesniej tak bałam się trochę więcej łazić i tak trochę oszczędzałam bardziej tę nogę,ale teraz po tej wizycie u orto,jak już sam osobiście mi powiedział,ze jest zadowolony z postępu i nie ma sensu ciągnąć leczenia,to staram się trochę bardziej ją rozruszać,tym bardziej,ze za tydzień do pracy,a tam kocioł,zamówień w .... i ciut ciut,ale i tak nei mam zamiaru całego pałera z siebie dawać jak wcześniej,ze za siebie i nieraz za kogoś pracowałam,teraz będę tylko za siebie

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon lut 08, 2016 19:49 Re: Mysz i jej służba,część...bo ja wiem która? :P

:piwa:
Kiedyś musi być ten pierwszy raz,Ewa jak u Ciebie ? :mrgreen:

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon lut 08, 2016 19:55 Re: Mysz i jej służba,część...bo ja wiem która? :P

Biedulko, niech szybko sie zrasta, zarasta..goi.. :mrgreen: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon lut 08, 2016 20:12 Re: Mysz i jej służba,część...bo ja wiem która? :P

Zdrowego kopytka życzę!

Myś. Weś wylizaj Dużej łapkę to jej się szypciej wyleczy. Ale niech ci da za to mniamuśności, konieczmnie. Co masz za darmo lizać.
Książniczka Ofelja
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pon lut 08, 2016 20:55 Re: Mysz i jej służba,część...bo ja wiem która? :P

Królewienko kochana ja często siadam foką albo doopą,zależy od ustawienia obu w trakcie zabawy :mrgreen: i potem dłużej siedzę,Duża gada,że ma ogrzewanie podłogowe,ciekawe kiedy założone,hmm,w blokach ,hmmm,ale nic to,najważniejsze,ze ponoć ona lubia to ciepło z moich zacnych części ciała mrrraaauuu :mrgreen:
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon lut 08, 2016 20:59 Re: Mysz i jej służba,część...bo ja wiem która? :P

Myś. Masz dźwięczną Dużą. Moja taka nie jezd. Jak się do niej przytulam wieczorę to marudzi że jej całą podusię zabieram albo że jej pazurkami drapaczę dekold albo że ma moje kłaczki w nosie. No niedźwięcznica taka, miauczę ci.
Książniczka Ofelja niedoceniona
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Pon lut 08, 2016 21:11 Re: Mysz i jej służba,część...bo ja wiem która? :P

:ryk: :ryk: :ryk:

to DUża :ryk:

Ofelko ,to wiesz co zrób ?
Weź kiedyś tak się odwiń i jej bzdyla puść,mojej jak kiedyś tak puściłam (trochę nieświadomie no ) ,to ponoć jej się mózg zresetował
Ale za to z jakim finiszem : więcej buziaków,na moje miauczenie,stała kole moich stópek,skromnie mówiąc uroczych itepe itede normalnie jak pragnę być lwem,tak było

MB&Ofelia pisze:Zdrowego kopytka życzę!

kalair pisze:Biedulko, niech szybko sie zrasta, zarasta..goi.. :mrgreen: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

dzienks dzienks :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Wto lut 09, 2016 8:01 Re: Mysz i jej służba,część...bo ja wiem która? :P

Myś. Nie bardzo wię co to jezd bzdyl i jak się go wypuszcza. Ja ino wypuszczam w ruch pazurki i ząbki. Ale Duża to ino odskikuje i piska. Gorzej niż Mała Ciorna.
Książniczka Ofelja
Obrazek

MB&Ofelia

[poprzednia][następna]