Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
isabell36 pisze:witam na 5 - dopierojak przewidziałam zresztą
MonikaMroz pisze:Hej Mycha. Ale damska jesteś![]()
Hej Sylwuniu. Noga dojdzie do siebie. Trzeba czasu...
Hannah12 pisze:Myszeczko, moja najdroższa. Buziaczki przesyłam![]()
Jak Ty się czujesz i co porabiasz.
Haker
asia2 pisze:dotarłam do Was . Całuski od moich i ode mnie najmocniejsze.
bulba pisze:Dzieńdoberek najukochańsze Mysieńko-SylwinkiCałuję Mysiaczkowe łapunie i brzusio
ewa_mrau pisze:Kryta Trójkątna stanęła
---
klaudiafj pisze:Hej Sylwuś i MyszuńKochana muszę się zabrać za to cośmy ustaliły, bo wstyd się przyznać, ale jeszcze się nie zabrałam
Czy nadal to chcesz czy coś się zmieniło?
Myszolandia pisze:mi tak na razie na zmiany pogody nie dzieje się nic,tylko jak pochodzę trochę ,to odczuwam takie "rwanie",ale nie w miejscu złamania,tylko ogólnie tego śródstopia,jak był gips założony
pewnie te ścięgna całe dostają większego ruchu i się rozruszają,bo wczesniej tak bałam się trochę więcej łazić i tak trochę oszczędzałam bardziej tę nogę,ale teraz po tej wizycie u orto,jak już sam osobiście mi powiedział,ze jest zadowolony z postępu i nie ma sensu ciągnąć leczenia,to staram się trochę bardziej ją rozruszać,tym bardziej,ze za tydzień do pracy,a tam kocioł,zamówień w .... i ciut ciut,ale i tak nei mam zamiaru całego pałera z siebie dawać jak wcześniej,ze za siebie i nieraz za kogoś pracowałam,teraz będę tylko za siebie
MB&Ofelia pisze:Zdrowego kopytka życzę!
kalair pisze:Biedulko, niech szybko sie zrasta, zarasta..goi..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości