Stella, kolorowa tygryska i Alfie, który okazał się Cirillą

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 09, 2015 22:41 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

Gosiagosia pisze:Tylko pamiętajcie o Nas my też fajne dziołchy choć nie ślązaczki :ryk: :ryk: :ryk:

No ja, same gryfne dziouszki! :D

KatS

Od: Pt wrz 25, 2015 14:59

Post » Śro gru 09, 2015 22:57 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

KatS pisze:
Gosiagosia pisze:Tylko pamiętajcie o Nas my też fajne dziołchy choć nie ślązaczki :ryk: :ryk: :ryk:

Obrazek :ryk: :ryk: :ryk:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Czw gru 10, 2015 11:50 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

Dokładnie tak! :mrgreen: :mrgreen: :ok:

KatS

Post » Czw gru 10, 2015 13:45 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

Czesc dziewczyny!
Jak tam mija czwartek?
Ja dzis urlop, mam wrażenie jakby była sobota :lol:
Co Stella porabia!? :201461
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw gru 10, 2015 15:30 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

Gosiagosia pisze:
KatS pisze:

Qrka, chciałabym tak wyglądać.. :1luvu: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw gru 10, 2015 16:03 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

kalair pisze:Qrka, chciałabym tak wyglądać.. :1luvu: :lol:

I tak wywijać brzuszkiem ;)

Moli - u nas dzis jakis dzień pod psem, ja się czuję źle, boli mnie głowa, zatoki i chyba przeziębiłam pęcherz :/ na szczęscie mam z Polski furagin to się ratuję.
A Stella trochę cos mi za spokojna, bawi się ale nie aż tyle ile zwykle i dużo się przytula. Ona zwykle rano do nas przychodzi do łóżka (bo nie chce z nami spać :( ) i mruczy i każe się wymiziać ale tak na 5 minut góra, a dzis wskakiwała mi kilka razy od razu z traktorkiem pracującym na cały regulator. I teraz też sporo spi, pobawiłysmy się ale tak bez energii.
TŻ zadzwonił z pracy, żebym koniecznie obserwowała kotecka, bo rano zamiast go nakłaniać do zabawy (np. turlając zachęcająco piłkę łapką, co zwykle robi ;) ), leżała obok niego na wersalce. A o mnie drań nawet nie zapytał, choć wie, że się źle czuję :evil:
Nie ma gorączki, nie wygląda ogólnie że cos ją boli i jak ją spróbowałam rozruszać z piłeczką to się dała namówić, ale obserwuję ją pilnie. Chyba mam obsesję, ale wiem z doswiadczenia, że jak zwierzak nagle za spokojny to cos się zwykle dzieje. No nic, może to tylko taki ogólnie marudny dzień albo się jej udziela mój nastrój...

A poza tym to dostałam odpowiedź z tej pierwszej rozmowy kwalifikacyjnej że wybrali kogos innego ale ja jestem druga w kolejnosci i rezerwowa gdyby ta osoba nie podjęła pracy. Taaa, jak to mówią w sporcie, najgorsze miejsce to to tuż za podium :P za to wczoraj dostałam ofertę zlecenia, wprawdzie dopiero wiosna, ale zawsze cos, czyli w sumie nie narzekam.

Mama mi dzis powiedziała, że paczka, którą mi wysyła kurierem, ta z Power of Nature dla Stelli, własnie przekroczyła dopuszczalną wagę...a tam może być 20 kilo nawet, a karmy zamówiłam tylko 4 kg! 8O co ona mi tam nawkładała? :D no i że Stella też dostanie prezent od babci na gwiazdkę :D

A tak w ogóle to życzę wszystkim miłego dnia, pozdrawiamy obie! :kotek:

KatS

Post » Czw gru 10, 2015 16:24 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

Ha ha :roll: Paczka od Mamy...skąd ja to znsm.. :mrgreen:
Stella będzie miała smaczną wyżerkę,Ty pewnie też :roll:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw gru 10, 2015 16:34 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

kalair pisze:
Gosiagosia pisze:
KatS pisze:

Przeciez Ty tak wyglądasz :roll:
tylko zazdrościć takiej figury :roll:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw gru 10, 2015 16:49 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

Ja będę udawać że też tak wyglądam, a co mi tam :P zwłaszcza po tej wyżerce z paczki od Mamy ;)

Chciałam zrobić Stelli fotkę jak leży na drapaczku, to przywitała mnie taką miną:
Obrazek

Oszalałas? Zjeżdżaj mi z tym aparatem! :D

KatS

Post » Czw gru 10, 2015 17:15 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

Moli25 pisze:
kalair pisze:
Gosiagosia pisze:
KatS pisze:

Przeciez Ty tak wyglądasz :roll:
tylko zazdrościć takiej figury :roll:

8O 8O to na pewno do mnie? :ryk:

Ależ Stellcia ma cudną minkę, taką- zgoopiałaś? :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw gru 10, 2015 17:16 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

kalair pisze:Ależ Stellcia ma cudną minkę, taką- zgoopiałaś? :lol:

No :mrgreen: wymowne spojrzenie :mrgreen: :mrgreen:

KatS

Post » Czw gru 10, 2015 20:33 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

KatS pisze:Ja będę udawać że też tak wyglądam, a co mi tam :P zwłaszcza po tej wyżerce z paczki od Mamy ;)

Chciałam zrobić Stelli fotkę jak leży na drapaczku, to przywitała mnie taką miną:
Obrazek

Oszalałas? Zjeżdżaj mi z tym aparatem! :D

A ja tak przytyłam że aż nie mogę na siebie patrzeć :mrgreen: Ale po świętach zaczynam dietę, już kolejną ale po tamtej schudłam.
Stella minkę ma ekstra, ona jest cała śliczna i tej jej oczki na pół pyszczka. Cudo :1luvu:

Gosiagosia

Post » Czw gru 10, 2015 20:54 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

Ach dziękujemy bardzo :oops:
Mnie ona zachwyca cały czas, ale ja w ogóle jestem fisnięta na jej punkcie :D

KatS

Post » Czw gru 10, 2015 20:58 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

KatS pisze:Ach dziękujemy bardzo :oops:
Mnie ona zachwyca cały czas, ale ja w ogóle jestem fisnięta na jej punkcie :D

Każda z nas na swój sposób jest fiśnięta na punkcie swojego kota dlatego też jesteśmy na tym Forum aby pokazać swoje kocurki, pisać o nich i o nas też. Jak już zauważyłaś piszemy o wszystkim i dzielimy się też nie tylko radościami ale też i kłopotami.

Gosiagosia

Post » Czw gru 10, 2015 22:40 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

I dlatego tak tu fajnie! :kotek:

KatS

[poprzednia][następna]