Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiagosia pisze:Dobry już wieczór![]()
![]()
Dzisiaj już 5 akupunktura, miałam więcej igieł więc wyglądałam jak jeżozwierz - nawet w małżowinę uszną miałam wsadzoną igłę. Musi być lepiej ale jeszcze nie czuję dużej poprawy jest ale mała. Jeszcze 5 zabiegów więc liczę na poprawę. Po zabiegu aby się zrelaksować i podnieść na duchu kupiłam w Douglasie zestaw upominkowy Alien - perfumy, balsam, żel do kąpieli i krem do rąk chociaż będę pachnąca![]()
![]()
Żeby kotkom też było dobrze to kupiłam im sznycel wołowy a że kupowałam w zaprzyjaźnionym sklepie to ekspedientka zapytała o zdrówko moich koteczków i jak zwykle nasłuchałyśmy się o tym jak co niektórzy są GŁUPI [d]"bo jak można kotom takie mięso dawać, koty to powinny jeść okrawki" [/d] Nawet nie komentowałam bo co tu mówić kto tu głupi, ale wkurzają mnie takie gatki w sklepie bo kogo to obchodzi co ja kupuję swoim kotom.
agusialublin pisze:Dorzucę moją Dyźke, od roku nie miała obcinanych pazurków
klaudiafj pisze:Hej Gosiu
A może zdrzemniesz się na zabieguJak to wygląda? Wkładają Ci igły i leżysz? Czy od razu wyciągają?
klaudiafj pisze:No to drogi gadżetwg mnie to tylko gadżet bo posprzątać można zwykłym odkurzaczem nawet najtańszym
Użytkownicy przeglądający ten dział: jolabuk5 i 32 gości