Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II cz.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 25, 2015 17:40 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

a,to jakieś jeszcze głębsze dyskusje odchodzą,to bez komentarza,fakt :evil:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro lis 25, 2015 17:44 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Niektórzy lubią się wymądrzać w sklepach, przychodniach itp. Może to samotność im doskwiera lub jakieś niedowartościowanie.. :cry:
Nawet w Poradni Akupunktury dwie pacjentki politycznie się pokłóciły... :twisted: reszta miała ubaw :mrgreen:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Śro lis 25, 2015 18:52 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Ciekawa nazwa dla zestawu upiększającego - alien, czyli obcy :D Jak film się nazywa 'alien' to wiadomo, że jest o kosmitach :D

Ja bym tej babie zaraz coś do...ła :D Na szczęście pani ekspedientki już się nie dziwią jak się kupuje np jedną wątróbkę :D Wiadomo, że dla kotka ;) I podają z uśmiechem :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Śro lis 25, 2015 18:53 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Oj , tak :twisted:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Śro lis 25, 2015 20:29 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Mam sprawdzone sklepy osiedlowe i bazarek gdzie stale kupuje od lat i znam ekspedientki lub wlascicieli i oni tez mnie znaja. kotek: :D

Gosiagosia

Post » Czw lis 26, 2015 19:04 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Gosiagosia pisze:Dobry już wieczór :ryk: :ryk:
Dzisiaj już 5 akupunktura, miałam więcej igieł więc wyglądałam jak jeżozwierz - nawet w małżowinę uszną miałam wsadzoną igłę. Musi być lepiej ale jeszcze nie czuję dużej poprawy jest ale mała. Jeszcze 5 zabiegów więc liczę na poprawę. Po zabiegu aby się zrelaksować i podnieść na duchu kupiłam w Douglasie zestaw upominkowy Alien - perfumy, balsam, żel do kąpieli i krem do rąk chociaż będę pachnąca :ryk: :ryk: :ryk: Żeby kotkom też było dobrze to kupiłam im sznycel wołowy a że kupowałam w zaprzyjaźnionym sklepie to ekspedientka zapytała o zdrówko moich koteczków i jak zwykle nasłuchałyśmy się o tym jak co niektórzy są GŁUPI [d]"bo jak można kotom takie mięso dawać, koty to powinny jeść okrawki" [/d] Nawet nie komentowałam bo co tu mówić kto tu głupi, ale wkurzają mnie takie gatki w sklepie bo kogo to obchodzi co ja kupuję swoim kotom. :mrgreen:

Gosia a może Ty dodatkowo w domu we własnym zakresie rób sobie tą akupunkturę
igły do szycia pewnie masz, no to machnij sobie kilka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Czw lis 26, 2015 19:06 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Albo Ci porzyczę udeptujace koty z nieobcietymi pazurkami :twisted:

barbarados

Post » Czw lis 26, 2015 22:27 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Biorę koty, bo igły sama sobie nie włożę. :mrgreen:

Gosiagosia

Post » Czw lis 26, 2015 22:48 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Pakuję :mrgreen:

barbarados

Post » Czw lis 26, 2015 23:16 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Dorzucę moją Dyźke, od roku nie miała obcinanych pazurków :ok:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Pt lis 27, 2015 11:52 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

agusialublin pisze:Dorzucę moją Dyźke, od roku nie miała obcinanych pazurków :ok:

To sie przyda, bedzie lepsza i glebsza akupunktura :ryk:
A ja wlasnie w kolejce czekam na zabieg :mrgreen:
Moje koty dzisiaj o 4 zwariowaly, zabawy sobie zrobily i gonitwy po lozku. A Hugo jak wskoczy na plecki to zlamanie murowane..,,,, :ryk: W nocy maz chrapal i mnie budzil a rano koty wiec jestem nieprzytomna, zdrzemne sie na zabiegu :lol:

Gosiagosia

Post » Pt lis 27, 2015 13:28 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Hej Gosiu :)
A może zdrzemniesz się na zabiegu :D Jak to wygląda? Wkładają Ci igły i leżysz? Czy od razu wyciągają?

klaudiafj

Post » Pt lis 27, 2015 15:10 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

klaudiafj pisze:Hej Gosiu :)
A może zdrzemniesz się na zabiegu :D Jak to wygląda? Wkładają Ci igły i leżysz? Czy od razu wyciągają?

Klaudus !
Igly wsadzaja w rozne miejsca odpowiadajace receptorom i lezysz 30 minut, wiec komara przycielam. :ryk:
Po zabiegu przeszlam sie do Euro Agd zobaczyc odkurzacz Thomas dla posiadaczy zwierzat aby naocznie stwierdzic czy warto go kupic, koszr ok 1.289 zl wiec niemalo jak na odkurzacz ale nie jestem do konca przekonana. Zostane przy starym Rainbowie.

Gosiagosia

Post » Pt lis 27, 2015 15:40 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

No to drogi gadżet :) wg mnie to tylko gadżet bo posprzątać można zwykłym odkurzaczem nawet najtańszym :)

klaudiafj

Post » Pt lis 27, 2015 15:54 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

klaudiafj pisze:No to drogi gadżet :) wg mnie to tylko gadżet bo posprzątać można zwykłym odkurzaczem nawet najtańszym :)

Ale ma dobry wodny filtr i inne bajery co to sie podobno przydaja przy zwierzecej siersci. Ja lubie dywany tzn nie lubie samych podlog bo jestem zmarzlak a zwyklym wciagnac siersc moich kotow to sztuka...

Gosiagosia

[poprzednia][następna]