A to napęice? Vszystkie viemy o co chodzi, v każdym razie żadne liczenie i przeliczanie, i przemnażanie przez "Pi" urobku v kuvetach, nie zastąpi namacalnego dovodu

No chyba, że w nią wdepniesz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
casica pisze:O IKEI potem, teraz w zupełnym przelocie chciałam poinformować, iż jestem kobietą spełnioną i szczęśliwą albowiem...
Ryszarda nasrała w przedpokojunie wyobrażacie sobie z jaką radością i satysfakcją sprzątałam kupę z podłogi
![]()
![]()
Gdyby poczekała do jutra, pewnie strzeliłabym fotkę
meg11 pisze:KotkaWodna pisze:
btw, w kwestii szukania ds dla małej znajdy leżę i kwiczę - kupiła mnie w pięć minut, chyba się potnę suchą bułką.... :/
Regata pisze:meg11 pisze:KotkaWodna pisze:
btw, w kwestii szukania ds dla małej znajdy leżę i kwiczę - kupiła mnie w pięć minut, chyba się potnę suchą bułką.... :/
mała znajda jako żywo przypomina mi Gutka i jego urabianie TZeta. I kiedy już go urobił jak plastelinkę i rozkochał, to... wcale się nie zmienił. Nadal jest cudownym, kochanym kotkiem
zuza pisze:Ja zawsze mam odrobine pretensji, ze koty nie podpisujaZadowolenie jest za to spore, kiedy jestem swiadkiem wypadniecia z kuwet z okrzykiem ulgi na pyszczku (to Bialas) albo oddalenia sie z niesmakiem (to Szara) i moge spokojnie isc obejrzec wiem czyje
mziel52 pisze:Ja, kiedy nie mam cierpliwości, to 1. daję towarzystwu mleko skondensowane, 2. myję kuwety i zmieniam żwirek. Efekty są w ciągu paru godzin najdalej, a kolejka do kociego przybytku od razu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Nul i 92 gości