Bytomskie Łobuzy cz. 6 :) zdjęcia str. 99

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon sie 24, 2015 21:38 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :)

Klaudia wszystko ok??
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Wto sie 25, 2015 10:16 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :)

co dziewczyny porabiacie? :1luvu: :201461 :201461 :201461
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto sie 25, 2015 10:30 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :)

Hej :)

PixieDixie pisze:Klaudia wszystko ok??

Tak, tak wszystko w porządku :201461 Niedziele przeleżałam przed tv po tej wycieczce, niby nic a byłam wykończona :) A wczoraj nie miałam kiedy zajrzeć na miau. Na tel tylko zerknęłam na sekundę.

Tosia jest tak niegrzeczna jak tylko można to sobie wyobrazić :roll: Nie usłuchnie tylko robi co chce :ryk: Wczoraj dostała mrówek w tyłku i nie umiała usiedzieć przed kilka godzin nawet dwóch sekund na wieczór. W końcu udało mi się nakarmić dziecko i położyła się spać :)

Dziś przyjdzie paczka z zooplus, bo już znowu jedzenie się kończy :roll:

Mam iść z Tosią do weta na kontrolę, biedna będzie się znowu stresować.

Jest nowy katalog z IKEA :D

sistersy25 pisze:Hej Klaudunia :1luvu: Co tam dziewczęta porabiacie?:-) :piwa:

Hej Kasiu, super, że zajrzałaś :) Ja odpoczywałam i biegałam za Tosią ;) 7 światów teraz mam :)

Moli25 pisze::201461 :201461 :201461
Przesyłam głaski dla 3 koteczków

Dziękujemy - zrealizuję przesyłkę po kawie ;)

jou pisze:Bry! Co robicie?:)

Bry ;) odpisałam wyżej ;)

Gosiagosia pisze:Dziewczynki wyjechaly?
Odpoczywajcie Klaudia i moze beda nowe zfjecia. :1luvu:

Nie wyjechały, były po wycieczce padnięte ;) Nasze nowe zdjęcia? Ach to by trzeba było zrobić :ryk:

kalair pisze:Dzień dobry Dziewczynki :D :D

Dzień dobry Bożenko :)

mir.ka pisze:co dziewczyny porabiacie? :1luvu: :201461 :201461 :201461

Cześć Mirko, pijemy kawę i łapiemy czorną pchłę i idziemy do weta :)

Mamy piękną pogodę, pochmurno, jest dzień a ciemno - kocham taką pogodę, bo jest bardzo klimatyczna :) Idę pozaglądać na wątki, póki Tosia mi na komputer nie spada :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Wto sie 25, 2015 10:34 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :)

ja już mam drugą kawę nalaną, zaraz ją wypiję, a wet mnie czeka jutro dwa razy, najgorzej będzie ze strachulcem Elenką :(

katalog Ikei podrzucili Ci do skrzynki czy gdzie indziej go widziałaś?
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto sie 25, 2015 10:42 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :)

W skrzynce był ;)

A chciałam też dodać, że Tosia jest... tluściutka :D Brzuszek ma taki fajny, grubiutki :D Dziś może uda się ją zważyć, choć waga wagą, ale jak się Tosię bierze na ręce czy dotyka brzuszka to jest taki milusi - grubiusi. :)
Zauważyłam, że Tosia jest wszędzie gdzie ja, nawet do toalety ze mną chodzi i siedzi mi pod muszlą :ryk: Wczoraj właśnie tak szalała, bo też chyba była niedospana, bo siedziałam na komputerze to ona spała przyklejona mi do ręki na stole - więc ani nie wygodnie, twardo i ja się ruszę to ona się budzi. Powinnam ją uspać w łóżeczku :ryk: :1luvu: a nie siedzieć przy kompie - wyrodna matka :D

klaudiafj

Post » Wto sie 25, 2015 11:28 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :)

Doberek Kochane! :D :D u nas też ciemnica, popadało, pogpda niezbyt. Temo. W porządku, ale za ponuro jak dla mnie. :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto sie 25, 2015 11:31 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :)

Eeej ja wczoraj bylam na stronie Ikei bo ciagle nie kupilam rozwalonego lustra i tez wlasnie zauwazylam ze jest nowy katalog, ale nie dostalismy go do skrzynki mimo, ze zawsze dostawalismy. No co za skandynawy jedne !
Ja to wiedzialam, ze Tosia rozrabiaka. Moze ona probuje zrzucic nowo nabyte sadelko?:D
Obrazek

jou

Od: Pt cze 26, 2015 9:09

Post » Wto sie 25, 2015 12:12 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :)

kalair pisze:Doberek Kochane! :D :D u nas też ciemnica, popadało, pogpda niezbyt. Temo. W porządku, ale za ponuro jak dla mnie. :lol:

Hej Bożenko, już biegnę do Ciebie, bo nie zdążyłam przed wetem :)

jou pisze:Eeej ja wczoraj bylam na stronie Ikei bo ciagle nie kupilam rozwalonego lustra i tez wlasnie zauwazylam ze jest nowy katalog, ale nie dostalismy go do skrzynki mimo, ze zawsze dostawalismy. No co za skandynawy jedne !
Ja to wiedzialam, ze Tosia rozrabiaka. Moze ona probuje zrzucic nowo nabyte sadelko?:D

Na stronie Ikea można sprawdzić gdzie i kiedy dostarczają katalog - u mnie w końcu dają do skrzynki w tym Bytomiu :)

Byliśmy u weta. Psikanie przeszło, ale jeszcze się utrzymują powiększone węzły chłonne, więc szczepienia nie było, ale zważyliśmy się na wadze dla dużych zwierząt i Tosia ma 1,10 kg :D Wetka powiedziała, że rośnie mi jak na drożdżach, a widziała ją w zeszły poniedziałek :)

klaudiafj

Post » Wto sie 25, 2015 12:22 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :)

Nad morzem tez pochmurno, ale siedzimy z uporem na plazy, nie pada ale wieje. :lol:
Tosienka jest cudna ma tyle energii co pershing :ry :ryk: :

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Wto sie 25, 2015 13:16 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :)

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
fajnie mieć kociaka . Dom odżywa . :twisted:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Wto sie 25, 2015 13:55 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :)

Tak ożywa :D I nie nadąża :D Byłam na dobrej drodze do uspania Tosi, ale się ruszyłam i Tosia znowu biega. A sama nie chce leżeć na łóżku i spać, mimo, że ją otuliłam poduszkami i kocem. Musi na mnie lub obok mnie :) A jak się nie wyśpi to będzie zmierzła, prawda ;) Czekamy na paczkę z zooplus. Dziś Marysia dostanie posłanko - dwie budki już były dla Kitusi i Tosi, a teraz mam dla Marysi i muszę jej zrobić miejsce na szafie na kartonach, bo tam śpi odkąd mam nowe meble.

Dziś urodził mi się pierwszy siostrzeniec - od męża siostra urodziła pierwsze dziecko i nazywa się... Antoś! :ryk: Także ten rok obfituje w Tośki - Antoś i Tosia :ryk:

klaudiafj

Post » Wto sie 25, 2015 13:59 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :)

Gratulacje :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Wto sie 25, 2015 14:51 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :)

Gratulacje i zdrowia dla siostrzenca Antosia :1luvu:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Wto sie 25, 2015 15:18 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :)

Dziękuję :)
Dziś na obiad miałam spagetti z pesto i parmezanem i pomidorem - i Tosia zjadła mi parmezan i ukradła nudla i gdzieś z nim uciekła :)
Po obiedzie po raz kolejny Tosia wstępnie zasnęła na stole, po czym zaspana zeszła i rozłożyła się na moich kolanach i śpi, a ja nie mogę się ruszyć. Więc w końcu po długim czasie wzięłam ją delikatnie i zaniosłam na łóżko, otuliłam kocem i poduszkami, utuliłam i poszłam kończyć zupę. Poszłam też do toalety korzystając z tego, że Tosia w łożku - tam jak zwykle tuliłam Kitusie i co... i nie minęła minuta i Tosia przybiegła i zaczęła mi się na kolana wdrapywać z piskiem, że ona też chce! Na to Kitusia oburzona uciekła a ja zaczynam od nowa i nie popracuję ani nic nie porobię, bo Tosia po raz czwarty leży mi przy laptopie, zapychając wentylacje i w końcu komputer mi się rozgrzeje i padnie. A w ogóle to Tosia jeszcze nie usnęła tylko czyta co pisze. :mrgreen:
I tak mam codziennie :ryk: Dokładnie jak z dzieckiem, nic inaczej :lol:

Potrzebuję kawy :|

edit. no mówiłam Wam, już zaś mam Tosie na kolanach :roll:

ps. aha Ikea poszerzyła ofertę obiadową o wegańskie klopsiki :D Zawsze jem w Ikea, nie mogę się powstrzymać :ryk: zazwyczaj frytki, brokuły w sosie śmietanowym, zestaw surówek i chłodnik w lato :ryk: trzeba jechać na klopsiki :D

klaudiafj

Post » Wto sie 25, 2015 17:00 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :)

Łobuzujący kot, to zdrowy kot. A jak kiedyś tam urośnie, to zostanie bardziej samodzielna. :ok: :ok: :ok: :ok:
A na razie ciesz się swoją dzidzią. :D

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

[poprzednia][następna]