Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.12 mała Tosia w DT

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 02, 2015 10:49 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.12+mały Fuksik

Fakt, przy tych saszetkach wygląda malusio. A brzuszek ma maciupeńki a te saszetki takie ogromne :D
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Wto cze 02, 2015 10:51 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.12+mały Fuksik

Myszolandia pisze:Jaki mały frendzel kochany :1luvu: :1luvu: :1luvu:
a jaki już ogrrromny :1luvu: :1luvu:

Ja byłam w nowej części czy nie ? :smokin:

oczywiście , że......nie byłaś :mrgreen:

witajcie :1luvu: :201461 Myszeczki-Sylweczki czy może Sylewczki-Myszeczki :roll:

mały to taki wielki , że ta piłka z piórkami co są dostał to jest prawie takiej samej wielkości co jego łepek :mrgreen: , ale bardzo fajnie się nia bawi :)
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto cze 02, 2015 10:54 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.12+mały Fuksik

klaudiafj pisze:Fakt, przy tych saszetkach wygląda malusio. A brzuszek ma maciupeńki a te saszetki takie ogromne :D

muszę mu jeszcze zrobić z piłka w łapkach do dopiero wtedy sie przekonasz o jego wielkości :) , choć moze być trudno bo ją kopie, gryzie, podrzuca, ciagle w ruchu :)
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Wto cze 02, 2015 10:54 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.12+mały Fuksik

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:takim to dobrze, nie ma to jak być kotem :)
Obrazek

Obrazek

Trafiły dobrze te nasze kotełki. :ok:

chciałabym żeby tak wszystkie koty miały :)

Ja też ale do puki na tym świecie będą istnieć zwyrodnialcy, debile ( bez urazy dla debili jako jednostki chorobowej ) oraz ludzie z przekonaniem że sterylizacja to okaleczanie zwierząt tylko jakiś procent populacji kotów będzie tak żył :(
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto cze 02, 2015 12:56 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.12+mały Fuksik

Musi być kochany na żywo taki maluszek :) A jest już urwis czy jeszcze nie? Musisz mieć oczy dookoła głowy czy na razie jedna para oczu Ci wystarczy? ;)

klaudiafj

Post » Wto cze 02, 2015 14:02 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.12+mały Fuksik

Tu się sprawdza powiedzenie : Ja widzę , choć nie patrzę :wink:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Wto cze 02, 2015 14:06 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.12+mały Fuksik

mir.ka pisze:takim to dobrze, nie ma to jak być kotem :)
Obrazek

Obrazek

Nooooo taki to pożyje !!!!
Naje sie,wyśpi sie, wygrzeje sie,napije sie :lol:

Piękne te Twoje rude- wszystkie bez wyjątku :1luvu:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Śro cze 03, 2015 6:52 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.12+mały Fuksik

Dzien dobry :1luvu:
U Was tez taka piękna pogoda? :1luvu:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Śro cze 03, 2015 8:18 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.12+mały Fuksik

klaudiafj pisze:Musi być kochany na żywo taki maluszek :) A jest już urwis czy jeszcze nie? Musisz mieć oczy dookoła głowy czy na razie jedna para oczu Ci wystarczy? ;)

on jest z tych spokojniejszych urwisów :wink:
biega tylko po dwóch pokojach , ma prawie 40 m2 :wink: , podoba mu się zeskakiwanie z wersalki, choc najchetniej na niej sie bawi swoimi zabawkami :D
Obrazek

mir.ka

Post » Śro cze 03, 2015 8:18 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.12+mały Fuksik

barbarados pisze:Tu się sprawdza powiedzenie : Ja widzę , choć nie patrzę :wink:

trafiłaś w sedno :ok:
Obrazek

mir.ka

Post » Śro cze 03, 2015 8:20 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.12+mały Fuksik

Moli25 pisze:Dzien dobry :1luvu:
U Was tez taka piękna pogoda? :1luvu:

pięknie, słonecznie ,jak na razie
wczoraj też tak było rano a później była straszna burza :strach: :strach: :strach: :strach:
pioruny tak waliły blisko, że zwierzaki się bały :(
Obrazek

mir.ka

Post » Śro cze 03, 2015 8:34 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.12+mały Fuksik

Witajcie w ten słoneczny dzionek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Wczoraj strasznie się zezłościłam :evil: :evil:
Zamówiłam dla zwierzaczków w Telekarmie , maja tam inne rzeczy niz w zoplusie, firmę kurierska też inną :evil:
Siedziałam cały dzień w domu i czekałam bo miałam informację ,że dostawa od 8.oo do końca dnia, czyli chyba do zachodu słońca, bo jak inaczej to rozumieć :roll:
Była juz 18.000 i postanowiłam sprawdzić w internecie co z paczką, okazało się, że kurier podobno nie zastał nikogo w domu i zostawił paczkę w punkcie odbioru, po którą musiałam pojechać :evil:
Dzisiaj rano zadzwoniłam do firmy UPS, bo to oni są dostawcą i dowiedziałam się ,że kurier, nie ma obowiązku dzwonić do klienta, na numer na paczce. I kurier na pewno był u mnie ale mu nie otworzyłam.
Łobuzy jedne. Napisałam do Telekarmy, bo z tym UPS-em nie ma co rozmawiać. Chyba nie będe tam zamawiać bo szkoda mojego czasu i nerwów.
Obrazek

mir.ka

Post » Śro cze 03, 2015 13:03 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.12+mały Fuksik

:evil: Powiem Ci, że Ci kurierzy to niektórzy są maksymalnie bezczelni - też na takich trafiłam. Nie chciało mu się d... podwieźć do Ciebie to skłamał i oczywiście ręka rączkę myje i nic nie zrobisz. Ale jest opcja złożenia skargi, a niektórzy się o to proszą. Też nie raz dzwoniłam i opieprzałam z góry na dół, bo takie ewenementy przychodziły że szok. Ale ostatnio mam spokój. Na razie kurierzy fajni, wciąż Ci sami a wcześniej to już bałam się zamawiać, żeby znowu nie mieć cyrków.

W Bytomiu (czy gdzieś obok) znaleziono czarnego małego maluszka w trawie dwutygodniowego! Co robił sam jeden w trawie!? Na szczęście trafił biedny do fundacji Chatul a stamtąd do jakiejś Pani Joli. Normalnie szok - ile ja mijam takich maluszków nic o nich nie wiedząc... :( Jeszcze jak się ma psa to pies wywącha a tak :( A teraz się rodzą i sezon się zaczął :(

klaudiafj

[poprzednia][następna]