Zuzia i Pola po raz 30 ♥♥♥ - dużo fot od 65 str.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 15, 2015 11:57 Re: Zuzia i Pola po raz 30 ♥♥♥

Ewunia, dziękuję za smsa z życzeniami :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Śro kwi 15, 2015 12:08 Re: Zuzia i Pola po raz 30 ♥♥♥

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:
Myszolandia pisze:ale gwiazda 8O

Moli25 pisze:
A później chodzą i mówią ze pracy nie ma, ale swojej winy nie widzą w różnych sytuacjach :roll:

Spoko,za jakiś czas się odezwie,czy może wrócić,bo raczej teraz w 99,9 % ją wyeeee....wysiudają z roboty

Z tego co się orientuję to dostanie dyscyplinarkę w trybie natychmiastowym. Dziś jak weszłam do sklepu bo przyjechała do mnie Baśka i poszła na rozmowę o swoim powrocie - dostałam nowy grafik.
Od jutra do soboty pracuję rano a niedzielę i poniedziałek mam wolny. Zabrali mi sobotę bo też miałam mieć wolną.

Ewciu sobota ma byś podobno bardzo brzydka, zimna i deszczowa to lepiej być w pracy. Jakos tak często jest , że cały tydzien ładny a weekend przychodzi i leje.

Z tym się zgadzam, niestety :( Człowiek czeka na weekend z utęsknieniem, a tu deszcz, wiatr i zimno :roll:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Śro kwi 15, 2015 16:49 Re: Zuzia i Pola po raz 30 ♥♥♥

barbarados pisze:No i dlaczego nikt się nad nią nie litował ? Nie klepał po pleckach , jaka to ona biedna jest ? :twisted: Przecież o to chodziło :twisted:

10 była wypłata. Pytała koleżanki właśnie w dniu wypłaty czy nie może jej pożyczyć kasy bo ta już nie ma.Gdy jej odmówiła zaczęła się odgrażać że się zabije bo już nie wie co ma zrobić.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Śro kwi 15, 2015 16:51 Re: Zuzia i Pola po raz 30 ♥♥♥

Myszolandia pisze:o w mordę :201436 ,jaki pustak

Oszolom kompletny. Dziś oglądałyśmy nagranie z kamer jak się Edzia przewracała na stoisku. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro kwi 15, 2015 16:53 Re: Zuzia i Pola po raz 30 ♥♥♥

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:

Moli25 pisze:
A później chodzą i mówią ze pracy nie ma, ale swojej winy nie widzą w różnych sytuacjach :roll:

Spoko,za jakiś czas się odezwie,czy może wrócić,bo raczej teraz w 99,9 % ją wyeeee....wysiudają z roboty

Z tego co się orientuję to dostanie dyscyplinarkę w trybie natychmiastowym. Dziś jak weszłam do sklepu bo przyjechała do mnie Baśka i poszła na rozmowę o swoim powrocie - dostałam nowy grafik.
Od jutra do soboty pracuję rano a niedzielę i poniedziałek mam wolny. Zabrali mi sobotę bo też miałam mieć wolną.

Ewciu sobota ma byś podobno bardzo brzydka, zimna i deszczowa to lepiej być w pracy. Jakos tak często jest , że cały tydzien ładny a weekend przychodzi i leje.

Do tej pory miałam to szczęście że brzydko bylo jak ja miałam wolną sobotę czy niedzielę a ładnie jak wypadało mi pracować. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro kwi 15, 2015 16:54 Re: Zuzia i Pola po raz 30 ♥♥♥

aannee99 pisze:Ewunia, dziękuję za smsa z życzeniami :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Bardzo proszę :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro kwi 15, 2015 16:55 Re: Zuzia i Pola po raz 30 ♥♥♥

MB&Ofelia pisze:
mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:

Moli25 pisze:

Z tym się zgadzam, niestety :( Człowiek czeka na weekend z utęsknieniem, a tu deszcz, wiatr i zimno :roll:

Nie można mieć wszystkiego. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro kwi 15, 2015 17:07 Re: Zuzia i Pola po raz 30 ♥♥♥

Ewa L. pisze:
10 była wypłata. Pytała koleżanki właśnie w dniu wypłaty czy nie może jej pożyczyć kasy bo ta już nie ma.Gdy jej odmówiła zaczęła się odgrażać że się zabije bo już nie wie co ma zrobić.

yyy,zaraz,10 tego była wypłata i tegoż to dnia już jej nie miała ??? dobrze zrozumiałam ? 8O
Ewa L. pisze:

Oszolom kompletny. Dziś oglądałyśmy nagranie z kamer jak się Edzia przewracała na stoisku. :mrgreen:

ale jełop ja nie mogę
ciekawam kiedy przylezie,żeby dać jej szansę,bo gdzieś indziej już roboty nie znajdzie
Różne bezmyślne przypadki słyszałam,czytałam,ale takiego chyba jeszcze nie
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro kwi 15, 2015 17:54 Re: Zuzia i Pola po raz 30 ♥♥♥

Myszolandia pisze:
Ewa L. pisze:

yyy,zaraz,10 tego była wypłata i tegoż to dnia już jej nie miała ??? dobrze zrozumiałam ? 8O
Ewa L. pisze:

ale jełop ja nie mogę
ciekawam kiedy przylezie,żeby dać jej szansę,bo gdzieś indziej już roboty nie znajdzie
Różne bezmyślne przypadki słyszałam,czytałam,ale takiego chyba jeszcze nie

Dobrze zrozumiałaś 10 już nie miała.

Dziś miała przyjść po południu ale nie pojawiła się i pewnie nie prędko przyjdzie.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro kwi 15, 2015 19:05 Re: Zuzia i Pola po raz 30 ♥♥♥

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:

Moli25 pisze:

Ja się nie zgadzam na brzydką sobotę!

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro kwi 15, 2015 19:32 Re: Zuzia i Pola po raz 30 ♥♥♥

Ciociu Ewo
dziękuję za pieniążki na whiskasa :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
to ja musiałem napisać bo duża ma sklerozę :mrgreen:

kochający Cię Boss

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Czw kwi 16, 2015 11:14 Re: Zuzia i Pola po raz 30 ♥♥♥

Witaj Ewciu.
Miłego czwartku życzę i spokojnej pracy :1luvu:
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Czw kwi 16, 2015 11:16 Re: Zuzia i Pola po raz 30 ♥♥♥

Hej :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Czw kwi 16, 2015 11:21 Re: Zuzia i Pola po raz 30 ♥♥♥

Hej Ewuś :)
Trochę mi jej żal. Dziewczyna jest w kompletnej d... i przez to reaguje dziko. Może przyszła do pracy z poczucia obowiązku - zamiast nie przyjść i nawalić. Sama mogła nie zauważyć, że mocno różni się od innych ludzi. Dyscyplinarka może nie jest dobrym wyjściem, bo nie pozwoli jej stanąć na nogach a wręcz przeciwnie... We mnie znów odzywa się obrońca uciśnionych :/

Buziaczki dla Zuzinki i Polinki :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw kwi 16, 2015 14:53 Re: Zuzia i Pola po raz 30 ♥♥♥

klaudiafj pisze:Hej Ewuś :)
Trochę mi jej żal. Dziewczyna jest w kompletnej d... i przez to reaguje dziko. Może przyszła do pracy z poczucia obowiązku - zamiast nie przyjść i nawalić. Sama mogła nie zauważyć, że mocno różni się od innych ludzi. Dyscyplinarka może nie jest dobrym wyjściem, bo nie pozwoli jej stanąć na nogach a wręcz przeciwnie... We mnie znów odzywa się obrońca uciśnionych :/

Buziaczki dla Zuzinki i Polinki :)

Chyba sama rozwiązała sprawę bo do tej pory nie pojawiła sie w pracy ani nie dała znaku życia więc na liście obecności ma NN. Skoro wstyd jej przyjśc powinna choć zadzwonić i się określić.
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]