Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Myszolandia pisze:ale gwiazda
Moli25 pisze:
A później chodzą i mówią ze pracy nie ma, ale swojej winy nie widzą w różnych sytuacjach
Spoko,za jakiś czas się odezwie,czy może wrócić,bo raczej teraz w 99,9 % ją wyeeee....wysiudają z roboty
Z tego co się orientuję to dostanie dyscyplinarkę w trybie natychmiastowym. Dziś jak weszłam do sklepu bo przyjechała do mnie Baśka i poszła na rozmowę o swoim powrocie - dostałam nowy grafik.
Od jutra do soboty pracuję rano a niedzielę i poniedziałek mam wolny. Zabrali mi sobotę bo też miałam mieć wolną.
Ewciu sobota ma byś podobno bardzo brzydka, zimna i deszczowa to lepiej być w pracy. Jakos tak często jest , że cały tydzien ładny a weekend przychodzi i leje.
barbarados pisze:No i dlaczego nikt się nad nią nie litował ? Nie klepał po pleckach , jaka to ona biedna jest ?Przecież o to chodziło
Myszolandia pisze:o w mordę,jaki pustak
Moli25 pisze:
A później chodzą i mówią ze pracy nie ma, ale swojej winy nie widzą w różnych sytuacjach
Spoko,za jakiś czas się odezwie,czy może wrócić,bo raczej teraz w 99,9 % ją wyeeee....wysiudają z roboty
Z tego co się orientuję to dostanie dyscyplinarkę w trybie natychmiastowym. Dziś jak weszłam do sklepu bo przyjechała do mnie Baśka i poszła na rozmowę o swoim powrocie - dostałam nowy grafik.
Od jutra do soboty pracuję rano a niedzielę i poniedziałek mam wolny. Zabrali mi sobotę bo też miałam mieć wolną.
Ewciu sobota ma byś podobno bardzo brzydka, zimna i deszczowa to lepiej być w pracy. Jakos tak często jest , że cały tydzien ładny a weekend przychodzi i leje.
MB&Ofelia pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Myszolandia pisze:ale gwiazda
Moli25 pisze:
Z tym się zgadzam, niestetyCzłowiek czeka na weekend z utęsknieniem, a tu deszcz, wiatr i zimno
Ewa L. pisze:
10 była wypłata. Pytała koleżanki właśnie w dniu wypłaty czy nie może jej pożyczyć kasy bo ta już nie ma.Gdy jej odmówiła zaczęła się odgrażać że się zabije bo już nie wie co ma zrobić.
Ewa L. pisze:Myszolandia pisze:o w mordę,jaki pustak
Oszolom kompletny. Dziś oglądałyśmy nagranie z kamer jak się Edzia przewracała na stoisku.
Myszolandia pisze:Ewa L. pisze:
10 była wypłata. Pytała koleżanki właśnie w dniu wypłaty czy nie może jej pożyczyć kasy bo ta już nie ma.Gdy jej odmówiła zaczęła się odgrażać że się zabije bo już nie wie co ma zrobić.
yyy,zaraz,10 tego była wypłata i tegoż to dnia już jej nie miała ??? dobrze zrozumiałam ?
Ewa L. pisze:Myszolandia pisze:o w mordę,jaki pustak
Oszolom kompletny. Dziś oglądałyśmy nagranie z kamer jak się Edzia przewracała na stoisku.
ale jełop ja nie mogę
ciekawam kiedy przylezie,żeby dać jej szansę,bo gdzieś indziej już roboty nie znajdzie
Różne bezmyślne przypadki słyszałam,czytałam,ale takiego chyba jeszcze nie
Moli25 pisze:
klaudiafj pisze:Hej Ewuś
Trochę mi jej żal. Dziewczyna jest w kompletnej d... i przez to reaguje dziko. Może przyszła do pracy z poczucia obowiązku - zamiast nie przyjść i nawalić. Sama mogła nie zauważyć, że mocno różni się od innych ludzi. Dyscyplinarka może nie jest dobrym wyjściem, bo nie pozwoli jej stanąć na nogach a wręcz przeciwnie... We mnie znów odzywa się obrońca uciśnionych :/
Buziaczki dla Zuzinki i Polinki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, luty-1 i 35 gości