Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:JA mam jeden wentylatorek na upal i drugi wielki na wypadek super upalu-w zime nie chodza i to pewnie blad bo ja stale marzne jak cholera
Caragh pisze:O ja też takie skrzydła mam ozdobne. Tylko, że jest 5 skrzydeł i 4 reflektorki, każdy można nakierować jak się chce
klaudiafj pisze:Tak to prawda z tymi żarówkami. Zależy od pokoju. Żyrandol to nie jedno oświetlenie zazwyczajJa zawsze mam jakieś lampki po ścianach rozłożone mocne, a żyrandol to dodatkowe oświetlenie. Nie cierpię oświetlenia wyłącznie górnego
Ale wentylatory można dobrać z różna ilością lampek. Można go też zawiesić na dwóch długościach, więc nie musi być zaraz pod sufitem. Wszystko sobie trzeba dobrać pod siebie. Do większego salonu może też lepiej większe łopatki by się przydały. Mi ten wystarczył
kalair pisze:no proszę, na chwalenie ją wzięło, ale pokazać to nie może.
Caragh pisze:kalair pisze:no proszę, na chwalenie ją wzięło, ale pokazać to nie może.
Jakie zaś chwalenie? napisałam po prostu jaki mam.
kalair pisze:U nas musiałby być dłuższy, bo brać za kżdym razem drabinę do zmiany żarówki...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Franciszek1954, januszek i 22 gości