Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Hej Aniu jak sobota? Będziecie robić szyszeczki z córką?
Marto Kochana, drugi kotek nie jest dla Ciebie, jest dla Moli, żeby miałam towarzystwo swojego gatunku
Myszolandia pisze:M jako programista na bank gdzieś prace znajdzie,ten brak pracy uznajcie za smutny przerywnik przed wielkim triumfem jak M prace znajdzie,kto wie,moze i lepiej płatną ?
I tez tego Wam życzę tak mocno jaka ja duża jestem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kochana, m już ma pracę. Dostał nową w dwa dni i to lepiej płatną.
Z wielkiego nieszczęścia wyszło coś niesamowicie cudownego
Moli25 pisze:Myszko nie jesteś na czasie, małżonek Klaudii ma już ŚWIETNIE płatną pracę i Klaudia zastanawia się nad 3 kotkiem w związku z polepszeniem się wypłaty![]()
![]()
zaraz mnie pogonią po 2 bo ja im na siłę wpycham trzeciego![]()
![]()
klaudiafj pisze:
Pewnego dnia jak już bedziesz miała dwie córki lub córkę i synka kociego powiesz - po co ja tak długo zwlekałam?! Dlaczego Szanowne Koleżanki nie dokociły mnie wcześniej
klaudiafj pisze:Moli25 pisze:Myszko nie jesteś na czasie, małżonek Klaudii ma już ŚWIETNIE płatną pracę i Klaudia zastanawia się nad 3 kotkiem w związku z polepszeniem się wypłaty![]()
![]()
zaraz mnie pogonią po 2 bo ja im na siłę wpycham trzeciego![]()
![]()
Kochana, jak ten trzeci mnie znajdzie to będzie, ale w związku z tym, że ciężko o opiekę nad trzemaDwa wyślę do mamy, ale trzy? Boję się zostawić jej koty w lecie np bo ona otwiera okna na full a mieszka na 9tym. Już mi nie dobrze, jak pomyślę, że któryś mógłby wypaść. Jest trochę nie odpowiedzialna. Aaaale
Mogę jej zamówić siatkę zabezpieczającą na okno
Martuś a Ty nie czaruj z trzecim, bo sama tracisz czas na zabawy z drugim, w sensie, że mogłabyś bawić się z dwoma i dwa pysie by Cię witały w drzwiach i dwa pysie by biegały po mieszkaniu hihiKażdy zasługuje na kopana w swoim gatunku
Pewnego dnia jak już bedziesz miała dwie córki lub córkę i synka kociego powiesz - po co ja tak długo zwlekałam?! Dlaczego Szanowne Koleżanki nie dokociły mnie wcześniej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954 i 30 gości