Śliczności

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Rilla07 pisze:Mnie mój kochany starszy kocurro niestety ma głęboko w puchatych czterech literach jak śpi
Zdjęcie z przed kilku minut, tylko wyciągnęłam rękę z aparatem do góry nie wstając od kompa![]()
barbarados pisze:Przeoczenie czy dzień dobroci ?![]()
Śliczności
Annaa pisze:Chyba mocno śpiaż mu ogonek uciekł
![]()
Ale cwaniaki wiedzą gdzie schować się, żebyś ich nie niepokoiła
Rilla07 pisze:Teraz już śpią razem, bo maluch przyszedł do Muszu na przytulasy i o dziwo nie został ofukany
mag828 pisze:jako, że poczytywałam poprzedni wątek, ujawniam się w kolejnym
i spróbuje go zaraz nadrobic
a poza tym uwielbiam Teemusia![]()
![]()
![]()
chociaż reszta też piękna![]()
asim pisze::1luvu:![]()
![]()
Cudowności
mir.ka pisze::1luvu:![]()
aannee99 pisze::1luvu:![]()
![]()
Annaa pisze::1luvu:![]()
![]()
![]()
U mnie dziś piękna pogoda i koty korzystają ze słońca, może i u Ciebie wyjdzie niebawem![]()
Moje łobuzy ostatnio grzecznie śpią w nocy, uaktywniają się trochę rano..
A teraz znów śpią..dobrze mają
mag828 pisze:aha, a z woreczkiem to faktycznie warto się pilnować... u mnie zaraz będą 4 lata jak mi go wyciachali, ponieważ okazało się że mam dużo dużych kamieni![]()
w zasadzie teraz ciągle muszę się pilnować z jedzeniem, wprawdzie nie jest to jakaś specjalna dieta, ale pewnych rzeczy zupełnie nie moge jeść :/
mir.ka pisze:u mnie słońce wyszło dopiero po południu i zrobiło się ciepło![]()
jak czytam na różnych wątkach o kotach to się zastanawiam czy te moje to jakieś odmieńce![]()
owszem wieczorem przed spaniem szaleją i biegają po całym domu, ale jak już pójdą spać to wstają dopiero z nami, a właściwie wtedy jak ja wstanę, wyjątek jak mąż ma nocki, to wtedy wstają wcześniej na śniadanie nie czekają na mnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot] i 80 gości