♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥Jesteśmy !!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 02, 2014 21:44 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leśna fotorelacja str 5

Przeoczenie czy dzień dobroci ? :twisted:
Śliczności :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Wto wrz 02, 2014 21:45 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leśna fotorelacja str 5

Rilla07 pisze:Mnie mój kochany starszy kocurro niestety ma głęboko w puchatych czterech literach jak śpi ;)

Zdjęcie z przed kilku minut, tylko wyciągnęłam rękę z aparatem do góry nie wstając od kompa :lol:
Obrazek

Chyba mocno śpi :1luvu: aż mu ogonek uciekł :wink:
Ale cwaniaki wiedzą gdzie schować się, żebyś ich nie niepokoiła :ryk:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Wto wrz 02, 2014 21:58 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leśna fotorelacja str 5

barbarados pisze:Przeoczenie czy dzień dobroci ? :twisted:
Śliczności :1luvu:

Prawdopodobnie był bardzo zaspany :D
Chociaż.... ostatnio co raz mniej na niego prycha i częściej śpią razem ;)

Annaa pisze:Chyba mocno śpi :1luvu: aż mu ogonek uciekł :wink:
Ale cwaniaki wiedzą gdzie schować się, żebyś ich nie niepokoiła :ryk:

Wiedzą, wiedzą :D
Oj Muszu potrafi spać bardzo mocno, mogę do niego zygać i zygać a on nic... a jak już się obudzi to wtedy próbuje mnie zalizać, następnie podgryzać :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Wto wrz 02, 2014 22:02 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leśna fotorelacja str 5

Rilla07 pisze:Teraz już śpią razem, bo maluch przyszedł do Muszu na przytulasy i o dziwo nie został ofukany ;)

yyyy,nie widzem :mrgreen:

Ach ten Temó :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto wrz 02, 2014 22:03 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leśna fotorelacja str 5

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Cudowności

asim

Od: Wto paź 02, 2012 18:50

Post » Śro wrz 03, 2014 10:32 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leśna fotorelacja str 5

:1luvu: :201461 :201461
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro wrz 03, 2014 11:00 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leśna fotorelacja str 5

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Śro wrz 03, 2014 12:10 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leśna fotorelacja str 5

jako, że poczytywałam poprzedni wątek, ujawniam się w kolejnym :)
i spróbuje go zaraz nadrobic ;)

a poza tym uwielbiam Teemusia :1luvu: :1luvu: :1luvu:
chociaż reszta też piękna :) :kotek:

mag828

Od: Wto lip 06, 2010 19:48

Post » Śro wrz 03, 2014 12:14 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leśna fotorelacja str 5

Hej hej :1luvu:

Dziś pogoda w kratkę, ale zapowiadają, że słoneczko jeszcze się pojawi :ok:
Kocurki śpią... bo oczywiście szalały przez pół nocy :ryk:

mag828 pisze:jako, że poczytywałam poprzedni wątek, ujawniam się w kolejnym :)
i spróbuje go zaraz nadrobic ;)

a poza tym uwielbiam Teemusia :1luvu: :1luvu: :1luvu:
chociaż reszta też piękna :) :kotek:

Też tak mam, że czytam i zaglądam do większości wątków, ale jakoś nie ma okazji by się przywitać :D

Zapraszam i witamy serdecznie :1luvu:

asim pisze::1luvu: :1luvu: :1luvu:

Cudowności

mir.ka pisze::1luvu: :201461 :201461

Hej Mireczko :1luvu: :1luvu: :1luvu:

aannee99 pisze::1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Popołudniu jakieś fotki wkleję ;)
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Post » Śro wrz 03, 2014 12:27 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leśna fotorelacja str 5

:1luvu: :1luvu: :201461 :201461
U mnie dziś piękna pogoda i koty korzystają ze słońca, może i u Ciebie wyjdzie niebawem :ok:

Moje łobuzy ostatnio grzecznie śpią w nocy, uaktywniają się trochę rano..
A teraz znów śpią..dobrze mają :D
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Śro wrz 03, 2014 12:29 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leśna fotorelacja str 5

aha, a z woreczkiem to faktycznie warto się pilnować... u mnie zaraz będą 4 lata jak mi go wyciachali, ponieważ okazało się że mam dużo dużych kamieni :roll:

w zasadzie teraz ciągle muszę się pilnować z jedzeniem, wprawdzie nie jest to jakaś specjalna dieta, ale pewnych rzeczy zupełnie nie moge jeść :/

mag828

Od: Wto lip 06, 2010 19:48

Post » Śro wrz 03, 2014 13:02 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leśna fotorelacja str 5

Annaa pisze::1luvu: :1luvu: :201461 :201461
U mnie dziś piękna pogoda i koty korzystają ze słońca, może i u Ciebie wyjdzie niebawem :ok:

Moje łobuzy ostatnio grzecznie śpią w nocy, uaktywniają się trochę rano..
A teraz znów śpią..dobrze mają :D

Może do nas zagości troszkę słońca :D
Przydało by się :)

To no zazdroszczę, bo u nas od kilku dni są nocne galopady.
Teemo rozpędza się i biega przez całe mieszkanie skacząc po szafkach a Muszer grubasek jak ciężka artyleria próbuje go dogonić :ryk:
Wszystko ok, oprócz tego, że o 2 w nocy robi to duży hałas :D

mag828 pisze:aha, a z woreczkiem to faktycznie warto się pilnować... u mnie zaraz będą 4 lata jak mi go wyciachali, ponieważ okazało się że mam dużo dużych kamieni :roll:

w zasadzie teraz ciągle muszę się pilnować z jedzeniem, wprawdzie nie jest to jakaś specjalna dieta, ale pewnych rzeczy zupełnie nie moge jeść :/

Na razie stwierdzono tylko ostry stan zapalny, złogów nie widać, ale będę monitorować co jakiś czas :ok: , chociaż kamienie tworzą się ponoć latami
Moja mama nie ma woreczka od 20 lat, miała 3 wielgaśne kamienie, do tego są chyba jakieś skłonności genetyczne... bo tak samo miał mój dziadek, czy czyli tata mamy.
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Śro wrz 03, 2014 15:22 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leśna fotorelacja str 5

u mnie słońce wyszło dopiero po południu i zrobiło się ciepło :)

jak czytam na różnych wątkach o kotach to się zastanawiam czy te moje to jakieś odmieńce :mrgreen:
owszem wieczorem przed spaniem szaleją i biegają po całym domu, ale jak już pójdą spać to wstają dopiero z nami, a właściwie wtedy jak ja wstanę, wyjątek jak mąż ma nocki, to wtedy wstają wcześniej na śniadanie nie czekają na mnie :wink:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro wrz 03, 2014 16:22 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leśna fotorelacja str 5

mir.ka pisze:u mnie słońce wyszło dopiero po południu i zrobiło się ciepło :)

jak czytam na różnych wątkach o kotach to się zastanawiam czy te moje to jakieś odmieńce :mrgreen:
owszem wieczorem przed spaniem szaleją i biegają po całym domu, ale jak już pójdą spać to wstają dopiero z nami, a właściwie wtedy jak ja wstanę, wyjątek jak mąż ma nocki, to wtedy wstają wcześniej na śniadanie nie czekają na mnie :wink:

Tutaj dalej szaro buro...

Nie odmieńce, tylko grzeczne koty :D Jednak wydaje mi się, że Teemo jeszcze nie dorósł i zachęca Muszu na nocne zabawy :)
Może mu przejdzie z wiekiem ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Śro wrz 03, 2014 18:07 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leśna fotorelacja str 5

Muszeron chyba chciał mi dzisiaj zrobić przyjemność, bo drzemał sobie na szczycie nieszczęsnej wieży :D

Obrazek

Obrazek

Teemcia w tym czasie spał zwinięty w kłębuszek na naszym łóżku ;)

Obrazek

Obrazek

Zaraz pewnie zerwą się na równe łapy, bo idę za chwilę dać bezdomniczkom a potem kolacja dla kocurków ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

[poprzednia][następna]