Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - Mruczek w DT

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 26, 2014 18:55 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 -Kaja ma raka

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:
kicikicimiauhau pisze:Miło się czyta, że w urzędzie kota Rudzika mają i o niego dbają :lol: :ryk: <3

Rudzik to ja go nazwałam bo wygląda dokładnie jak Tofik u Mirki.
Stałam zafascynowana z przyklejonym nosem do szyby i taaakim rogalem i nie obchodziło mnie że ludzie dziwnie na mnie patrzą. :mrgreen:

Tofik to był Rudzik :)
moze to jakaś jego rodzina :wink:

Całkiem możliwe bo był łudząco podobny.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Sob lip 26, 2014 19:00 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 -Kaja ma raka

Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:
kicikicimiauhau pisze:Miło się czyta, że w urzędzie kota Rudzika mają i o niego dbają :lol: :ryk: <3

Stałam zafascynowana z przyklejonym nosem do szyby i taaakim rogalem i nie obchodziło mnie że ludzie dziwnie na mnie patrzą. :mrgreen:

Tofik leży obok mnie, pytałam go czy nie ma rodziny w Łodzi, ale się nie przyznał :mrgreen:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob lip 26, 2014 19:04 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 -Kaja ma raka

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:

Tofik leży obok mnie, pytałam go czy nie ma rodziny w Łodzi, ale się nie przyznał :mrgreen:

Może to zaginiony brat bliźniak.?
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Sob lip 26, 2014 19:09 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 -Kaja ma raka

moze to jakaś jego rodzina :wink:[/quote]
Całkiem możliwe bo był łudząco podobny.[/quote]

Tofik leży obok mnie, pytałam go czy nie ma rodziny w Łodzi, ale się nie przyznał :mrgreen:[/quote]
Może to zaginiony brat bliźniak.?[/quote]

brata miał czarno- białego, ale później tam w tych krzakach gdzie się wychował, były jakieś rude :)
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Sob lip 26, 2014 21:20 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 -Kaja ma raka

mir.ka pisze:Tofik to był Rudzik :)

Całkiem możliwe bo był łudząco podobny.[/quote]

Tofik leży obok mnie, pytałam go czy nie ma rodziny w Łodzi, ale się nie przyznał :mrgreen:[/quote]
Może to zaginiony brat bliźniak.?[/quote]

brata miał czarno- białego, ale później tam w tych krzakach gdzie się wychował, były jakieś rude :)[/quote]
bo to pewnie był brat przyrodni - po ojcu :mrgreen:
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Sob lip 26, 2014 21:22 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 -Kaja ma raka

No popatrzcie , jak się rodzinka rozrasta :ryk:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie lip 27, 2014 9:57 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 -Kaja ma raka

witam w upalną niedzielę :)

pooglądajcie sobie rudzielca wypuszczonego na trawkę :)
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

mir.ka

Post » Nie lip 27, 2014 9:58 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 -Kaja ma raka

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

mir.ka

Post » Nie lip 27, 2014 9:59 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 -Kaja ma raka

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

mir.ka

Post » Nie lip 27, 2014 10:00 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 -Kaja ma raka

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

mir.ka

Post » Nie lip 27, 2014 10:07 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 -Kaja ma raka

Faktycznie, Rude jest piękne:)
A jaki on ma piękny OGON :ok:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Nie lip 27, 2014 10:08 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 -Kaja ma raka

AnnAArczyK pisze:Faktycznie, Rude jest piękne:)
A jaki on ma piękny OGON :ok:

chyba Rudzi ładniejszy, grubszy :lol:
Obrazek

mir.ka

Post » Nie lip 27, 2014 10:13 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 -Kaja ma raka

Tofik Ty przystojniaku :1luvu: :1luvu:
Pańcia dała pohasać po dworku :D
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Nie lip 27, 2014 10:18 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 -Kaja ma raka

agusialublin pisze:Tofik Ty przystojniaku :1luvu: :1luvu:
Pańcia dała pohasać po dworku :D

sam uciekł :cry:
wyszłam przed dom zrobić zdjęcia kwiatków, a Tofikowi udało się uciec, no to mu zrobiłam fotki i pogoniłam do domu :mrgreen:

Tofik wychodzi czasami przed dom, ale nie odchodzi daleko i jak go zawołać to wraca. Rudzia to jak wyjdzie to tylko się rozgląda jak uciec. :evil: A Elenka woli siedzieć w domu, nawet nie zapuszcza się pod drzwi.
Obrazek

mir.ka

Post » Nie lip 27, 2014 11:00 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 -Kaja ma raka

U mnie Rysia jak by mogła to by z działki nie wracała. Uwielbia się włóczyć.
Pysiowi to chyba wszystko jedno czy jedzie na działke czy nie, i tak łazi jak piesek przy nodze i drze japę.
Koko już wiem że najlepiej czuje się w domku. Brałam ją dwa razy za działke i za każdym razem strasznie się stresowała i płakała.
Gumiś tez nie za bardzo lubi jeździć na świeże powietrze, stresuje się.
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

[poprzednia][następna]