A z wycieraniem mordki...Żuczek też już opanował tę sztukę, idzie mu całkiem dobrze...najdokładniej wyciera się w kanapy, fotele i swoje prześcieradełka...czasem wytrze się o Rambiego, ale rzadko, Rambol mu zwiewa:)
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AnnAArczyK pisze:Mam nadzieję, że z Tofisiem będzie wszystko dobrze![]()
![]()
![]()
A z wycieraniem mordki...Żuczek też już opanował tę sztukę, idzie mu całkiem dobrze...najdokładniej wyciera się w kanapy, fotele i swoje prześcieradełka...czasem wytrze się o Rambiego, ale rzadko, Rambol mu zwiewa:)
Rilla07 pisze:Hej![]()
Bardzo się cieszę, że chociaż Tofisiowe oczko lepiej
Biedaczek nie może się przyzwyczaić do lekarstwa
Tak niestety czasem bywa, jednak jest pod znakomitą opieką i mam ogromną nadzieję, że wspólnie z wetką unormujecie jego brzusio, by mógł dostawać leki bez kuwetkowych problemów.
My trzymamy kciuki i pazury![]()
Tulamy mocno Tofika, Kubusia i psinkę
Miraclle pisze:Rilla07 pisze:Hej![]()
Bardzo się cieszę, że chociaż Tofisiowe oczko lepiej
Biedaczek nie może się przyzwyczaić do lekarstwa
Tak niestety czasem bywa, jednak jest pod znakomitą opieką i mam ogromną nadzieję, że wspólnie z wetką unormujecie jego brzusio, by mógł dostawać leki bez kuwetkowych problemów.
My trzymamy kciuki i pazury![]()
Tulamy mocno Tofika, Kubusia i psinkę
Witaj![]()
Rubenal to jedyny taki lek, nie ma zamiennika, a jest w 100% ziołowy.
Ekstrakt z korzenia rzewienia lekarskiego zawarty w preparacie ma zastosowanie we wspomaganiu funkcji nerek. Jest to jedyny preparat o właściwościach przeciw zwłóknieniowych spowalniających progresję PNN
Ponadto spowalnia wzrost poziomu kreatyniny, pobudza apetyt, stabilizuje masę ciała, zmniejsza białkomocz , poprawia jakość życia, usprawnia perystaltykę jelit.
Liczę na unormowanie kuwety została mi dawka dziś, jutro dwie. Jak nic nie przejdzie to w piątek rano chyba już niedostanie i będzie konsultacja z wetką.
Jego sprawy kuwetowe są dziwne.
Przykład:
Dostał rubenal wczoraj 22:30 w nocy o 5:05 była kuweta.
Rubenal dziś 9:30 kuweta o 14:14.
Kupki sa tylko kilka godzin po leku później spokój.
Tego nawet nie da nazwać się biegunką.
Jedynie co można się przyczepić do konsystencji
mir.ka pisze:
a co na to wetka? czy to się zdarza? czytałaś coś może na ten temat, czy mogą być po tym leku takie objawy?
mir.ka pisze:witaj Basiu z futerkami![]()
![]()
![]()
Myszolandia pisze:Hej Basikowa Familijo![]()
![]()
![]()
U mnie miau hula aż siwy dym idzie![]()
![]()
Spilett pisze:Tofisie i Kubusie! Moje kochane
Dobrze, że z Wami dobrze
A ta przerwa była okropna, tyle się działo i nie było gdzie napisać
Rilla07 pisze:Hej hej![]()
Tak się przyzwyczaiłam do miau, że w weekend było mi jakoś nieswojo![]()
Bardzo się cieszę, że kocurki mają się dobrze
Oby jutro badania wyszły w porządku
Kubuś pewnie zatęsknił za brykaniem na zewnątrz, chyba każdy kot ma czasem takie refleksje![]()
Siedzą przy oknach z utęsknioną miną... właśnie Muszek tak siedzi w słoneczku i pacza co na podwórku
Basieńko wkleiłam na swoim wątku zdjęcia ceramicznych kotków, jak u mnie wyglądają na ścianach
Jeszcze raz dziękuję
Kotina pisze:Hejka, Basiu z kocurkami![]()
nieustające![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości