Pola za to miauczeć potrafi pierwszorzędnie i nad wyraz głośno za to mruczeć przestała po sterylce.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszolandia pisze:hehe,tu mi centralnie pozowała,bo z każdym ruchem ręki z aparatem,obserwacja,ustawienie,start![]()
Jak mi się to podoba "żbikowe łapki"![]()
Chcesz więcej gaduły ? ,zerknij na nasze jutube,po tym linku wejdziesz,kliknij w "autor" i Ci cały mój kanał pokaze i tam jest tego full
Muszę porządek w filmikach porobic i pupubliczniać Miśkę,bo część jej filmików mam "ukrytych"
Miraclle pisze:Mycha gaduła
Myszolandia pisze:wszelki duch...witajcie Lamarki![]()
![]()
![]()
Rilla,uwielbiam jak tak nawija
Jeszcze więcej mam filmików,tylko musze je upublicznić ,bo kiedys miałam cały kanał ukryty,a potem jak zaczełam publiczne filmiki wrzucać to te ukryte wcześniej tak zostałyMiraclle pisze:Mycha gaduła
zwlaszcza jak pańciu z pracy wraca (najlepiej wysłuchać całości)
http://www.youtube.com/watch?v=vriPSLKU ... g1gB2X8ZXQ
Miraclle pisze:Padłam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Słodko![]()
To już niemrauki tylko gruchanie![]()
Mycha i JEJ Duży![]()
![]()
MonikaMroz pisze:Ale filmik
Ja myślałam ze tylko u nas ma sie takiego fiśka na punkcie kotów, gada sie do nich, przytula, całuje. Ale widzę ze to chyba wszyscy tak maja
Słodkie to było Sylwia
Myszolandia pisze:Miraclle pisze:Padłam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Słodko![]()
To już niemrauki tylko gruchanie![]()
Mycha i JEJ Duży![]()
![]()
ona tak zawsze jak mój z pracy przychodzi
Misia bardzo jest za nim.Dzisiaj jak wyszedł na zakupy,wielki lament był pod drzwiami,jakby kota obdzierali ,ale jak wrócił to juz bru bru z filmiku było
![]()
![]()
MonikaMroz pisze:Ale filmik
Ja myślałam ze tylko u nas ma sie takiego fiśka na punkcie kotów, gada sie do nich, przytula, całuje. Ale widzę ze to chyba wszyscy tak maja
Słodkie to było Sylwia
Hehe,spróbuję nagrywać ich co jakis czas
Muszę przejrzeć te filmiki,bo zdaje się,że jeszcze jakiś taki miałam,zaraz się za nie wezmę,przy okazji upublicznię te ukryte
A jeszcze ciekawostkę Wam powiem,ze ten co całuje Misię,to ten sam człowiek,który coś kole 17 lat temu na hasło,że on kota pocałuje,by mnie zabił smiechem
Myszolandia pisze:ja nawet nie miałam pojęcia,że aż tak się pozmienia![]()
Kiedyś miałam Mikusia [*] to tak go traktował,bo po prostu był,ot kot
A zwyczaje kocie to już w ogóle były dla niego nie do przyjęcia,zresztą dwa pierwsze z brzegu przykłady :
kiedyś
1.kot na stole ? dla niektórych koniec świata,dla niego też
2.kot w łóżku ? dla niektórych jeszcze szybszy koniec świata,dla niego też
teraz
ad 1. "czekaj Myniutku,tatuś komputerek przesunie,żebyś miała wygodnie"
ad.2. "chodź moje słoneczko,tatuś juz Ci miejsce zrobił
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, Lifter, MB&Ofelia i 46 gości