kuba.kaczor13 pisze:Mała Czarna mogłaby wygrać w kategorii: najdziwniejsze kocie legowiska: dupinka Dużej
koty wiedzą co dobre

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kuba.kaczor13 pisze:Mała Czarna mogłaby wygrać w kategorii: najdziwniejsze kocie legowiska: dupinka Dużej
koty wiedzą co dobre
barbarados pisze:Tak zrobię![]()
Pazurki im porosły , ale nie wiem czy teraz obciąć . Nie będą miały ,, przyczepów '' na ten lód . Może tylko trochę jutro końcówki ciachnę . No , zaraz kończę pranie i z piesami na siku . I wreszcie stado nakarmic . Bo mnie z głodu zjedzą .
barbarados pisze:No i mam problem . Nie z moimi zwierzami ale zawsze .
Majętny ,,człowiek " ma psa . Takiego mieszańca setera ? z czymś . Pies ma 15 lat . Głuchawy , ślepawy , niedożywiony . Pan by go uśpił ale trochę kasy szkoda . Na leczenie tym bardziej . Pies do późna na dworzu w te pogody . Potrzebny domek albo parter . Szukam , bo pan by się kłopotu chetnie pozbył . Bardzo chętnie .
Szlag mnie trafi jasny .
barbarados pisze:No i mam problem . Nie z moimi zwierzami ale zawsze .
Majętny ,,człowiek " ma psa . Takiego mieszańca setera ? z czymś . Pies ma 15 lat . Głuchawy , ślepawy , niedożywiony . Pan by go uśpił ale trochę kasy szkoda . Na leczenie tym bardziej . Pies do późna na dworzu w te pogody . Potrzebny domek albo parter . Szukam , bo pan by się kłopotu chetnie pozbył . Bardzo chętnie .
Szlag mnie trafi jasny .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 22 gości