Blodka pisze:Cza Madzió rzyc, coby tego Fiprexó wloła Kośce do mlyka rano![]()
Ano tak trzo zrobić! Modzik, wlyj Kośce Fiprexa w rzić
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Blodka pisze:Cza Madzió rzyc, coby tego Fiprexó wloła Kośce do mlyka rano![]()
Spilett pisze:8O![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kocham Was kurde![]()
![]()
![]()
![]()
Chętnie bym Kaśce coś wlała lub dosypała, ale niestety mamy wspólną toaletę i jak mi zajmie na cały dzień to co zrobię
MaryLux pisze:Spilett pisze:8O![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kocham Was kurde![]()
![]()
![]()
![]()
Chętnie bym Kaśce coś wlała lub dosypała, ale niestety mamy wspólną toaletę i jak mi zajmie na cały dzień to co zrobię
Przyjedziesz do mnie z Perełsem
Spilett pisze:MaryLux pisze:Spilett pisze:8O![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kocham Was kurde![]()
![]()
![]()
![]()
Przyjedziesz do mnie z Perełsem
Pogryzą się z Inką o Lamara![]()
![]()
Spilett pisze:Czyli o kuwetę i miskę
Blodka pisze:A potym przijedzie Kaśka łoblono Fiprexu na korku i wlonym w rzić i pogryzie Inku i Perełu
MaryLux pisze:Blodka pisze:A potym przijedzie Kaśka łoblono Fiprexu na korku i wlonym w rzić i pogryzie Inku i Perełu
Ni przijedzi, bo ónej adresu ni domy
Blodka pisze:MaryLux pisze:Blodka pisze:A potym przijedzie Kaśka łoblono Fiprexu na korku i wlonym w rzić i pogryzie Inku i Perełu
Ni przijedzi, bo ónej adresu ni domy
Ale dyć Fiprex pobudzo jij recyptory czućniowe ,stroci cucie wew biustó, zysko w nosu , wywenszy jak piys tropiuncy i wlyzie jak zombie do chałupy i co wtedy? Cza byndzie dać ksindzu na mszo coby łodprowioł w intencyji coby Kośce rzić rozerwało
Blodka pisze:
Ale dyć Fiprex pobudzo jij recyptory czućniowe ,stroci cucie wew biustó, zysko w nosu , wywenszy jak piys tropiuncy i wlyzie jak zombie do chałupy i co wtedy? Cza byndzie dać ksindzu na mszo coby łodprowioł w intencyji coby Kośce rzić rozerwało
Blodka pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Chciałam napisać "rozdupcyło", ale to nie przystoi tak statecznej matronie jakążem jezd
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości