Moderator: Estraven

Anda i koty
Anda i koty 
 Bardzo poważny wiek. A jak u niego ze zdrówkiem? Zęby jeszcze ma?
 Bardzo poważny wiek. A jak u niego ze zdrówkiem? Zęby jeszcze ma?  Bo ja sie konserwuje, przyznaje się bez bicia
 Bo ja sie konserwuje, przyznaje się bez bicia   
  Może nawet porządny aparat uruchomie
 Może nawet porządny aparat uruchomie  
oleska222 pisze:A ty się Anda pewnie czymś konserwujesz, przyznaj sięBo ja sie konserwuje, przyznaje się bez bicia

shira, bo ja nie mam czasu jej focić ostatnio, a poza tym wiecie jak czarnemu kotu jest trudno zrobić dobre zdjecie? Masakra...
Edit: ale nadrobimy dzisiaj wieczoremMoże nawet porządny aparat uruchomie

no i QiGong. A z laski to raczej kosturek
 no i QiGong. A z laski to raczej kosturek 
 Na dzieciach to trudno ocenic, czy działa. Poczekamy ze 20 lat i zobaczymy.
 Na dzieciach to trudno ocenic, czy działa. Poczekamy ze 20 lat i zobaczymy. Anda i koty
Anda i koty 

oraz dietą wegetariańską od wielu lat
 oraz dietą wegetariańską od wielu lat  

Anda i koty
Anda i koty 
Anda pisze:Narobiłam nalewekno i QiGong. A z laski to raczej kosturek
A Olesia to chyba Chodakowska??? i Superzdrowa żywnośćNa dzieciach to trudno ocenic, czy działa. Poczekamy ze 20 lat i zobaczymy.
 Ze mnie już stara baba
 Ze mnie już stara baba   Jakoś mi się nie chce ostatnio Chodakowskiej uskuteczniać, byłam chora dwa tygodnie i całkiem nie mam siły...
 Jakoś mi się nie chce ostatnio Chodakowskiej uskuteczniać, byłam chora dwa tygodnie i całkiem nie mam siły... Coś do jedzenia?
 Coś do jedzenia? 
 Trudno, będę starą babą staro wyglądającą i już
 Trudno, będę starą babą staro wyglądającą i już  .
 .shira3 pisze:Heh...nad dieta wegetariańską się zastanawiałam z powodów hmmmm......etycznych, tylko, że ja, kurka, drapieżnik i nijak nie umiem zrezygnować z mięskaTrudno, będę starą babą staro wyglądającą i już
.
 Nie umiałabym. Skończyłoby się na jajkach i mleku (jajka kurom podbierać i krowę doić byłabym w stanie, bo nawet w dzieciństwie parę razy jedno i drugie robiłam, ale zabić jakiegoś zwierza…?).
  Nie umiałabym. Skończyłoby się na jajkach i mleku (jajka kurom podbierać i krowę doić byłabym w stanie, bo nawet w dzieciństwie parę razy jedno i drugie robiłam, ale zabić jakiegoś zwierza…?).

Anda i koty
Anda i koty 
floxanna pisze:shira3 pisze:Heh...nad dieta wegetariańską się zastanawiałam z powodów hmmmm......etycznych, tylko, że ja, kurka, drapieżnik i nijak nie umiem zrezygnować z mięskaTrudno, będę starą babą staro wyglądającą i już
.
Tak mi się zdaje, że i Twoje, i na przykład moje drapieżnictwo to by się skończyło w chwili, w której mięso zniknęłoby ze sklepów — wyobrażasz sobie osobiste zdobycie mięsa na talerz?Nie umiałabym. Skończyłoby się na jajkach i mleku (jajka kurom podbierać i krowę doić byłabym w stanie, bo nawet w dzieciństwie parę razy jedno i drugie robiłam, ale zabić jakiegoś zwierza…?).
 Ja tez nigdy w zyciu.
 Ja tez nigdy w zyciu. 
Agnes181jaw pisze:Fajne fotki!
Nic sie nie przejmuj jakością -ważne że sa!
Salsa jest urocza

Coś do jedzenia?
 Coś do jedzenia? 
oleska222 pisze:Ponawiam pytanie: Co to jest QiGong?Coś do jedzenia?
 http://www.youtube.com/watch?v=_RE-xmx5JJg
 http://www.youtube.com/watch?v=_RE-xmx5JJg Anda i koty
Anda i koty 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości