Ależ ten Bubuś rozkoszny A Izi tak z dystansem, ale się rozkręci (mam nadzieję). Jak tylko włączyłam filmik to Perełka usłyszała dzwoneczki i łepek w górze - gdzie to dzwoni, to dla mnie?
A ja przepraszam, że spytam ale on nie widzi tak całkiem? Bo patrząc na filmik wyglądało jakby jednak troszkę reagował też wzrokiem. A poza tym jest przekochany, tak ślicznie się bawi Mój Spock rozniósłby takie piórko w strzępy po minucie...
Możliwe, że na jedno oko widzi tylko mocne światło i cień. Przekonuje mnie do tego fakt, że wchodząc i schodząc z mebli wyciąga najpierw jedną łapkę badając teren. Jak pod łapką nic nie wyczuje (schodząc np z krzesła, czy łóżka) to kombinuje jakoś inaczej, żeby być pewnym, że nie spadnie.
Jak kulturalnie bawi się Bubu piórkiem, poczekaj aż się zupełnie zadomowi, weźmie piórko w zęby i będzie sobie nosił nie pozwalając nikomu zabrać To cudowny kot, gdyby nie to, że jednak prowadzimy dom tymczasowy nie oddałabym go nikomu, a pomyśleć, że życie uratował mu Pan co jechał na rowerze i mijając znajomych widząc, że zostawiają kotom karmę powiedział magiczne zdanie "a na przeciwko jest ślepy kot"...
ewexoxo Oczywiście. Wystarczy taka rozdzielczość jak na forum, czy przesłać lepszej jakości?
OlaLola Wiem dokładnie o czym piszesz. Ja go za żadne skarby nie oddam Jest cudownym koteczkiem Wręcz doczekać się nie mogę kiedy będzie przychodził na mizianki