PERS wreszcie w DS

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 01, 2013 21:32 Re: PERS RASOWY w koszmarnym stanie -pilnie DT/DS Warszawa

Krew wyszła w normie, wszystkie parametry. Więc ufffff

rozmawiałam jeszcze o nerce, dziś na spokojnie wymyśliłam kilka pytań. Wiadomości nie są najlepsze :S co prawda powiększona może byc teoretycznie od pobicia ale ma też nieregularny kształt co martwi p. weterynarz i mnie :( aż wstyd powiedziec ale naprawdę mam nadzieję, że to z "pobicia" i zejdzie

i na osłodę:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

fairey

Od: Wto paź 11, 2011 7:04

Post » Nie wrz 01, 2013 22:43 Re: PERS RASOWY w koszmarnym stanie -pilnie DT/DS Warszawa

wolę jak kot ma normalną twarz a nie jak po uderzeniu, ale ten jest przecudny i ma takie mądre oczyska

marta-jolka

Od: Pt wrz 14, 2012 13:07

Post » Pon wrz 02, 2013 6:58 Re: PERS RASOWY w koszmarnym stanie -pilnie DT/DS Warszawa

absolutnie przecudny :1luvu:
fairey, czy zrobił już kupę :?: to b.ważne :roll:

tabo10

Od: Nie lip 31, 2011 14:24

Post » Pon wrz 02, 2013 8:07 Re: PERS RASOWY w koszmarnym stanie -pilnie DT/DS Warszawa

tak, nawet 2 i strasznie śmierdzące :P
Obrazek

fairey

Post » Pon wrz 02, 2013 8:10 Re: PERS RASOWY w koszmarnym stanie -pilnie DT/DS Warszawa

fairey pisze:tak, nawet 2 i strasznie śmierdzące :P

:ryk: :ryk:
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Pon wrz 02, 2013 9:08 Re: PERS RASOWY w koszmarnym stanie -pilnie DT/DS Warszawa

fairey pisze:tak, nawet 2 i strasznie śmierdzące :P

no to jesteśmy na prostej :ok:
obejdzie się bez parafiny,super.

Teraz będzie już tyyyylko dobrze :ok:

tabo10

Post » Pon wrz 02, 2013 9:38 Re: PERS przybłąkał się,b.zaniedbany-szukamy DS Warszawa/Poz

USG umówione na 17.09 - najbliższy wolny termin :roll: no trudno, poczekamy
Obrazek

fairey

Post » Pon wrz 02, 2013 10:42 Re: PERS przybłąkał się,b.zaniedbany-szukamy DS Warszawa/Poz

oj, te terminy u specjalistów... :roll:

może wobec tego wcześniej udałoby się umówić wizytę u Neski, USG nerek zawsze jest u Niej w pakiecie. A skoro reszta wyników morfologii jest nadal ok, można spokojnie czekać do Marcińskiego,albo po USG u Neski,jak wszystko będzie dobrze, wogóle z niego zrezygnować.

Ale teraz to Ty decydujesz fairey :)

tabo10

Post » Pon wrz 02, 2013 11:13 Re: PERS przybłąkał się,b.zaniedbany-szukamy DS Warszawa/Poz

dr Neska przyjmuje tylko do 14 przez dwa kolejne tygodnie. Mogę go zapisac i sfinansowac ale je nie dam rady go zawieźc w tych godzinach. Chyba, że ktoś zrobiłby to za mnie. jakieś pomysły?
Obrazek

fairey

Post » Pon wrz 02, 2013 11:45 Re: PERS przybłąkał się,b.zaniedbany-szukamy DS Warszawa/Poz

A w sobotę rano (g.9.30) dałabyś radę fairey,czy nie bardzo?

tabo10

Post » Pon wrz 02, 2013 16:13 Re: PERS przybłąkał się,b.zaniedbany-szukamy DS Warszawa/Poz

Oby wieści od doktor Neski były pomyślne. Trzymam mocno kciuki.

jaanka

Od: Wto paź 03, 2006 21:57

Post » Pon wrz 02, 2013 21:58 Re: PERS przybłąkał się,b.zaniedbany-szukamy DS Warszawa/Poz

Dobra Obrazek , ja jeszcze ogólnie mogę tylko z tzw. doskoku póki co , miałam się w nic nie wtrącać :oops: ale znów nie wytrzymałam i muszę ... powiedzieć co myślę.
Pers z taką psychiką 8O , po prostu luzak - "kolo" w sensie "koleżka - wirażka" , tyle co go spotkało w życiu ( można się domyślać nieśmiało ) - z gatunku mnie się wydaje tych "niesmiertelnych".
To co on tam ma "powiększone" :wink: , to co on ma w oku ( krwiaczek ) - to on wybaczcie ale z taką psychą ... jednym smarknięciem wciągnie w DT pełnym miłości u Fairey - przy takim zrozumieniu i podkreślam miłości jaką dostał - łooooł - ja jestem już dobrej mysli.
Jeszcze tylko Mau-rycy musi "uwierzyć, zawierzyć" i zobaczycie, zobaczymy ! Zobaczymy co potrafi KOT, gdy dostanie TO COŚ.
Jeśli ( w co wątpię ) bym się myliła, pójdę sobie przysmażyć rączki jak skrzat Zgredek w filmie " Władca pierścienia" - lecz powtarzam NIE WIERZĘ W TO BYM SIĘ MYLIŁA W TYM WYPADKU.

Maurycy jest czarnym koniem zawodów :D i jeszcze wszystkim nam szczęki opadną poniżej kostek u stóp na jego widok ( i wyniki ) za jakiś czas.

Fairey - ukłon do samej ziemi.

Zmykam.

Nienawidzem persufff
:wink:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Wto wrz 03, 2013 6:19 Re: PERS przybłąkał się,b.zaniedbany-szukamy DS Warszawa/Poz

Monika co do jednego mylisz sie napewno :) Zgredek jest z Harrego Pottera a nie Władcy Pierścieni :mrgreen:
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Wto wrz 03, 2013 8:40 Re: PERS przybłąkał się,b.zaniedbany-szukamy DS Warszawa/Poz

Goyka pisze:Monika co do jednego mylisz sie napewno :) Zgredek jest z Harrego Pottera a nie Władcy Pierścieni :mrgreen:

To samo miałam powiedzieć:-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Wto wrz 03, 2013 10:05 Re: PERS przybłąkał się,b.zaniedbany-szukamy DS Warszawa/Poz

Monika_Krk pisze:
Maurycy jest czarnym koniem zawodów :D i jeszcze wszystkim nam szczęki opadną poniżej kostek u stóp na jego widok ( i wyniki ) za jakiś czas.

Zadziwiający Maurycy (tylko bez szczurów)? :mrgreen:

Seras

Od: Czw lut 07, 2013 19:28

[poprzednia][następna]