Bellemere pisze:Poczekaj, aż Twój Steven będzie miał jakiś zabieg, to zobaczysz
Don't even go there... Ja już wiem co się będzie działo. Już mi przykro na myśl o sobotnim szczepieniu. A przecież jeszcze za 4-5 m-cy sterylka. Ech!
Moderator: Estraven
Bellemere pisze:Poczekaj, aż Twój Steven będzie miał jakiś zabieg, to zobaczysz

ab. pisze:Prawda jest taka, że dzisiaj w nocy po sterylce przez 6 godzin spała u mnie na kolanach - ja w pozycji siedzącej, a potem resztę nocy na podłodze

Bellemere pisze:Szczepienie nie jest złe, moja nawet nie zwraca uwagi na igłę, tak ją weterynarz bajeruje, tu pogłaska, tam przytrzyma i bach w dupkęnie jest też po nim śpiąca ani osowiała, jakby w ogóle tego zastrzyku nie było.

Bellemere pisze:Nie sądzę, weterynarz przeważnie trzyma kota mocno za fałdę skóry na grzbiecie (tak, jak kocice noszą swoje kocięta). Moja diablica tylko raz zasyczała na weta, za drugim razem, bo przez ślinienie się w aucie istniała możliwość odwodnienia, więc poza zastrzykiem z lekką narkozą dostała 3 razy podskórnie strzykawką kroplówkę. 4 kłucia już jej się nie spodobały, biedactwu.
Co do foszenia - pewnie tak będzieale to dla jego dobra przecież...

Bellemere pisze:Jutro pewnie będzie mała sesja, bo powinna przyjść fontanna i chcę to udokumentować
W ogóle straszna ze mnie gapa, zamówiłam w zooplusie tę fontannę i nie zauważyłam, że przy zamówieniach powyżej 99zl dają "jeżdżącą" myszkę gratis, trzeba tylko wpisać kod promocyjny. A ja nie wpisałamnie będzie myszki

Bellemere pisze:No to przyszła nam fontanna
Po długich mękach z instrukcją została poskładana, zalana wodą i włączona. Pracuje całkowicie bezgłośnie, nie słychać nawet szumu wody. Muszę tylko odpowiednio ustawić moc przepływu, bo wydaje mi się, że dość słabo ciurka. Przyszedł również dzbanek filtrujący do wody, więc kicia ma teraz świeżą, czyściutką wodę![]()
A wygląda tak:
Luna zainteresowana, myślałam, że będzie większy szał, ale pije. Udało mi się to uchwycić tylko raz i marnie jakościowo, ale znowu dowód mam:
Oczywiście ma głęboko w zadku sam wodospad

Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, Meteorolog1, nfd, puszatek, Silverblue, Tygrysiątko i 12 gości