Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jessi74 pisze:trzeba było takie łóżeczko na czwartkową wizytę przygotwać, to Mjeto wtedy spędziłby czas należycie![]()
Thorkatt pisze:królewskie łóżeczko cudownei bardzo felicji pasuje.
jakby co to ja mam zawsze trochę tkanin, można cos wybrać
Ja jestem ciekawa, jak się bedzie brytyjskie królewiatko nazywać, jak juz na świat przyjdzie.
moze Felicja?
AgaS1987 pisze:Thorkatt pisze:królewskie łóżeczko cudownei bardzo felicji pasuje.
Ja jestem ciekawa, jak się bedzie brytyjskie królewiatko nazywać, jak juz na świat przyjdzie.
moze Felicja?
Kochane Ciocie skoro Felicja to krolewna no to trzeba bedzie jej korone kupic
A po tkaniny bym sie zglosila bardzo chetnie i cos wybrala:D Moze roz? Masz Ciocia cos takiego?
Thorkatt pisze:AgaS1987 pisze:Thorkatt pisze:królewskie łóżeczko cudownei bardzo felicji pasuje.
moze Felicja?
Kochane Ciocie skoro Felicja to krolewna no to trzeba bedzie jej korone kupic
A po tkaniny bym sie zglosila bardzo chetnie i cos wybrala:D Moze roz? Masz Ciocia cos takiego?
w sierpniu coś poszukam, bo wyjeżdżam na trochęi przy okazji pomierz, ile potrzeba
Thorkatt pisze:albo jakiegoś Wujka potrzeba, co chciałby być wychwalany ( jak juz takiego typu łóżeczko wykona), bo posciel i obszycie baldaszka to juz nie problem
jessi74 pisze:a chyba do nas na maila zgłosił się taki wujek , który oferował z drewna domek i co tam potrzeba porobić
dobrze że mi przypomniałaś, bo miałam do niego odpisać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, PanPawel i 170 gości