A szczerbulowatość jest zaletą- w niektórych krajach prawdziwe damy specjalnie wybijają sobie zęby, żeby być taką elegancką szczerbulką jak Ty

Titoś, walcz o swoje prawa!
I pij dużo!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JolaJ pisze:Nie jestem żadnom szczerbulkom, jestem księżniczkom. Burisia piękna
To nie żadne numery, tylko moje prawa. Titoś ważny
Bumiś pisze:JolaJ pisze:Nie jestem żadnom szczerbulkom, jestem księżniczkom. Burisia piękna
To nie żadne numery, tylko moje prawa. Titoś ważny
Ważny i księżniczka pod jednym dachem, ciocia jak Ty nadążasz z usługiwaniem, przynajmniej jak liczy tramwaje możesz chwilę odsapnąć
Bumiś pisze:Tak, Miśka z szarańczy ze Szczytna, uratowana przez smarti przed śmiertelnym zastrzykiem. Smarti z pewnością jest obecna duchem przy swoich uratowanych sierotkach, też mi jej brakuje
JolaJ pisze:To nie może tak być że nam ciotka znika a my pozostajemy bezradne.
JolaJ pisze:Titoś mówi że odpisze później bo teraz liczy tramwaje.
JolaJ pisze:W takim stanie dostałam dziś paczkę. Na szczęście torba z chrupkami jest bez zarzutu, ale reszta nadaje się do tego aby rzucić w głupi łeb temu który to pakował.
Piłeczki dla małych Paluszków i jakieś tacki przyklejone zostały bezpośrednio do mocnej taśmy którą owinięto worek z karmą. Nie dało się odkleić w całości. Tacki są wygniecione jakby ktoś po nich przebiegł. Zadnego kartonu, żadnej torby foliowej która załatwiłaby tu sprawę.
Ach, co się stało z tym sklepem...
JolaJ pisze:Kinia, czekam jeszcze na paczkę z zoo+ i wtedy ten, wiesz co
Bumiś pisze:Czyżbyś zamówiła powyższą paczkę w krakvecie?JolaJ pisze:To nie może tak być że nam ciotka znika a my pozostajemy bezradne.
Jak zniknęła tak może się pojawić ...My - bezradne![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 56 gości