Trochę dużo, tak mi się wydaje, ale i tak to pewnie zeżrą w tydzień, a czego nie zdążą, to córka weżmie do pracy - tam mają dwa koty...
Wiesz, moje zamówienie wedle pochodzenia moich futer, a one wszystkie z rodu hrabiowskiego
Kropka z rodu hrabiowskiego herbu "Przeciekająca Rynna", Kacper herbu "Człapająca Bieda" a Lunka herbu "Hotel Dla Kotów"...więc wedle ich potrzeb

, za dużego wyboru w puszkach nie mam bo są wybredne, ale bardzo lubią gourmet - suflet jajeczny, za to by się dały pokroić...króliki wątróbka w sosie beszamelowym też kochają, gold paszteciki tyż jedzą, więc wzięłam w pakietach po 24 i 48 szt, chciałam animonde ocean z jajem, ale wczoraj nie było

taste of the Wild, bo to też
szybko schodzi, Bozitę z wołowinką dla Kacpra i animonde dla seniorów z serem, dla Lunki budyń Gimpeta, który mogła by jeść łyżkami

wzięłam też pakiet próbny Schmumsy i jeszcze na próbę Josera Catelux 400g, ale suche kupuję u koleżanki w sklepie, ona ma często promocję Royal 400x400...więc robię zapasy

do tego gotuję hrabiostwu kurczaki i wołowinkę, tą ostatnią często udaje mi się kupić w promocji w Auchan, więc moje koty z tego tytułu bardzo kochają ten sklep