saintpaulia pisze:Moje dziewczyny z równym zapałem jedzą i Orijea i TOTW i Acanę. Tylko TOTW teraz nigdzie dostać nie mogę.
Bo nie ma mniejszych paczek, są tylko 7 kg. Mają być dopiero z końcem grudnia.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
saintpaulia pisze:Moje dziewczyny z równym zapałem jedzą i Orijea i TOTW i Acanę. Tylko TOTW teraz nigdzie dostać nie mogę.
kalair pisze:saintpaulia pisze:Moje dziewczyny z równym zapałem jedzą i Orijea i TOTW i Acanę. Tylko TOTW teraz nigdzie dostać nie mogę.
Bo nie ma mniejszych paczek, są tylko 7 kg. Mają być dopiero z końcem grudnia.
MonikaMroz pisze:Ja chora znów. Mam temperaturę. Koty leżą obok mnie i mnie grzejąA mnie chłód potrzebny
bulba pisze:Dobry wieczór MonisiaI jak zdrówko dzisiaj?
MonikaMroz pisze:bulba pisze:Dobry wieczór MonisiaI jak zdrówko dzisiaj?
Kasiu dzisiaj w nocy miałam ponad 38. Wziełam Ibuprom na zbicie temp. i rano miałam tylko 35Teraz jest w miare choć słaba jestem
MonikaMroz pisze:dzisiaj w nocy miałam ponad 38. Wziełam Ibuprom na zbicie temp. i rano miałam tylko 35Teraz jest w miare choć słaba jestem
kalair pisze:Ja pamiętam, jak tylko będę mieć TOTW-a, to Ci podeślę.Ale spróbuj może jeszcze z czymś innym. Pro Nature też fajny. Acana jeszcze lepiej, to kupisz w małych paczkach.
bulba pisze:MonikaMroz pisze:bulba pisze:Dobry wieczór MonisiaI jak zdrówko dzisiaj?
Kasiu dzisiaj w nocy miałam ponad 38. Wziełam Ibuprom na zbicie temp. i rano miałam tylko 35Teraz jest w miare choć słaba jestem
O matko 35![]()
![]()
Zdrówka Moniś
Ale masz opiekę?
vailet pisze:kalair pisze:Ja pamiętam, jak tylko będę mieć TOTW-a, to Ci podeślę.Ale spróbuj może jeszcze z czymś innym. Pro Nature też fajny. Acana jeszcze lepiej, to kupisz w małych paczkach.
Witaj Monia kuruj sięja też chora i wczoraj cały dzień Bejbi mnie grzała (w nocy tylko
) Co myślisz o karmie Arion
Bejbi nawet smakuje,tylko że jej nie wolno.Jest na wagę w sklepach zoo po 16zł. za kg.Dla kastratów też jest.Royal wymyślił kilka karm ostatnio dla młodych kotów.Dla sterylizowanych i chrupki w kształcie utrudniającym połykanie żarłokom
też dla młodych.
Nelly pisze:MonikaMroz pisze:dzisiaj w nocy miałam ponad 38. Wziełam Ibuprom na zbicie temp. i rano miałam tylko 35Teraz jest w miare choć słaba jestem
No jak się ma 35 to jest się słabym jak mucha. Osłabiona jesteś i organizm nie ma siły walczyć, bo jak wiemy temperatura to walka z paskudami. Jesz? Masz jakikolwiek apetyt? Za zdrówko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 1435 gości