MaryLux pisze:Kocia sama Ci powie, jak się chce zwaćInka miała być Pigułką, ale zdecydowała, że chce być Inką - i już

dobrej nocy, Rysiu :* Buziam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Kocia sama Ci powie, jak się chce zwaćInka miała być Pigułką, ale zdecydowała, że chce być Inką - i już
MaryLux pisze:Inusia zdecydowanie nie chciała być Pigułką. I kazała sobie poczytać "Pamiętnik Babuni"
juana pisze:MaryLux pisze:Inusia zdecydowanie nie chciała być Pigułką. I kazała sobie poczytać "Pamiętnik Babuni"
![]()
MaryLux pisze:juana pisze:MaryLux pisze:Inusia zdecydowanie nie chciała być Pigułką. I kazała sobie poczytać "Pamiętnik Babuni"
![]()
Czemu się ze mnie śmiejesz, Ciociu?
Earthsea pisze:Gdyby ktoś z Was, szanownych czytaczy, miał w zanadrzu imię dla naprawdę wyjątkowej, wyczekanej kociej panienki - proszę śmiało pisać, będę wdzięczna.
juana pisze:Były 4 różne imiona, które ja widziałam- osobiście optuję za Franią![]()
Co do drapaka. Planuję kupić Klocowi jakiś większy trochę bo ten nędznej wielkości. Niech się powspina
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości