Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 20, 2012 13:21 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

Witajcie dziewczęta! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon lut 20, 2012 16:17 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

Dziewczynki u Was wszystko w porządku???
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Pon lut 20, 2012 17:11 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

Pozdrowienia ze Szczecina :)
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Pon lut 20, 2012 20:48 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

MonikaMroz pisze:
vailet pisze:Nie Wiesz Monika ile ona dla mnie znaczy bo gdyby nic jej nie było,taka ja bym nie była.

Wiem kochana wiem..... Jak Suri zyła to ja też byłam na jej punkcie przewrażliwiona i ciągle o jakichs chorobach na necie czytałam. Więc rozumiem Cie doskonale. Mam nadzieje, że Bejbinka bedzie dobrze funkcjonować z tymi chorymi jelitami. Moze po kastracji coś się polepszy. Jesteś dzielna i milość do Bejbi doda Ci na pewno sił.

Udanego poniedzialaku zyczę i miziaki dla Bejbusi :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dziękuję Monika dopiero jestem.Poniedziałek nie był udany :( Problemy bankowe ze starym kontem i chcę zabrać Bejbi na badania krwi,a weta nie ma.Może będzie jutro nie wiem co jest że nie wiedzą :roll: Kazali dzwonić.Strasznie ma śmierdzący mocz 8O i wogóle nie wychodzi z ukrycia :( Koopal ok.,ale dziwnie chodzi tak się na boki kolebie.Przed tym hormonem tego nie było.Rano oczy wytarłam świetlikiem,a teraz ma czerwonawą wydzielinę.Nie dużo,ale kolor nie halo.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pon lut 20, 2012 20:50 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

kalair pisze:Witajcie dziewczęta! :D

Witaj Bożenka z pychotkami :P
Obrazek ,

vailet

Post » Pon lut 20, 2012 20:51 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

Gosiara pisze:Micia zaprasza :mrgreen:
viewtopic.php?f=1&t=139321

widziałaś ?
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Pon lut 20, 2012 20:54 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

MonikaMroz pisze:Dziewczynki u Was wszystko w porządku???

Chodzi o to że nie ma Bejbi weta bo dzwoniłam.Kazali jutro się upewnić czy będzie popołudniu bo potem może będzie w czwartek,ale nie wiedzą czy na pewno 8O Nie wiem co się dzieje,czy chory jest,czy gdzieś wyjechał :roll: Pierwszy raz mi tak powiedzieli że być może będzie 8O
W banku histerii dostałam :oops: jak się dowiedziałam że za sprawdzenie w bankomacie czy jest kasa biorą 1zł.Mamusia mnie wrobiła :x
Obrazek ,

vailet

Post » Pon lut 20, 2012 20:55 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

ruda32 pisze:
Gosiara pisze:Micia zaprasza :mrgreen:
viewtopic.php?f=1&t=139321

widziałaś ?

Jeszcze nie zdąrzyłam tam iść,ale zobaczę :ok:
Obrazek ,

vailet

Post » Pon lut 20, 2012 20:56 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

A w jakim jesteś banku?
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon lut 20, 2012 21:00 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

kalair pisze:A w jakim jesteś banku?

Matka namówiła mnie szantarzem na M bank,a byłam w Polbanku i jeszcze nie chcą konta zamknąć bo za piątek w aptece nie jest zaksięgowane.
Obrazek ,

vailet

Post » Pon lut 20, 2012 21:02 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

I mają opłaty za sprawdzenie konta?? Matko.. A przelewy internetowe?
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon lut 20, 2012 21:05 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

kalair pisze:I mają opłaty za sprawdzenie konta?? Matko.. A przelewy internetowe?

Przelewy darmowe,\chyba że coś nie zrozumiałam.Moja matka też jest tam i mówi że nic nie płaci,ale z nią się dogadać i zrozumieć jest ciężko.W necie mam sprawdzać :evil: a jak prądu nie będzie?Może tak być :| albo lapek się zepsuje?Kawiarenkę internetową odradzają.
Obrazek ,

vailet

Post » Pon lut 20, 2012 21:10 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

vailet pisze:
kalair pisze:I mają opłaty za sprawdzenie konta?? Matko.. A przelewy internetowe?

Przelewy darmowe,\chyba że coś nie zrozumiałam.Moja matka też jest tam i mówi że nic nie płaci,ale z nią się dogadać i zrozumieć jest ciężko.W necie mam sprawdzać :evil: a jak prądu nie będzie?Może tak być :| albo lapek się zepsuje?Kawiarenkę internetową odradzają.

Ale Wiola, co 5 minut nie sprawdzasz. A w necie bez problemu zawsze sobie wszystko sprawdzisz bez opłat.
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon lut 20, 2012 21:18 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

vailet pisze:Chodzi o to że nie ma Bejbi weta bo dzwoniłam.Kazali jutro się upewnić czy będzie popołudniu bo potem może będzie w czwartek,ale nie wiedzą czy na pewno 8O Nie wiem co się dzieje,czy chory jest,czy gdzieś wyjechał :roll: Pierwszy raz mi tak powiedzieli że być może będzie 8O

A Ty nie masz Kochana osobistego numeru do swojego weta??? Może wizyta domowa by sie Bejbi przydała???
A jaki ten mocz??? Dużo sika??? Bo jak dużo to może nerki??? A jak mało to może ma problem z oddawaniem moczu, czyli może mieć struwity. Zobacz jak łopatką sprzątniesz czy się łatwo od kuwety odkleja czy nie. I najlepiej pobierz jej mocz i zanieś do badania.

vailet pisze:

Myślałam, ze w Mbanku wszystko jest za free. Ale to chyba bank głównie internetowy wiec lepiej sprawdzać w necie i nie płacić.
A kafejki oczywiście że NIE!!!
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Pon lut 20, 2012 21:21 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

kalair pisze:
vailet pisze:

Ale Wiola, co 5 minut nie sprawdzasz. A w necie bez problemu zawsze sobie wszystko sprawdzisz bez opłat.

Nieee,ja sprawdzam jak nie wiem ile zostało bo nie pamiętam.Nie mam karty na debet i nie chcę.Sprawdzam jak ma być renta,a nie jestem w domu np. Koło Biedronki mam bankomat i w Tesco najbliżej.Mimo to uważam że za sprawdzenie tylko, kasy nie powinni brać bo za co? :roll:
Obrazek ,

vailet

[poprzednia][następna]