Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MonikaMroz pisze:vailet pisze:Nie Wiesz Monika ile ona dla mnie znaczy bo gdyby nic jej nie było,taka ja bym nie była.
Wiem kochana wiem..... Jak Suri zyła to ja też byłam na jej punkcie przewrażliwiona i ciągle o jakichs chorobach na necie czytałam. Więc rozumiem Cie doskonale. Mam nadzieje, że Bejbinka bedzie dobrze funkcjonować z tymi chorymi jelitami. Moze po kastracji coś się polepszy. Jesteś dzielna i milość do Bejbi doda Ci na pewno sił.
Udanego poniedzialaku zyczę i miziaki dla Bejbusi![]()
![]()
kalair pisze:Witajcie dziewczęta!
MonikaMroz pisze:Dziewczynki u Was wszystko w porządku???
ruda32 pisze:
widziałaś ?
kalair pisze:A w jakim jesteś banku?
kalair pisze:I mają opłaty za sprawdzenie konta?? Matko.. A przelewy internetowe?
vailet pisze:kalair pisze:I mają opłaty za sprawdzenie konta?? Matko.. A przelewy internetowe?
Przelewy darmowe,\chyba że coś nie zrozumiałam.Moja matka też jest tam i mówi że nic nie płaci,ale z nią się dogadać i zrozumieć jest ciężko.W necie mam sprawdzaća jak prądu nie będzie?Może tak być
albo lapek się zepsuje?Kawiarenkę internetową odradzają.
vailet pisze:Chodzi o to że nie ma Bejbi weta bo dzwoniłam.Kazali jutro się upewnić czy będzie popołudniu bo potem może będzie w czwartek,ale nie wiedzą czy na pewnoNie wiem co się dzieje,czy chory jest,czy gdzieś wyjechał
Pierwszy raz mi tak powiedzieli że być może będzie
![]()
vailet pisze:kalair pisze:I mają opłaty za sprawdzenie konta?? Matko.. A przelewy internetowe?
Przelewy darmowe,\chyba że coś nie zrozumiałam.Moja matka też jest tam i mówi że nic nie płaci,ale z nią się dogadać i zrozumieć jest ciężko.W necie mam sprawdzaća jak prądu nie będzie?Może tak być
kalair pisze:vailet pisze:kalair pisze:I mają opłaty za sprawdzenie konta?? Matko.. A przelewy internetowe?
Ale Wiola, co 5 minut nie sprawdzasz. A w necie bez problemu zawsze sobie wszystko sprawdzisz bez opłat.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1104 gości