wspólne życie - proszę o zamknięcie wątku

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 14, 2012 10:03 Re: .....

Może racja z tą sekcją, też mogę się dołożyć. Tak długo zachodziliście z wetem w głowę co jest z tą ropą... To ona, czy zakażenie wiruchem? What the...?

emkamara

Od: Śro sty 19, 2011 17:26

Post » Wto lut 14, 2012 10:03 Re: .....

Przykro mi, że dopiero dzisiaj wpisuję się po powrocie na wątek. I bardzo przykro mi z powodu Niusi. [Siła wyższa] odbiera nam tych, których kochamy najbardziej. A że nagle - jeszcze lepiej. [Los] jest złośliwy. Naturalnie w nawiasy kwadratowe można wstawić cokolwiek. I doskonale rozumiem Twój stan w tym momencie. Ja się jeszcze próbuję pocieszać, ale kto wie, czy to lepsze. Chciałam wrócić do zdjęć koteczki, ale tutaj też zadziałała jakaś siła i są tylko wykrzykniki.

Niusiu [*]

liszyca

Od: Pon maja 16, 2011 15:10

Post » Wto lut 14, 2012 10:04 Re: .....

kamari pisze:Bożenko próbowałam się dodzwonić do ciebie, ale chyba nie mam już minutek. Przepraszam cię bardzo.
Nie poszłam do pracy, mąż wymyśli jakieś usprawiedliwienie.

Wiecie, kocham wszystkie nasze koty, ale niektóere są wyjątkowe. Taki był Ślepciu, taka jest Niusia.
Nie wiem co się stało. Wieczorem było normalnie, a rano Nisia już odeszła. Nie mam naqwet jak jej pochować, ziemia całkiem zmarznięta. A nie wyrzucę przecież na śmietnik.

Czegoś nie dopatrzyłam, coś zrobiłam nie tak. Biorę wszystkie winy na siebie, bo na pewno czegoś nie dopatrzyłam. Tylko czemu Niusia? Przecież tyle przetrzymała. Opiekowała sie wszystkimi. Mało tam do cholery aniołków w niebie ??? Jezy Chryste,

Co ja mam robic. Miałam dzisiaj lecieć z Felem. Nie wiem co robić, moze poczekać. A jak się nie wybudzi?

Dlaczego Niusia, dlaczego moja mała dziewczynka.

Nie wiem co piszę. wybaczcie

Marysiu,u ciebie ciagle sekretarka jest załaczona, nie moge dryndnac, chocbym chciała.
Marysiu,co do Niusi to przestań mi tu gadac głupoty.Tyle miała pisane.Przecię gdyby cos nie tak było to bys widziała.U mnie jak zaczynaja sikac to juz grzeje do weta ,zeby nerki w pore wychwycic.Niewidoma Benia miała wszystkie badania, zabrałam ja od tej pani po 7 latach, umarła nagle wtulona we mnie mruczac...nie wiemy co się stało-tyle,że mam czyste sumienie, bo była przebadana, zaopiekowana i szczęsliwa.Tak się dzieje tez z ludxmi.Rozmawiałam z moja mama o 19-pół godizny oxniej pekł Jej tetniak na mózgu.Nie wiem co jeszcze napisać,zebys przestała się osadzać.Ja bym nie dała wtedy rady Niusia się zając i na pewno bym jej tak nie rehabilitowała, bo nie umiałam,sama wiesz.Nigdy nie zapomne jej oczek jak ja ocaliłam, a ona tam w tym kartonie czekała na smierć .Kiedy mnie zobacztyyła to tak z miłościa patrzyła mi w oczy,ze od razu ja zabrałam.Tyle bólu miała, cierpienia,odparzeń,a jadła co jej dałam i jak ja myłam to cierpiac mruczała wdzięcznie.Pomysla o tym Marysiu,to był dla niej cudowny rok i ja to wiem.Napisz w tytule,ze Niusia odeszla....a z Felkiem jedx i nie czekaj, bo znowu cos sie wykluc moze i znowu na czasie lepiej nie grać.

Co do zakopania Niusi to strasznie ziemia jest zmarznięta, u nas nawet drewno zamarzło i oderwać "pługiem"nie mogę

Marysiu, może ją "naszykuj"i zabezpiecz w worku,ja przyjadę dzisiaj do Majchrzaka i ją zabiore do nas...jak się troszke ociepli to ja pod sosenką pochowam,a na razie poleży w kartoniku w garażu.
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto lut 14, 2012 10:09 Re: .....

Kamari, strasznie, straaasznie mi przykro. Bardzo.
Trzymaj się jakoś...

Anna Trojnar

Od: Czw paź 20, 2011 12:19

Post » Wto lut 14, 2012 10:26 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny

kamari pisze:Niusia nie żyje. Nie wiem co się stało. odeszła dzisiaj rano. Boże, dlaczego Niusia. Co ja takiego złego w życiu zrobiłam??????????????????????????????????????????????????????? już nie mogę. litości

Niusieńka Kochana,dlaczgo los jst tak okrutny.Olbrzymie pokłady dobroci
ta Koteńka miała w sobie,odeszły dlaczego?Słów mi brak,łzy kapią...
Mario z całego serca Ci współczuję,wiem jak Bardzo Ją kochałaś.
Jak trudno pisać o Niusieńce w czasie przeszłym [*]...
Wszystkim tymczsowiczom znalezienia dobrych domków,rezydentom kochających
opiekunów,bezdomniaczkom zawsze pełnych misek i ciepłych budek w Dniu Kota
serdecznie życzę

pdbz

Od: Pt paź 21, 2011 8:45

Post » Wto lut 14, 2012 10:37 Re: .....

kamari pisze:wiem, że dużo złego w życiu zrobiłam. wiem, ze mam za dużo kotow i wszystko robie nie tak. Ale dlaczego Niusia???? Nikomu nic złego nie zrobiła. Opiekowała się zawsze każdą biedą. Dlaczego ona? dlaczego moja Niusia? serce bym za nią oddała, życie oddam. ale niexh wroci.
śpi u mnie teraz na kolanach, a ja nie wiem, do kogo się modlić żeby zaczęła oddychać. Niech mi ktoś pomoże. tylko nie Niusia.

Płaczę razem z Tobą,rozumiem Cię bez reszty...
Wszystkim tymczsowiczom znalezienia dobrych domków,rezydentom kochających
opiekunów,bezdomniaczkom zawsze pełnych misek i ciepłych budek w Dniu Kota
serdecznie życzę

pdbz

Od: Pt paź 21, 2011 8:45

Post » Wto lut 14, 2012 10:43 Re: .....

Marysiu, cały czas jestem myślami przy tobie i przytulam...

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto lut 14, 2012 10:44 Re: .....

Bardzo mi przykro. Dla Niusi [*]

(Już w tym tygodniu ma być ocieplenia i dodatnie temperatury)
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

Post » Wto lut 14, 2012 11:16 Re: .....

bardzo mi przykro :cry:
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Wto lut 14, 2012 11:32 Re: .....

...[']...
Dużą przytulam...

osiek39

Od: Wto lis 23, 2010 1:05

Post » Wto lut 14, 2012 11:43 Re: .....

[`] Dla Niusi...

Helvti

Od: Wto gru 15, 2009 18:28

Post » Wto lut 14, 2012 12:02 Re: .....

[`]

przykro mi bardzo....
Obrazek Obrazek Obrazek

Aneta.I

Od: Sob gru 03, 2011 10:43

Post » Wto lut 14, 2012 12:11 Re: .....

Bardzo mi przykro:((

A tak ucieszyłam się, że zajrzałam w końcu na nowe posty i zobaczyłam watek:((
Ale dobrze, że jesteś w tym strasznym czasie na forum. Bo tu znajdziesz choc zrozumienie Twojego stanu:(

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Wto lut 14, 2012 12:31 Re: .....

Bardzo mi przykro[*]
,,W sztuce tracenia nie jest trudno dojść do wprawy (. . .)" Elizabeth Bishop

marta-po

Od: Pon sie 15, 2011 17:19

Post » Wto lut 14, 2012 12:56 Re: .....

Przykro mi bardzo...... Niusa [*]
Lzy leca a ja szukam slow aby Cie pocieszyc chociaz troszke......

Nie win siebie bo dalas jej mase milosci i wspanialej opieki !
Gdyby nie Ty, dawno juz by jej nie bylo............
Przytulam Cie z calego serca i myslami jestem z Wami !

Obrazek

Szerokiej drogi za teczowym mostem Niusiu....

Jesli potrzebna jakas pomoc finansowa - wiesz ze jestem.....
"Najmarniejszy kot jest arcydziełem. "
Leonardo da Vinci

Luna Obrazek Minusz

ObrazekObrazek

Luna53

Od: Czw cze 09, 2011 10:17

[poprzednia][następna]