Cudo

Ma wyjatkowo piękną twarzyczkę, kojarzy mi się z Draculem.
Kapitalna burania

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jek pisze:Poł godziny temu wróciałam od ludzkiego weta. Wyjeżdżałam z domu było-17, wracałam -22. Mam dość! Palce w butach poprzymarzały i do siebie gdy wnosiłam zakupy. Jako remedium zrobiłam sobie grzańca, ale ponieważ zamarzły mi również fale mózgowe, zbyt mocno podgrzałam - czyli odeszły w niebyt bakterie promilkiAby złu tego świata zaradzić użyła nieco zlewek z nalewki malinowej (czyli tego co sie sklarowac nie chce). Efekt - mordka czerwona jak d... u Tatara po tygodniu nieschodzenia z siodła. Ale czucie w palcach (i nie tylko
) odzyskałam. Vivat nalewka! ( a może bon vivant
![]()
?)
moś pisze::lol: W ogole nie widać poduszki
casica pisze:Jak nie widać? To żółte co wystaje spod cielska Salcesonii jest poduszką
Slonko_Łódź pisze:Putita ma piękne futro. Justyn może mieć rację- też mi się wydaje, że się poprawiło- gładziutkie i błyszczące. I na zdjęciach wygląda na okrąglejszą- ile ostatnio ważyła?
casica pisze:W ostatni poniedziałek ważyła 2400, tydzień wcześniej 2280. Przytyła 10 dkg, ale i to mnie cieszy. Nawet bardzo.
Zdjęcia niestety przekłamuja na korzyść w przypadku kotów, wielokrotnie się o tym przekonałam, buźka szczuplutka
no i maleńka taka teraz, moja laleczka
Ale ładujemy do pysia żelazo, inne leki, wsypujemy węgiel, kłujemy i wtłaczamy płyny, pilnujemy jedzenia - namawiamy, głaszczemy, prosimy, drapiemy brzuszek, a ona glamie. A my czekamy na efekty
Slonko_Łódź pisze:Akurat futra to nie przekłamują w tę stronęPuszyste wygląda na mopa/ostroboka a nie odwrotnie. Jakoś tak lepiej wygląda
Szkoda, że nie mogę jej oddać chociaż z dwóch kg
Jakiś taki przeszczep rodzinny czy co
ezzme pisze:Putita to taka urocza starsza pani:)
oficjalnie zostaję fanką Zawieszki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Silverblue i 76 gości