joanna3113 pisze:horacy 7 pisze:Napiszę tylko jedno opisy według mnie bo przeze mnie zrobione sa aktualne.Będąc zaś w schronisku nie łapałaś Madzi tylko Przylepę a to rzeczywiście dzika koteczka,która pchała sie do tranmsporterka gdy miała rujkę.Ja znam część z tych kotów ,może nie wszystkie idealnie dlatego onich jest mało napisane.Mam nadzieję ,ze dt które wzięły ostatnio polecone przeze mnie koty otrzymały koty oswojone i miłe ,była to Maja która jest w Olsztynie i dwie koteczki siostry Madzi które były w dt w Warszawie a teraz są juz w ds.JA ,Madzię wezmę na ręce i przytulę zreszta ma zdjęcia na rękach właśnie na wątku.Przylepy nigdy nie opisałam jako przytulaka.
O czym ty mówisz, jeżeli o czymś piszesz to dokładniej dopytaj, poszłam do schroniska żeby zabrać Madzię ale zaczęła uciekać i się chować, w tym czasie kiedy chciałam złapać Madzie do transportera weszła Zoja i to ją zabrałam. Chyba że ty wiesz lepiej a tym akurat bym się nie zdziwiła.
Ja zaś pytałam o Zoję i taką odpowiedź usłyszałam od pani kierownik ,ze zabrałaś Zoję i łapałaś Przylepę która Cię podrapała,jeżeli jestem błędnie poinformowana przepraszam.To wątek Matwieja i o nim piszmy.