Yasmin pisze:feniks32 pisze:
Yasmin, a swojego Trakera pokaż , please
Pokaże, pokaże - ale po niedzieli, ponieważ od dzisiaj jestem z Tymkiem na nartach. Pozdrawiamy z Rabki
Miłego odpoczynku i narciarskich slalomów
Rabka, sympatyczne miejsce.

Moderator: Estraven
Yasmin pisze:feniks32 pisze:
Yasmin, a swojego Trakera pokaż , please
Pokaże, pokaże - ale po niedzieli, ponieważ od dzisiaj jestem z Tymkiem na nartach. Pozdrawiamy z Rabki
Rabka, sympatyczne miejsce.

BomBowa pisze:Hej hejDawno mnie nie było, bo miałam dużo pracy. Cieszę się, że mój mały kocurek Wam się tak podoba :p Hehe przystojniaka z niego prawda? Ale jest taki kochany, że szok. Jak mnie w domu nie ma to nic a nic nie zbroi, dopiero jak wracam do domku to chyba z tej radości lata po pokojach i broi, ale za to jak się już wyszaleje to nie odstępuje mnie na krok
Nawet do łazienki chodzi za mną, krok w krok. Tak długo, aż usiądę lub położę się do łóżka i wtedy aż domaga się by go głaskać
I jak tu nie kochać takiego szkraba?
Mój kocur jak mnie nie ma to śpi, a jak przychodzę to do kibelka nawet za mną włazi.

Yasmin pisze:hej - witamy po krótkiej nieobecności. pomimo mrozu razem z dziecięciem poszalałam na nartach. chodziliśmy na wyciąg dwa razy: przed południem i po południu. Tymek nauczył się wyjeżdżać sam na górę na pojedynczym orczyku![]()
a to obiecany pupil naszej rodziny:
stęskniony po naszej nieobecności chodzi za mną i "wyje"

Yasmin pisze:hej - witamy po krótkiej nieobecności. pomimo mrozu razem z dziecięciem poszalałam na nartach. chodziliśmy na wyciąg dwa razy: przed południem i po południu. Tymek nauczył się wyjeżdżać sam na górę na pojedynczym orczyku![]()
a to obiecany pupil naszej rodziny:
stęskniony po naszej nieobecności chodzi za mną i "wyje"

feniks32 pisze:A tu w duecie:
Wieczornie uściski i pozdrowionka dla stałych czytaczy
Mam nadzieję, że u my kiedyś będziemy mieć psa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 14 gości