LUSIA JUŻ W NAJLEPSZYM DOMKU :) LUSIA ODESZŁA ['] :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 25, 2012 12:50 Re: Lusia od kwietnia czeka na domek ,kto ją pokocha ???

no to może wreszcie coś się wyklaruje, oby wszystko dobrze się ułożyło dla dużych i Lusi :)
Kod:
Soniusia Obrazek Feluś Obrazek Obrazek ObrazekBusia już wśród kocich aniołków [*] http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=360

lula11

Od: Pon paź 31, 2011 10:32

Post » Sob lut 25, 2012 13:18 Re: Lusia od kwietnia czeka na domek ,kto ją pokocha ???

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Aniki

Od: Czw wrz 04, 2008 17:55

Post » Sob lut 25, 2012 13:36 Re: Lusia od kwietnia czeka na domek ,kto ją pokocha ???

oby i też sobie potrzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Lusia jest mi bardzo bliska :oops: :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob lut 25, 2012 13:47 Re: Lusia od kwietnia czeka na domek ,kto ją pokocha ???

dorcia44 pisze:oby i też sobie potrzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Lusia jest mi bardzo bliska :oops: :1luvu:

Była u Ciebie od kwietnia, w dodatku jest nieśmiałą dziewczynką, więc wcale Ci się nie dziwię, Ona taka urocza jest, taka wstydliwa :1luvu:
Ale może tym razem szykuje się właśnie TEN domek :) :ok:

Aniki

Post » Nie lut 26, 2012 12:02 Re: Lusia od kwietnia czeka na domek ,kto ją pokocha ???

Lusia bardzo chorowała ,bardzo .
Było tak ciężko ,tak źle że powoli weci zaczynali mówić o eutanazji :cry: :cry: :cry:
Walczyłyśmy dzielnie ,kiedy Lusia się poddawała to ja ją ciągnęłam za uszy..
Ma zrobione wszystkie badania po wielokroc RTG USG Testy na FeLV i FiV negatywne ,morfologie ,mocz ,wszystko ...to bardzo cenny kot ,tylko rodowodu brak :mrgreen:
Luśka jest zdrowa ,wesoła ,kochana ,coraz fajniejsza ,robi się na kolankowa :kotek: może nie jest chetna do noszenia na rękach ale też już nie sprawia jej to przykrości :kotek:
sama przychodzi do łózka ,wpycha się na chama jak najbliżej buzi :wink: jak widzi żeinny kot do mnie idzie i się tuli to ona biegnie i kładzie się między nami :lol:
To wszystko w ostatnim czasie :piwa:
Całe jej rodzeństwo takie charakterne :roll: a były u mnie od 5 tyg. życia ..
Obrazek

dorcia44

Post » Nie lut 26, 2012 13:10 Re: Lusia od kwietnia czeka na domek ,kto ją pokocha ???

Dorcia, czy Ty jesteś pewna, że jesteś w stanie oddać Lusie.... :?:
Obrazek

m&j

Od: Czw paź 30, 2008 18:21

Post » Nie lut 26, 2012 13:24 Re: Lusia od kwietnia czeka na domek ,kto ją pokocha ???

jasne że tak..nie ,nie wiem ,wiem ,oddam oczywiście że oddam bo tak ma być i koniec kropka .
chyćby nie wiem co...tym sposobem dorobię się x kotów co nie ma sensu .
To one muszą być szczęsliwe ,to im mam dać lepsze życie i chociaz wiem że będzie tęskniła wiem też że to minie...

a ty jesteś pewna że chcesz Lusię 8)

a Lusia gada :wink: takim głosikiem jak dzieciątko :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie lut 26, 2012 13:49 Re: Lusia od kwietnia czeka na domek ,kto ją pokocha ???

Obrazek

dorcia44

Post » Nie lut 26, 2012 14:09 Re: Lusia od kwietnia czeka na domek ,kto ją pokocha ???

Ja już miskę kupiłam i zapas RC dla kociaków i sterylizowanych bo czytałam, że mieszasz jej te właśnie. A u nas w zoologicznym jest wyprzedaż bo zamykają sklep i będę miała saszetki chyba RC albo Animondy (nie znam się w sumie bo moja Pyśka je tylko suche) za pół ceny :!: są takie puszki sheba, czy jak to się pisze mój kocur poprzedni je uwielbiał ale nie wiem czy spełniają standardy, jak tak to też mam je za pół ceny.
Obrazek

m&j

Post » Nie lut 26, 2012 14:16 Re: Lusia od kwietnia czeka na domek ,kto ją pokocha ???

ja jej daje rc dla starszych kociąt z rc dla sterylizowanych ,mieszam ,bo ona taka kruszyna :wink:
Saszetki Miamor i Animonda ,sosik i galaretka pyyycha :mrgreen:
kiedyś jadła gotowanego kuraka teraz nie bardzo .
Kuwete ma krytą ,ona jedna ma żwirek silikonowy bo jej kuwetka stoi w pokoju i cats best eko strasznie mi roznosiła..tz. zawsze maluchy mają w pokoju i tak jej zostało :wink:

Podjada też suche Bosch ,bo takie teraz dostają moje dziewczyny i jeden chłopak :wink:
chętnie jadła Mastery .
W ciągu dnia lubi się wyspać w wersalce ,wchodzi do niej od tyłu .
Na dźwięk otwieranej saszetki gna jak by tylko na to czekała :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lut 27, 2012 21:08 Re: Lusia od kwietnia czeka na domek ,kto ją pokocha ???

Nie wiem czy ja to powinnam ogłaszać ale jestem taka podekscytowana, że nie mogę się powstrzymać :oops:

LUSIA PAKUJE MANATKI I SZUST DO GDYNI :!: :!: :!: :dance2: :dance2: :dance: :dance:

Trzymajcie wszyscy kciuki żeby moja malutka dobrze zniosła podróż i żeby transport na pewno wypalił :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Obrazek

m&j

Post » Wto lut 28, 2012 1:03 Re: Lusia od kwietnia czeka na domek ,kto ją pokocha ???

Jejku, to wspaniale!!! :D :D :D Ale się cieszę że ta kocinka znalazła swój domek :kotek:
m&j :1luvu:
Lusiu kochana, niech podróż przebiegnie Ci spokojnie, ale szybko :ok: :1luvu:

Aniki

Post » Wto lut 28, 2012 8:52 Re: Lusia od kwietnia czeka na domek ,kto ją pokocha ???

Lusiu, będę myślami z tobą, żeby domek był dla ciebie tym wymarzonym. Od początku jak zajrzałam na wątek, wiedziałam że malutka szybko znajdzie domek. :D
Kod:
Soniusia Obrazek Feluś Obrazek Obrazek ObrazekBusia już wśród kocich aniołków [*] http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=360

lula11

Od: Pon paź 31, 2011 10:32

Post » Wto lut 28, 2012 9:15 Re: Lusia od kwietnia czeka na domek ,kto ją pokocha ???

decyzja jest taka że jak nie uda się dziś to jadę sama w sobotę...więć niech się lepiej uda dziś :ok:
całuje ją i całuje ...mam nadzieje że kiedyś zrozumie że to dla jej dobra :oops:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto lut 28, 2012 10:46 Re: Lusia od kwietnia czeka na domek ,kto ją pokocha ???

Niech się uda dziś :| kciuki potrzebne, wszyscy trzymajcie :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Obrazek

m&j

[poprzednia][następna]